- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
Merhaba
Aslında bundan 6.5 sene önce benzer bir konu açmıştım çok da güzel yanıtlar almıştım, onu da gözden geçiriyorum şimdi
Yaş ,dönem… değiştiği için tekrar sizlere danışmak istedim.
29 yaşındayım. 8-9 aylık bir ilişkim var. Geçen hafta anneme söyledim(normalde çekinirim annemden bu konularda). Pazartesi onun ailesiyle tanışacağım.
Yaşımı belirttim.
Aile muhafazakar. Doğulu. Ben tesettürlü değilim ama çok açık da değilim.
Mesleğim öğretmenim.
Kıyafet olarak: siyah havuç model deniyor sanırım bir pantolon aldım dün bilinen bir markadan , üzerine siyah askılı badi vs spor/klasik saks mavi popo hizasında bir ceket, siyah kucuk topuk önü üçgen gibi arkası açık bir siyah süet ayakkabı olarak güncelledim. Küpe, kolye ve minik bir bileklik.
Krem trenç kotla tamamlarım ve siyah kucuk çanta.
Tatlı götürmem uygun olur denildiği için onu da o şekilde güncelledim.
Annesi, kız kardeşi, ablası ve 2 teyzesi olacakmış.
Ev değil kafe konusunu tekrar açtım. Bir de ailen yanlış anlar mı kültürünüzü bilmiyorum meraklısı değilim yanlıs anlasılmak da istemiyorum dedim. Kesinlikle bunun onların normali oldugunu söyledi. Sen benim yaşadığım evi gör vs dedi
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Aslında bundan 6.5 sene önce benzer bir konu açmıştım çok da güzel yanıtlar almıştım, onu da gözden geçiriyorum şimdi
Yaş ,dönem… değiştiği için tekrar sizlere danışmak istedim.
29 yaşındayım. 8-9 aylık bir ilişkim var. Geçen hafta anneme söyledim(normalde çekinirim annemden bu konularda). Pazartesi onun ailesiyle tanışacağım.
Yaşımı belirttim.
Aile muhafazakar. Doğulu. Ben tesettürlü değilim ama çok açık da değilim.
Mesleğim öğretmenim.
Kıyafet olarak: siyah havuç model deniyor sanırım bir pantolon aldım dün bilinen bir markadan , üzerine siyah askılı badi vs spor/klasik saks mavi popo hizasında bir ceket, siyah kucuk topuk önü üçgen gibi arkası açık bir siyah süet ayakkabı olarak güncelledim. Küpe, kolye ve minik bir bileklik.
Krem trenç kotla tamamlarım ve siyah kucuk çanta.
Tatlı götürmem uygun olur denildiği için onu da o şekilde güncelledim.
Annesi, kız kardeşi, ablası ve 2 teyzesi olacakmış.
Ev değil kafe konusunu tekrar açtım. Bir de ailen yanlış anlar mı kültürünüzü bilmiyorum meraklısı değilim yanlıs anlasılmak da istemiyorum dedim. Kesinlikle bunun onların normali oldugunu söyledi. Sen benim yaşadığım evi gör vs dedi
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: