- 24 Ocak 2021
- 12.308
- 28.231
- 548
Ben oĺsam bu ilişkide ısrarcı olmazdım, sorunlar kaçınılmaz olacaktır evleninceÜniversite son sınıfım işe hayatına girip birkaç sene sonra evlilik düşünüyorum.Sevgilimde çok anlayışlı iyi biri.Ben ailesine hiç laf söylemedim.Ama ilerde evlendiğimizde ben evimde içirmek istemezsem eşim bana destek bile çıkmaz o derece korkuyor.Ne yapacağımı bilemiyorum
Yaw niye biri gelip evinizde içmek istesin, ne kadar saçmalıyorsunuz yaÜniversite son sınıfım işe hayatına girip birkaç sene sonra evlilik düşünüyorum.Sevgilimde çok anlayışlı iyi biri.Ben ailesine hiç laf söylemedim.Ama ilerde evlendiğimizde ben evimde içirmek istemezsem eşim bana destek bile çıkmaz o derece korkuyor.Ne yapacağımı bilemiyorum
Kabahat anlattıranda değil anlatandaTek sorun kadının içmesi değil.Tek oğlu olduğu için ilişkimizde sürekli ön planda.Her şeye karışıyor.İlerde siz evlenince sizin dibinizden ev tutarım vs. Yani çok dahil oluyor.Bi tartışma yaşasak hemen ne olduğunu anlattırıyor.
Ay ben de hatırladım ama nicki çıkaramıyom.Buna benzer bir konu daha açılmıştı ben bulmaya çalışıcam o konuyu hatırlayanlar bilir
Sadece durumu nasıl düzeltebilirim diye sordum.Ayrılmayı düşünüyorum demedim.Sevgilinizin annesinin kapalı veya açık olması sizi ilgilendirmez, size uygun bir aile değilse komple uzak durun ilişkiyi sonlandırın ama insanlarin hayatına karışma laf söyleme hakkınız yoktur , sevgilinizi seçmeniz sizin için hata olmuş ailenize uygun birini bulun ...
Yaw niye biri gelip evinizde içmek istesin, ne kadar saçmalıyorsunuz ya
Kv gelir evinize çay-kahve- yemek ne ikram ederseniz onu yer içer gider, yanında içki mi taşıyacak kadın, alkolik mi bu
Aileniz de siz de aşırı saygısızsınız, elalemin ne içtiğine karışacak kadar hayalperestsiniz
Siz millete zorla içemezsin demeyi kendinize hak görüyorsanız onlarda size içmeyi şart koşsun
Size ne ya kadın başını açmış kapamış sorgu meleği mi sanıyorsunuz kendinizi ya
Ben o kadının yerinde olsam sizin gibi had bilmezlerle evladımı görüştürmemek için elimden geleni yaparımj
Neden böyle diyorsunuz.Ben çözüm önerisi istedim sadeceSiz evlenmeyin ya, çocuğa da ailesine de yazık olur.
Hemen hemen aynısı gibiydi ben şuan başka yerdeyim arayamıyorumAy ben de hatırladım ama nicki çıkaramıyom.
Aynı be, aykırı kaynana, böyle kaynana ile dünür olmak istemeyen kız ailesi, yaşlar 22.Hemen hemen aynısı gibiydi ben şuan başka yerdeyim arayamıyorum
Sorun yok ki çözüm olsunNeden böyle diyorsunuz.Ben çözüm önerisi istedim sadece
Yaşayış tarzlarınız farklı ve siz bunu büyük sorun edeceğe benziyorsunuz.Neden böyle diyorsunuz.Ben çözüm önerisi istedim sadece
Onun için kötü birşey demedim.Ailem tesettürlü içki asla onlar için.Ben açığım mesela benim için sıkıntı pek yok.Ama tek oğlu olduğu için her şeye karışıyor.Bu bir sorun.Ailemin tepkisi de çocuğu da böyle alışmıştır diye.Ben tepki göstermiyorum ayrılmakta istemiyorum.Sadece ailem için çözüm önerisi istedimÖyle bir bahsetmiş siniz ki,sanki kadın akşamki,şarapçı dayılar gibi falan.Tövbe yarabbim ya,size ne?Hoşunuza gitmiyorsa size uygun biriyle evlenin.
Ama bunun çözümü yok malesef,bu çocukla gerçekten evlenmek istiyorsanız aile yapısına saygı göstermeniz gerekir.He o sizin ailenize böyle bir tepki gösterse idi ona da karşı çıkardım.Orta yolu bulmayı deneyin,kayınvalidenin de gelip sizin evinizde içki partisi düzenleneceğini sanmıyorum.Onun için kötü birşey demedim.Ailem tesettürlü içki asla onlar için.Ben açığım mesela benim için sıkıntı pek yok.Ama tek oğlu olduğu için her şeye karışıyor.Bu bir sorun.Ailemin tepkisi de çocuğu da böyle alışmıştır diye.Ben tepki göstermiyorum ayrılmakta istemiyorum.Sadece ailem için çözüm önerisi istedim
Şimdiden ilişkimize de karışıyor her şeye.Kavgalara tartışmalara bile.Annesinden korkuyor.Bu durumda beni geriyor.Evlendiğimizde evime gelip içmek isterse ben içirmem.Ama eşim gene korkarsa da tamam derse işler karışır diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım peki? Mesela bir yere gezmeye gidicez annesi gitme derse tamam diyo.Annesi azarlıyo yanımda sesini çıkaramıyo.Veya kavga ediyoruz çok bağırıyor ona.Benim sinirim bozuluyor ama o susuyo sadece.Pasiflikten dolayı mı saygı mı?Sevgiliyken annesiyle yüz göz okunan ilişkiden beklentiniz var mı gerçekten?
Kendini gerçekleştirmemiş insanlarla evlilik çok zor.
Ne yapmalıyım peki? Mesela bir yere gezmeye gidicez annesi gitme derse tamam diyo.Annesi azarlıyo yanımda sesini çıkaramıyo.Veya kavga ediyoruz çok bağırıyor ona.Benim sinirim bozuluyor ama o susuyo sadece.Pasiflikten dolayı mı saygı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?