Sevgilinin maailesine tanışmaya gitme

Ceket bende düşündüm ama onunla oturmam daha zor olur diye düşündüm. İçine giyeceğim seyle duramam normalde de durmuyorum çünkü full kombin oturmam gerek. Epilasyon dönemindeyim midi boy oturunca açılacak pantolon fa riskli yoksa
Kot olmasa da siyah bir günlük pantolon giyerdim. Salaş demişler omuzlarım dar benım kaldırmaz vucudum

Pantolon ve kısa tişörtle asla gezmiyorum ya belime bir sey bağlıyorum ya da üstüme giyiyorum işte önlükle geziyorum zaten
tarzınızı bilmediğim için fazla öneri yapamam ama kumaş pantolondan yola çıkarsam ben üstüne kare yaka herhangi bir şeyi yakıştırırım şık bir kemer ve takıyla tamamlanabilir ya da gömlek olabilir ama klasik değil klasikle günlüğü harmanlayabilirsiniz eğer kumaştan vazgeçtiyseniz yüksek bel skinny olmayan ama vücuda oturan bir pantolonla ceket tercih edebilirsiniz vs vs çoğaltılır ama ben olsaydım elbise giyerdim hem tek parça daha risksiz olurdu takıyla tamamlardım
n

Ceket bende düşündüm ama onunla oturmam daha zor olur diye düşündüm. İçine giyeceğim seyle duramam normalde de durmuyorum çünkü full kombin oturmam gerek. Epilasyon dönemindeyim midi boy oturunca açılacak pantolon fa riskli yoksa
Kot olmasa da siyah bir günlük pantolon giyerdim. Salaş demişler omuzlarım dar benım kaldırmaz vucudum

Pantolon ve kısa tişörtle asla gezmiyorum ya belime bir sey bağlıyorum ya da üstüme giyiyorum işte önlükle geziyorum zaten

n
ceket derken klasik ağır b,ir ceket değil daha basit günlük ince oturabileceğiniz çok şık ceketler var eğer vaktiniz varsa bulabilirsiniz
pantolonu da kot demedim zaten kot kumaşından bende çok hoşlanmıyorum
günlük hayatınızda neyle geziyorsunuz peki oradan yola çıkalım?

Yani bu korku içimde hep var ki ben babanne dedeyle büyüdüm. Ama ailesini istemeyen adam da sonradan anneci oluyor bunu bilemem ki
O eve gitmeyin. Bu arada
Bu konudaki adam mı?

Anneme bir fikir beyan ederim diye aslında. Çünkü neyle kimle karşılaşacağını bilmiyor bilmiyorum

Sevgilinizin olmasını bile normal karşılamayan, 3 defa görüşme izni veren annenize gidip "anne ben erkek tarafının evine gittim, 10 kişinin karşısında görücüye çıktım" mı diyeceksiniz?
O da "Arkadaşımla kahve içmeye gideceğim deyip bana yalan söylemişsin ama olsun. Ee anlat bakalım nasıl insanlar" mı diyecek?
Bence bunu sonsuza kadar gizli tutmayı planlıyorsunuz.

Sevgiliniz mi zorluyor sizi ailemle tanış diye?
Sizi düşünüyor olsaydı "madem annen böyle düşünüyor, o zaman annenle konuş ailecek gelip tanışalım" demesi gerekirdi.
Adam anasından, kardeşlerinden ve hatta teyzelerinden onay almadan adım atamıyor farkında mısınız?

Eve giderken elim bos gitmek istemedim. Ama kuzenim de eşinin ailesiyle bu şekilde tanıştı ben de eski sevgilimin ailesiyle tanıstım falan. Siz bunları yaşamadınız mı cidden? Size değil aslında sorum herkese
Kendi adıma konuşursam ben yaşamadım. Yani aile evine girip çıktığım, ailesini tanıdığım sevgililerim oldu tabi ama bu 5-6 kadının karşısına elimde çiçek çikolata ile çıkmak şeklinde olmadı. Denk geldi karşılaştık ya da bi kahve içmeye eve uğradık. Eşimin ailesiyle mesela bir cenaze dolayısıyla mecburen tanıştım. Yoksa hiç niyetim yoktu 🙄

Burda asıl problem sizin görücüye çıkar gibi bir organizasyon yapmanız ve ailenizin bu durumdan haberinin olmaması. Kendinizi kötü bir duruma sokuyorsunuz farkında değilsiniz.

Ablası sağ olsun çok kalabalık olmasın demiş. Ikı kızkardeşi, annesi ve 2 teyzesi olacakmış, onlara da söylemezlerse onlar için sorun olurmuş.
yanlış anlamayın ama böyle bir tanışmayı neden kabul ettiniz? resmen sizi bir çemberin içine alacaklar. Teyzelerin ne işi var allah aşkına ya? sevgilinize diyemediniz mi annen ve kardeşlerin yeter diye? Onlar hep birlikteler demişssiniz yani bu şu mu demek oluyor. Evlenince de sadece kvniz değil 5 kişiyle mi muhattap olacaksınız hep?

Erkeğin tanışmaya gelmesi uygun değilse kadının gitmesi hiç hiç değil bence ama neyse. Arkadaşlar yazmış zaten, normalde nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin. Kumaş pantolon fikrini ben de sevmedim. Çiçeğe gerek yok.
Bir de teyzeler falan ne alaka? Sadece annesi yetmiyor mu?

Haberi olmadığını söyledim bu arada üstüne atlamaları daha kötü değil mi
O zaman güzel bir geçmiş olsun size. Annenizin arkasından iş yapıyorsunuz bunu daha 8 9 aylık sevgilinize söylüyorsunuz. O ne düşünüyor sizce? Ah canım beni çok seviyor falan mı? Adamın gözünde daha şimdiden annesinden çekinen ona söz geçirmeyen ama dediğini yapmayan biri konumundasınız.

Çok çok çok olumsuz bir intiba bırakıyorsunuz. Hem kendinizi hem ailenizi çok zor bir duruma sokuyorsunuz. Erkek milletine fazla güvenmeyin en ufak sorunda "Sen zaten annenin bile arkasından iş çevirmiş bir insansın." sözünü duyarsınız demedi demeyin.

Ay 20 yaşında ergen de değilsiniz ki nasıl düşünemezsin bunları. Yakınım olsaydınız sizi Firdevs Yöreoğlu edasıyla "Aptallık etme!" diyerek güzel bir sarsmak isterdim.

Gitmeyin o eve.

Erkeğin tanışmaya gelmesi uygun değilse kadının gitmesi hiç hiç değil bence ama neyse. Arkadaşlar yazmış zaten, normalde nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin. Kumaş pantolon fikrini ben de sevmedim. Çiçeğe gerek yok.
Bir de teyzeler falan ne alaka? Sadece annesi yetmiyor mu?
Ayıp olurmuş!!

Her şeyi geçtim sevgilisi olacak adam daha annesine " Anne kız ilk defa geliyor sadece sen ve kardeşlerim olun. " diyemiyor. Sevgiliyken bile ezdiriyor daha.

O zaman güzel bir geçmiş olsun size. Annenizin arkasından iş yapıyorsunuz bunu daha 8 9 aylık sevgilinize söylüyorsunuz. O ne düşünüyor sizce? Ah canım beni çok seviyor falan mı? Adamın gözünde daha şimdiden annesinden çekinen ona söz geçirmeyen ama dediğini yapmayan biri konumundasınız.

Çok çok çok olumsuz bir intiba bırakıyorsunuz. Hem kendinizi hem ailenizi çok zor bir duruma sokuyorsunuz. Erkek milletine fazla güvenmeyin en ufak sorunda "Sen zaten annenin bile arkasından iş çevirmiş bir insansın." sözünü duyarsınız demedi demeyin.

Ay 20 yaşında ergen de değilsiniz ki nasıl düşünemezsin bunları. Yakınım olsaydınız sizi Firdevs Yöreoğlu edasıyla "Aptallık etme!" diyerek güzel bir sarsmak isterdim.

Gitmeyin o eve.
Sevgili biliyorsa ailede biliyordur kızın ailesinden gizli gittiğini. Bilmeseler zaten pot kırılır işler ciddiye bindiğinde mecburen oğlan tarafına söyleyecekler ailenin haberi olmadığını. Konu sahibini çok zor bir evlilik bekliyor gibi görünüyor. İlk fırsatta yüzüne vuracaklar.

O eve gitmeyin. Bu arada
Bu konudaki adam mı?
Hayır değil

Her şey ayarlandı sanırım, o yüzden bu saatten sonra "ben gelmiyorum" demek ayıp olur ama keşke siz gitmeseydiniz. Eşimle aynı evde yaşıyorduk sevgiliyken, rahat bir insanım, ailem de öyle ama onun ailesi muhafazakar oldukları için az buçuk kafa yapılarını kestirebiliyordum, bu yüzden söz gününe kadar tanışmadım. İlk kendileri gelmiş oldu. Böyle daha kıymetli (malesef) Keşke böyle şeylere takılıp etiketlemesek kadınları ama arkadaşlar haklı. Kendi değer yargılarına göre değerlendirebilirler. Ağırlığınız kalmayabilir.
Kıyafet konusunda da siyah tercih etmezdim asla. Uzun etnik elbiseler var, neden değerlendirmiyorsunuz ? Viskon kumaş uzun elbise, altına bot. Ben çok seviyorum.

Ne öneriyorsunuz mesela? Ben kaçırmısım eleştirilerin arasında da özür dilerim?
Yazılmıştır belki görmedim ama kumaş pantolon ve uzun tunik gerçekten artık tesettürlülerin bile giymediği bir şey nerdeyse.
Plazzo bir pantolon, şık bir gömlek ya da bluz giyip pantolonun içine koyabilirsiniz. Üstüne de blazer tarzı bir ceket, kollarınızı katlarsınız. Uygun takılarla hem gayet kapalı hem de şık olur.

Basi acik birinin kumas pantolon ustune diz ustu tunik giymesi cok sacma ve garip? Onlarin gozune girmek icin olmasa bile basta bu sekilde gorunmeyin daha rahat giyinin elbise falan yani kapali olmaya calismayin normal olun

X