Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Adamla da görüsmeyin bence. Ikisi de sağlam ayakkabı değil, al birini vur ötekine durumu tam. Arkadaşınızdan için "Madem öyle olmuş, neden o zaman kendini yeniden bıraktırıyor" diyor; e kendi niye bırakıyor? Resmen saçmalık akıyor her ikisinden de. Kurtulduğunuz iyi olmus bnce, konuşacakları varsa da var. Bulaşmayın derim.

54 yaşındaki adam yaşlı yaşlı kokar yaaa.hiçbir aura kurtarmaz onu.
Kız niye 54 yaşındaki adamlara yaşlı yaşlı kokar diyorsunuz çok ayipyani genç birine göre yaşlı, 54 yaş ama öyle yaşlı yaşlı da kokmuyorlar50li yaşlarda tanıdığım çok kişi var gayet karizmatik bakımlı havalilar.Bu arada kocam 41 yaşında 54 yaşında değil

Benim fikrim bu konuşmada sevgilinizin suçu yok bana göre eğer ki kanıtı varsa tabi bu zamanda kimseye güven kalmamış herkes menfaat peşinde sevgiliniz kötü niyetli olmuş olsaydı eğer sizce başka bir kadında olabilirdi oturup bi konuşun derim ben size birde ondan dinleyin bakalım mesajları falan ne yazmış konuşun bence ☺

Çok sevgisinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bende de yoktu henüz net bir ilişki diyemeyiz. Beni ikna etmeye çalışıyor bense sürekli böyle davranırsan yapamayız modundaydım.

2.5 ay sonra gece 00.30 da ağlayarak aradı. Muhtemelen bir şey oldu ve aklına geldim o an. Açtığım gibi beni neden bıraktın boş yere, oysa ne kadar mutluydum senle dedi. Ben de ne içtin falan dedim Yoksa benim aramamı beklemişmiş .

Güvendiğimden değil ki. İlk aradığında ağlıyordu. Dedim ne ağlaması 2.5 ay geçti farkında mısın. Senin aramanı bekledim. Boş yere mahvettin her şeyi dedi. İstanbuldayım dedi. Zaten burda değildi. Gelicem lütfen konuşalım dedi. Ben de hadi kapat falan yaptım.

Sonraki aramalarında napıyosun hayatım falan diye lafa girince ne biçim konuşuyorsun hiçbir şey olmamış gibi davranmamı mı bekliyorsun gerçekten dedim. Sana anlatmam gereken şeyler var falan yaptı. Geldi gitti görüşmedim. Şimdi yine istanbuldadır herhalde. Her gün aramıyor

Aradan bayağı zaman geçmiş ama konu ilgimi çekti.2.sayfada yazmak istedim.O arkadaşınız tam bir ruh hastası, şizofren ya da bariz yalancı, kötü bir insan.Yalan söylediği,ya da hayal kurup,bunu gerçekmiş gibi anlattığı o kadar net ki.Bir arkadaş adam yalan söylüyor demiş,o mesajı görür görmez sinirlendim ve yazmak istedim.Kadin açık açık yalan söylüyor,manyak o manyak..Allah şifasını versin.

Kadının anlattiklari nasıl akla yatkın geliyor ya nasıl kafayı yiyeceğim

Zamanınız olursa ,bakarsanız ve neden öyle düşündünüz paylaşırsanız gerçekten çok memnun olurum
Ya konu oldukça uzun. Ama şöyle bir göz attım sizin için.

Şimdi öncelikle arkadaşın çok sağlam bir tip olmadığı belli. Yorumumda da ben olsam ikisiyle de görüşmem bir daha demişim.

Ama adam neden daha şüpheli gelmiştir benim için söyleyeyim; birincisi arkadaşla tanıştıktan sonra üç gün boyunca konu sahibini hiç aramamış. Velev ki konu sahibinin arkadaşı adama asılmış olsun. Adam yine de konu sahibini aramalı hatta durumu kadından önce anlatmalıydı.

İkincisi bu adamla kadının iş görüşmesi dışında görüştüğü açık. Çünkü kadının küçük çocuğu adamın arabasıyla ilgili ayrıntılar veriyor. Adam işveren konumunda olduğu için ilk adımı atma cesaretini göstermiş olması -bana göre- daha olası. Adamın niyeti olmada kadın yüz yüze görüşmeyi teklif ettiğinde kabul etmez ama kadın edebilir. Tatlıcı da görüşmüşler bir de. Haydi kadın kötü niyetli. Ama güya iyi niyetli olan adamın daha profesyonel bakıp iş yeri dışında ve konu sahibinin bilgisi olmadan görüşmemesi lazımdı.
AdChoices
ADVERTISING​

Üçüncüsü arkadaşı konu sahibine adamın aralarında ilişki olmadığını söylediğini iddia etmiş. Adam da konuşmasında bunu kabul etmiş zaten. Öğlen aralarında iş yerinde herkesin gözü önünde görüştüğü konu sahibi ile arasındaki ilişkiyi inkar etmesi için ne sebep olabilir? Belirttiği gerekçe hiç inandırıcı değil.

İlk yorumumla sizi sinirlendirdiğim için kusura bakmayın Ama herkesin bakış açısı da farklı işte.

Estağfurullah Ne kadar tatlı tatlı,tane tane anlatmışsınız benim için,yordum sizi.Aslinda yazdıklarınız da siz de haklısınız(adam konusunda)Ama bu arkadaş, çevresindeki erkekler için de böyle düşündüğünü söylediği herkesin onunla beraber olmak istiyor gibi davranmasını konu ettiği için bana psikolojik olarak rahatsiz geldi.O sebeple dediklerine hiç guvenmedim.Hayal aleminde yaşayan,yalanlarına kendine de inanan sorunlu biri gibi geldi.Hâlâ da öyle düşünüyorum ama adam da gereksiz yüz vermiş kadına.Bu da saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…