Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Tecrube .. ders alıp hayata devam etmek gerekiyor, yasamadan görmeden uyanamıyoruz. İnsanlar güvenilmez varlıklarmis maalesef. Kendimiz gibi görebilmesek keşke.

Tecrube .. ders alıp hayata devam etmek gerekiyor, yasamadan görmeden uyanamıyoruz. İnsanlar güvenilmez varlıklarmis maalesef. Kendimiz gibi görebilmesek keşke.
Gerçekten tecrübe…
Yedigimiz kazıklara tecrübe diyerek güzelleme yapıyoruz bence

Kız belli zaten, yapisacak erkek ariyor. Aklinca sizi aradan cikaracakti. Yalniz şu var adamdan bir ışık almıştır, ufakta olsa. Tatlı yemeye gitmelerini date olarak algilamistir. Bu kadin cok tehlkeli. Evli olsaniz kocaniza goz diker. Adamda gevsek bi tip. Ikiside size layık degil, siz naifsiniz. Uzaklasin bunlardan

Öğretmen olayı da kafamda asla oturmadı, mebte hiç bı öğretmen yapmaz bunu . Her erkek görünce aşkından deliriyor galiba

Uzaklaştım. Ama yine de atlatmam gerek.
Umarım bu olay benim travmam olmaz

Bazi erkekler sakaci model capkindir...yani flortozluk ile saka yollu asilma isini oyle bir cizgide yapar ki 'bu bana asiliyor mu' 'saka mi ' yapiyor ikileminde birakir sizi...rahatsizlik duyup tepki koyarsaniz derki 'sen beni yanlis anladin'..istiyorsanizda sizde florte karsilik verirsiniz isler hizlanir..siz emin degilsenizde isler surumcemede ilerler...(sizin onla olan durumunuz).simdi burda siz yola ciddi iş iliskisi ile basladiginiz icin ve basit bir kadin olmadiginizi anladiginsan bu kadar keskin cizgilerde asilamamis size belli ki..ama arkadasiniz daha flortoz oldugu icin onla isler birden cigrindan cikmis...adam kadina yoklama cekerken 2 -3 gun sonra bakiyorki flortoz degil bildigin manyak hirsli bise kadin, adam birden geri cekildi kadin hirsina yenildi..sonrasi olaylar olaylar:) sizi aramis ve olaylari anlatmis olma ihtimaline karsida sizi o 3 gun aramayi afedersiniz totosu yemedi.

Benzer şeyler düşünüyorum.

Ben kendime şöyle bi yol gelistirdim sizede tavsiye ediyorum. Asiri uçlarda davranan insanlardan uzak duruyorum. Bkz: herkes bana aşık modu. Ölçülü olmayan her davranisin altinda bi sorun yatıyor
Kesinlikle. Mesela bende de her şey bir an önce gerçekleşsin, ya evet ya hayır modu var. Çoğu zaman arafta kalmamak için, hayır olmasını bile tercih ediyorum olabilirliği olan şeylerde bile. Bunu kırabilirim umarım.

Tez canlisiniz sanirim. Bu hayatınızdaki insan icin zor bi durum haline geliyor

Minel00 Hanım, kız arkadaşiniza iliskinizle ilgili bir şeyler - bu olaylar yaşanmadan önce -anlatmis miydiniz?
Olay örgüsünde kız arkadaşıniz ve erkek arkadaşınız sanki çok önceden tanışmış gibi davranıyorlar. Çok garip bir bulusma randevusu.

Haha ay benim sevgilim boyle tez canliydi. Alisverise gideriz bisey demez ama nefesi bile hizli alirdi sanki, cok gerilirdim o geldi aklıma surekli beraber oldugunuz insan bi miktar daha fazla etkileniyo
Yok yahu benim tez canlılığım öyle değil.

Mesela bir iş var. Bekle biraz zamana yay çaba harca sevmiyorum. Ya benim olacak bileceğim, ya da olmasın lazım değil kafasına giriyorum.

Ya da biri var mesela.
Dese ki ben seni beğeniyorum. Ama biraz kendimi hayatımı toparlamak istiyorum. 2-3 ay kadar. Ben hemen of şimdi 2-3 ay ne gibi nasıl görüşücez, ya sevgili olalım ya arkadaş bu ne saçmalık diye düşünüp hemen ya ben yapamam ne olduğunu bilmeden beklemeyi. En iyisi arkadaş kalalım moduna giriyorum.

Mesela belki beklesem çok güzel bir ilişkim olacak ama o arafta kalma hali beni deli ettiğinden vazgeçiyorum.

Bahsettiğim şey bu.

Kız arkadaşım ilk günümüzden beri biliyor ilişkimizi. Hani her anını bilmese bile onun hakkında çok şey biliyor.

Erkek arkadaşıma da 1 gün anlattım kızı. Sonraki değil sonraki gün alıp yanına götürdüm.

İste taam bu noktada ikisinindene kadar igrenc insanlar olduklarini birkez dagmha özümsedik..ben gidecegim kiz arkadasimin sevgilisi ile tatli yiyecegim..yemem..tutunki zorunda kaldim..arar soylerim..boyle boylee.bide bile bile asiftelik..yanii pesssss.....iste boyle kadinlar yuzunde paranoyak oluyoruz esimizi dostumuzu birbiri ile tanistirma konusunda..

İşte ben de tam bu yüzden bu olayın ben de travma olmasından korkuyorum

Çünkü ben bir evlilik bile yaşadım, asla kimseyle tanıştırmiyim yok elimden alır kafasına girmedim.
Bu saatten sonra bu konu benim için nasıl devam edecek onu bilmiyorum

Kadının mesajları olan fotoları gördünüz mü? Sayfa kaç bi dk alıntılayayım

Alıntı olmadı. Sayfa 16 Milana22
Siz bu kadına nasıl arkadaşım dediniz
Korkunc yani , zengin erkek düşürmeye çalışan iğrenç ötesi bir canlı
Hala ilk fikrimi savunuyorum , eğer adamın mesajlarında bi yamuklul yoksa tamamen kadın sizi aradan çıkarmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…