Sevgilinin annesi ile sorun

Ben oĺsam bu ilişkide ısrarcı olmazdım, sorunlar kaçınılmaz olacaktır evlenince

Yaw niye biri gelip evinizde içmek istesin, ne kadar saçmalıyorsunuz ya
Kv gelir evinize çay-kahve- yemek ne ikram ederseniz onu yer içer gider, yanında içki mi taşıyacak kadın, alkolik mi bu
Aileniz de siz de aşırı saygısızsınız, elalemin ne içtiğine karışacak kadar hayalperestsiniz
Siz millete zorla içemezsin demeyi kendinize hak görüyorsanız onlarda size içmeyi şart koşsun
Size ne ya kadın başını açmış kapamış sorgu meleği mi sanıyorsunuz kendinizi ya
Ben o kadının yerinde olsam sizin gibi had bilmezlerle evladımı görüştürmemek için elimden geleni yaparım

Kabahat anlattıranda değil anlatanda
Sevgiliniz adam olsunda anlatmasın
Siz de az olgunlaşında milletin anlayacağı derecede sorun yaşamayın

Sadece durumu nasıl düzeltebilirim diye sordum.Ayrılmayı düşünüyorum demedim.

Siz evlenmeyin ya, çocuğa da ailesine de yazık olur.
Neden böyle diyorsunuz.Ben çözüm önerisi istedim sadece

Annesinin açılmasıyla ickisiyle ilişkinizin bir bağlantısı yokki ailen niye tepki gösteriyor yada bunu yapması kadını kötü birimi yapar HAYIR sana bir zarar veriyorsa veya ilişkinize onu konuşalım ama bu olay onun özeli

Öyle bir bahsetmiş siniz ki,sanki kadın akşamki,şarapçı dayılar gibi falan.Tövbe yarabbim ya,size ne?Hoşunuza gitmiyorsa size uygun biriyle evlenin.
Onun için kötü birşey demedim.Ailem tesettürlü içki asla onlar için.Ben açığım mesela benim için sıkıntı pek yok.Ama tek oğlu olduğu için her şeye karışıyor.Bu bir sorun.Ailemin tepkisi de çocuğu da böyle alışmıştır diye.Ben tepki göstermiyorum ayrılmakta istemiyorum.Sadece ailem için çözüm önerisi istedim

Ama bunun çözümü yok malesef,bu çocukla gerçekten evlenmek istiyorsanız aile yapısına saygı göstermeniz gerekir.He o sizin ailenize böyle bir tepki gösterse idi ona da karşı çıkardım.Orta yolu bulmayı deneyin,kayınvalidenin de gelip sizin evinizde içki partisi düzenleneceğini sanmıyorum.

Sevgiliyken annesiyle yüz göz okunan ilişkiden beklentiniz var mı gerçekten?
Kendini gerçekleştirmemiş insanlarla evlilik çok zor.

Sevgiliyken annesiyle yüz göz okunan ilişkiden beklentiniz var mı gerçekten?
Kendini gerçekleştirmemiş insanlarla evlilik çok zor.
Ne yapmalıyım peki? Mesela bir yere gezmeye gidicez annesi gitme derse tamam diyo.Annesi azarlıyo yanımda sesini çıkaramıyo.Veya kavga ediyoruz çok bağırıyor ona.Benim sinirim bozuluyor ama o susuyo sadece.Pasiflikten dolayı mı saygı mı?

Nerden duycaklar sen söylemişsindir. Ayrıca daha 22 yaşında ne evliliği.. 22 yaş bana göre 18 19 yaş gibi hiç bi fark yok ne desin annesine o ne karışır koca kadın istediğini yapar nasıl mutlu olursa öyle yaşar kime ne

Yetişkin değil ki. Değilsiniz ki ikinizde. Ne evliliği?
Saygı böyle bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…