Sevgilinin annesi ile sorun

Bnmbnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
17
-4
1
23
Merhaba arkadaşlar.3 Senelik ilişkim var.Her şey mükemmeldi lakin düne kadar.Sevgilimin annesi bazen kapanıyor bazen başını açıyor.İçki kullanıyor.Ailemden birkaç kişi bunu öğrendi.Benim ailem böyle şeylere karşı çıkıyor.Sevgilim 22 yaşında erkek.Ama annesine hiçbir şey diyemiyor.Onun yanında içiyor.Ama sevgilim içki kullanmıyor.Ailemden öğrenenler bırak diyor ama çok seviyoruz.Ne yapmalıyım.Seni vermezler evlenemezsiniz diyorlar.Acil cevap lütfen.

Annesinden ailenize ne ki herkesin kendi hayatı annesine vermiyorlar sonuçta sizi. Sevgiliniz içmediği sürece sizin için başka bir sorun yok

Bu hayatı sevgiliniz ile geçireceksiniz. Bu bahsettiğiniz huylar sevgiliniz de olmuş olsa aileniz karşı çıkabilir ama sonuçta annesi ve oğlu ayrı bireyler.Herkesin günahı da sevabıda kendisine.

Kadının özel hayatı neden ilgilendiriyor başkalarını ? Öyle yapmak istemiş yapmış size ne? Doğru ya da yanlış bu sadece onu ilgilendirir.Yargılamak ne size ne de sizin ailenize düşmez

Hayat tarzı sizi ilgilendirmez.
Ama tutarsızlığı ilgilendirir.
Birinin sizi verip vermemesinden ziyade ben yapabilir miyim diye düşünmek gerekiyor.
Öyle evlilik dediğimiz şeyde kayınvalide kapı dışarı olan bir şey değil.

Kadının özel hayatı neden ilgilendiriyor başkalarını ? Öyle yapmak istemiş yapmış size ne? Doğru ya da yanlış bu sadece onu ilgilendirir.Yargılamak ne size ne de sizin ailenize düşmez
Haklısınız ama ailesi ilişkimize de çok karışıyor.Ve sevgilim hiçbir şey diyemiyor çünkü annesinden korkuyor.İlerde evlendiğimizde sıkıntı olur mu diye düşündüm.Cevabınız için teşekkür ederim

İlişkinize karışmasına mani olamadığınız için yaşam tarzına karışmanız saçma. İlişkinize karıştırtan sevgilinizle sorununuz var. Hoş, daha 22 yaşında çocuk o da.

Şimdiden ilişkimize de karışıyor her şeye.Kavgalara tartışmalara bile.Annesinden korkuyor.Bu durumda beni geriyor.Evlendiğimizde evime gelip içmek isterse ben içirmem.Ama eşim gene korkarsa da tamam derse işler karışır diye korkuyorum.

Annesi karışıyor diye sizin de karışma hakkınız yok. Sanırım sizin de yaşınız küçük
Evlilik vs şeyler için çok erkekn. Annesinden korkan biriyle sakın evlenmeyin

İlişkinize karışmasına mani olamadığınız için yaşam tarzına karışmanız saçma. İlişkinize karıştırtan sevgilinizle sorununuz var. Hoş, daha 22 yaşında çocuk o da.
Sevgilim baya yaşından büyük görünen olgun bir insan ama annesinden korkuyor.Ben laf ediyorum bu sefer saygısızlık oluyor.İlerde evlilikte sıkıntj olur diye korkuyorum bu korkaklığının

Tek sorun kadının içmesi mi gerçekten? Siz sevgilinle önce bi büyüyün, birey olun, ekonomik özgürlüğünüzü ilan edin, sınırlarınızı çizin de bu kusur kalsın.

Annesi karışıyor diye sizin de karışma hakkınız yok. Sanırım sizin de yaşınız küçük
Evlilik vs şeyler için çok erkekn. Annesinden korkan biriyle sakın evlenmeyin
Üniversite son sınıfım işe hayatına girip birkaç sene sonra evlilik düşünüyorum.Sevgilimde çok anlayışlı iyi biri.Ben ailesine hiç laf söylemedim.Ama ilerde evlendiğimizde ben evimde içirmek istemezsem eşim bana destek bile çıkmaz o derece korkuyor.Ne yapacağımı bilemiyorum

Sevgilim baya yaşından büyük görünen olgun bir insan ama annesinden korkuyor.Ben laf ediyorum bu sefer saygısızlık oluyor.İlerde evlilikte sıkıntj olur diye korkuyorum bu korkaklığının
Olgun değil, çoluk çocuk daha. Olgun insanlar hayatında söz sahibi olur, annelerinden korkmaz. Sen de aynısın sevgilinle, ailen içki içen başını açan dünür istemiyor, sen de size ne diyemiyorsun. Çocuğum, önce büyüyün sonra evlenin.

Tek sorun kadının içmesi mi gerçekten? Siz sevgilinle önce bi büyüyün, birey olun, ekonomik özgürlüğünüzü ilan edin, sınırlarınızı çizin de bu kusur kalsın.
Tek sorun kadının içmesi değil.Tek oğlu olduğu için ilişkimizde sürekli ön planda.Her şeye karışıyor.İlerde siz evlenince sizin dibinizden ev tutarım vs. Yani çok dahil oluyor.Bi tartışma yaşasak hemen ne olduğunu anlattırıyor.

Bununla ilgili zibilyon tane konu var bdv de. Pasif erkek ile evlenmek pişmanlıktır

Haklısınız.Evlenmek şuan planlarımda yok.Ama evlenmek üzere bir ilişki içerisindeyim.Gelecek düşünceleri beynimde haliyle

Sevgilinizin annesinin kapalı veya açık olması sizi ilgilendirmez, size uygun bir aile değilse komple uzak durun ilişkiyi sonlandırın ama insanlarin hayatına karışma laf söyleme hakkınız yoktur , sevgilinizi seçmeniz sizin için hata olmuş ailenize uygun birini bulun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…