İyi bari bu konuda netsek bari buna üzülmemÇocuk yapmaz.
Tecrube .. ders alıp hayata devam etmek gerekiyor, yasamadan görmeden uyanamıyoruz. İnsanlar güvenilmez varlıklarmis maalesef. Kendimiz gibi görebilmesek keşke.İnan o kadar etkilediler ki beni
Bazen kendi kendime düşünüyorum abartma o kadar da önemli bir mevzu değil diyorum
Ama içimde sürekli bir huzursuzluk
Öküz oturmuş gibi bir hal
Adam zaten bırakıp gidebilirdi, hatta ben bırakmıştım kabul edebilirdi
Bana bunu yapmalarına hiç gerek yoktu, hakları da yoktu
Bugün tam iki hafta oldu
Gerçekten yaşadığım hayal kırıklığı tarif edilemez
Kendimi aldatılmış gibi değilde sağlam bir dost kazığı yemiş gibi hissediyorum
Bence bu duyguyu yaşamasam da olurdu
Gerçekten tecrübe…Tecrube .. ders alıp hayata devam etmek gerekiyor, yasamadan görmeden uyanamıyoruz. İnsanlar güvenilmez varlıklarmis maalesef. Kendimiz gibi görebilmesek keşke.
Yahu kızın silinen mesajını okudum dün gece adamın telefondan.
Demiş ben buluştuk demedim, şöyle şöyle geçiştirdim. Aynen geçiştirdim yazmıştı yahu. Hala onla bi ittifak kurma derdinde. Rahatsız olmanın zerresi yok bakar mısın?
Biri bana böyle bir teklifte bulunacak. Ya kabul ederim. Ya da ağzına s.carım. İstemem yan cebime muhabbeti çok rezilce.
Öğretmen olayı da kafamda asla oturmadı, mebte hiç bı öğretmen yapmaz bunu . Her erkek görünce aşkından deliriyor galibaÖğretmen olayında patladı bu araba mevzusu zaten.
4 gündür tanıdığı öğretmen, 2 gündür evine bırakıyormuş ya bunları. Ona bakarsan çok da önemli değil bunlar için araba olayı.
Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Belki de benim arabam var diye, kimsenin arabasına binmiyorum diye bana arabaya binme olayı biraz aşırı geliyor. Çünkü o arabayla ne alakası var diye paraladı kendini.
Ha bide bunlar konuşulurken çocuk yan masada diğer çocuklarla oynuyormuş. Ne alaka çocuğu gönderdiniz o da garip ama o kadar çok saçmalık var ki
Meb de değil kurstaÖğretmen olayı da kafamda asla oturmadı, mebte hiç bı öğretmen yapmaz bunu . Her erkek görünce aşkından deliriyor galiba
Uzaklaştım. Ama yine de atlatmam gerek.Kız belli zaten, yapisacak erkek ariyor. Aklinca sizi aradan cikaracakti. Yalniz şu var adamdan bir ışık almıştır, ufakta olsa. Tatlı yemeye gitmelerini date olarak algilamistir. Bu kadin cok tehlkeli. Evli olsaniz kocaniza goz diker. Adamda gevsek bi tip. Ikiside size layık degil, siz naifsiniz. Uzaklasin bunlardan
Ben kendime şöyle bi yol gelistirdim sizede tavsiye ediyorum. Asiri uçlarda davranan insanlardan uzak duruyorum. Bkz: herkes bana aşık modu. Ölçülü olmayan her davranisin altinda bi sorun yatıyorUzaklaştım. Ama yine de atlatmam gerek.
Umarım bu olay benim travmam olmaz
Benzer şeyler düşünüyorum.Bazi erkekler sakaci model capkindir...yani flortozluk ile saka yollu asilma isini oyle bir cizgide yapar ki 'bu bana asiliyor mu' 'saka mi ' yapiyor ikileminde birakir sizi...rahatsizlik duyup tepki koyarsaniz derki 'sen beni yanlis anladin'..istiyorsanizda sizde florte karsilik verirsiniz isler hizlanir..siz emin degilsenizde isler surumcemede ilerler...(sizin onla olan durumunuz).simdi burda siz yola ciddi iş iliskisi ile basladiginiz icin ve basit bir kadin olmadiginizi anladiginsan bu kadar keskin cizgilerde asilamamis size belli ki..ama arkadasiniz daha flortoz oldugu icin onla isler birden cigrindan cikmis...adam kadina yoklama cekerken 2 -3 gun sonra bakiyorki flortoz degil bildigin manyak hirsli bise kadin, adam birden geri cekildi kadin hirsina yenildi..sonrasi olaylar olaylar:) sizi aramis ve olaylari anlatmis olma ihtimaline karsida sizi o 3 gun aramayi afedersiniz totosu yemedi.
Kesinlikle. Mesela bende de her şey bir an önce gerçekleşsin, ya evet ya hayır modu var. Çoğu zaman arafta kalmamak için, hayır olmasını bile tercih ediyorum olabilirliği olan şeylerde bile. Bunu kırabilirim umarım.Ben kendime şöyle bi yol gelistirdim sizede tavsiye ediyorum. Asiri uçlarda davranan insanlardan uzak duruyorum. Bkz: herkes bana aşık modu. Ölçülü olmayan her davranisin altinda bi sorun yatıyor
Kesinlikle. Mesela bende de her şey bir an önce gerçekleşsin, ya evet ya hayır modu var. Çoğu zaman arafta kalmamak için, hayır olmasını bile tercih ediyorum olabilirliği olan şeylerde bile. Bunu kırabilirim umarım.
Hayatımdaki insan için mi? Hayatımdaki tüm insanlar için miTez canlisiniz sanirim. Bu hayatınızdaki insan icin zor bi durum haline geliyor
Hayatımdaki insan için mi? Hayatımdaki tüm insanlar için mi
Yok yahu benim tez canlılığım öyle değil.Haha ay benim sevgilim boyle tez canliydi. Alisverise gideriz bisey demez ama nefesi bile hizli alirdi sanki, cok gerilirdimo geldi aklıma surekli beraber oldugunuz insan bi miktar daha fazla etkileniyo
Kız arkadaşım ilk günümüzden beri biliyor ilişkimizi. Hani her anını bilmese bile onun hakkında çok şey biliyor.Minel00 Hanım, kız arkadaşiniza iliskinizle ilgili bir şeyler - bu olaylar yaşanmadan önce -anlatmis miydiniz?
Olay örgüsünde kız arkadaşıniz ve erkek arkadaşınız sanki çok önceden tanışmış gibi davranıyorlar. Çok garip bir bulusma randevusu.
İste taam bu noktada ikisinindene kadar igrenc insanlar olduklarini birkez dagmha özümsedik..ben gidecegim kiz arkadasimin sevgilisi ile tatli yiyecegim..yemem..tutunki zorunda kaldim..arar soylerim..boyle boylee.bide bile bile asiftelik..yanii pesssss.....iste boyle kadinlar yuzunde paranoyak oluyoruz esimizi dostumuzu birbiri ile tanistirma konusunda..Kız arkadaşım ilk günümüzden beri biliyor ilişkimizi. Hani her anını bilmese bile onun hakkında çok şey biliyor.
Erkek arkadaşıma da 1 gün anlattım kızı. Sonraki değil sonraki gün alıp yanına götürdüm.
İşte ben de tam bu yüzden bu olayın ben de travma olmasından korkuyorumİste taam bu noktada ikisinindene kadar igrenc insanlar olduklarini birkez dagmha özümsedik..ben gidecegim kiz arkadasimin sevgilisi ile tatli yiyecegim..yemem..tutunki zorunda kaldim..arar soylerim..boyle boylee.bide bile bile asiftelik..yanii pesssss.....iste boyle kadinlar yuzunde paranoyak oluyoruz esimizi dostumuzu birbiri ile tanistirma konusunda..
Siz bu kadına nasıl arkadaşım dedinizKadının mesajları olan fotoları gördünüz mü? Sayfa kaç bi dk alıntılayayım
Alıntı olmadı. Sayfa 16Milana22