• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin annesi ile sorun

Merhaba arkadaşlar.3 Senelik ilişkim var.Her şey mükemmeldi lakin düne kadar.Sevgilimin annesi bazen kapanıyor bazen başını açıyor.İçki kullanıyor.Ailemden birkaç kişi bunu öğrendi.Benim ailem böyle şeylere karşı çıkıyor.Sevgilim 22 yaşında erkek.Ama annesine hiçbir şey diyemiyor.Onun yanında içiyor.Ama sevgilim içki kullanmıyor.Ailemden öğrenenler bırak diyor ama çok seviyoruz.Ne yapmalıyım.Seni vermezler evlenemezsiniz diyorlar.Acil cevap lütfen.
Kimsenin yaşantısı kimseyi ilgilendirmez eğer seviyorsaniz ailelerde razi gelir illa. Erkek arkadaşının sana davranışı önemli. İçki içmek değil karakter önemli

Nerden duycaklar sen söylemişsindir. Ayrıca daha 22 yaşında ne evliliği.. 22 yaş bana göre 18 19 yaş gibi hiç bi fark yok ne desin annesine o ne karışır koca kadın istediğini yapar nasıl mutlu olursa öyle yaşar kime ne
Ben evlencez demedim ki.Şuan sevgiliyiz ne için sevgili olunur birbirini tanımak belki ilerde evlenmek için.Şuan üniversite öğrencisiyim okumak kariyer hedefim şuanlık evlenmek değil.Ben gelecek için konuştum

Evlilik yok şuanda planlarımızda üniversite öğrencisiyim.Gelecek için konusuyorum.22, yaş bana göre de evlilik için erken

Ben 23 yaşında nişanlandım yaştan ziyade davranışlar olması gerekenden çok çok çok küçük. 10 senede geçse büyümeyecek. Anlatmak istediğim bu.

seni hiç ilgilendirmiyor

Back