- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
Ceket bende düşündüm ama onunla oturmam daha zor olur diye düşündüm. İçine giyeceğim seyle duramam normalde de durmuyorum çünkü full kombin oturmam gerek. Epilasyon dönemindeyim midi boy oturunca açılacak pantolon fa riskli yoksa
Kot olmasa da siyah bir günlük pantolon giyerdim. Salaş demişler omuzlarım dar benım kaldırmaz vucudum
Pantolon ve kısa tişörtle asla gezmiyorum ya belime bir sey bağlıyorum ya da üstüme giyiyorum işte önlükle geziyorum zaten
Kot olmasa da siyah bir günlük pantolon giyerdim. Salaş demişler omuzlarım dar benım kaldırmaz vucudum
Pantolon ve kısa tişörtle asla gezmiyorum ya belime bir sey bağlıyorum ya da üstüme giyiyorum işte önlükle geziyorum zaten
ntarzınızı bilmediğim için fazla öneri yapamam ama kumaş pantolondan yola çıkarsam ben üstüne kare yaka herhangi bir şeyi yakıştırırım şık bir kemer ve takıyla tamamlanabilir ya da gömlek olabilir ama klasik değil klasikle günlüğü harmanlayabilirsiniz eğer kumaştan vazgeçtiyseniz yüksek bel skinny olmayan ama vücuda oturan bir pantolonla ceket tercih edebilirsiniz vs vs çoğaltılır ama ben olsaydım elbise giyerdim hem tek parça daha risksiz olurdu takıyla tamamlardım