Mesaj kaç mb harcayacak Allah aşkına. Milattan önceki mesajlarım duruyor benim. Çok saçma. Bilerek silmiştir.Diyor yüz yüze görüşelim dedi. Ben de tamam dedim nereye geleyim. Adam demiş ben alırım seni nerdeysen. Bu da konum atmış sözde.
Biri size iğrenç bir mesaj atsa, ki bu adam asla bana bile canımdan ötesini mesajda yazmayan bir adam. Siz bu mesajları aradan telefonum hafızası dolmasın diye siler misiniz?
Bu bana mantıksız geliyor, ne mevki sahibi adamlar var tecavüzcü.Bu adam belli bir mevki sahibi. Hiç işi yok arkadaşınıza mi asilacak. Yani bu işin ortaya çıkma riskini bile bile. Arkadaşınız yalanci
Yahu kızın silinen mesajını okudum dün gece adamın telefondan.Onemli olan niyet bence araba mevzusunda. Ayni yoldan gidiyosak, yolumdan sapmayacaksam bende birakirim birilerini. Ama bana asildi, bana yürüdü vs cok cig seyler. Bence arkadasiniz baskalarinida zan altinda birakiyor.
Bide empati kurdum su an. Arkadasimin sevgilisi bana böyle bi teklifte bulunsa o an cocugum yanimda diye belki kavga etmezdim (iş sebebiyle gittiğimi varsayıyorum). Arkadaşıma "bu herif benim cocugumun yaninda bana ahlaksiz teklifte bulundu. S.refsizin teki. Habrrin olsun, uzak dur bu pislikten" derdim. Aynen bunu yazardim. "Seni degil beni istiyomus" derken size nispet yapmis aklinca
Şimdi hızlıca geçerken hıyar kurumu diye okudumAşk mı sjsjsj ne aşkı kız?Herif ben hayır kurumu muyum demiş.
Bende bi sorun var gerçekten.Sizi bu arada 3 gün sramamasi bir haltlar karıştırdığını gösterir. Bu iş iflah olmaz, mesele bulandı, büyü bozuldu.
İkisini de çıkarın hayatınızdan. Adamı daha 2 aydır tanıyorsunuz, kadın ise herseyini bildiğiniz arkadaşınız. Sizin yazdıklarınızı bakarsak biraz da kasarlanmis iyice. Bu olay olmasaydi bile bu kadını hayatınızda tutmamalısınız. Mesajlar neden siliniyor. Belli ki görmenizi istemedikleri birşeyler var. İnanip başlamayın tekrar. Arkadaşınıza da teşekkürler. Adamın yüzünü gormenize vesile olmuş.
Ben de böyleyim de bu yüzden sordum burcu. Ama kovalarla da anlaştığımi sandigim oldu. Sizin gibi değillerdi Bi tanesi de dolandırıcıydi hattaBende bi sorun var gerçekten.
O kadar şey yaşadım ki.
Ama her şeye rağmen insanları %100 güven seviyesinden başlatıyorum.
Ancak kötülüklerini görünce azaltıyorum
Ama azalınca da bir daha eskisi gibi olamıyorum
Bu hep böyle oldu
Kaybedilen güven yerine gelmiyor bence
Geçen bir psikolog arkadaşla konuştum
Dediki insanları %50 seviyesinden nötr olarak başlatman gerekiyor
Gerçekten belkide bunu öğrenmem için bir sebepti bu yaşadıklarım
O üç gün aramama ile ilgili adam kendince saçma bir yorum yaptı dün yazmıştım sayfalarda
Ama yeterli mi hayır
Aynen de öyle olmuşZaten iş görüşmesi için evinden alıp tatlı yemeye götürmesinden belli doğal akışa uygun olmayan bir durum olduğu. Ne diye sen kadının adresine gidiyorsun özel şoför gibi.
İş goruseceksen cagirirsin ofisine; gelir, konuşur ve gider.
Bu durum bile başlı başına uygunsuz bir şeyler döndüğünü gösteriyor.
Ikisi de istediğini elde edemeyince kendini aklama derdine düşüp yaşananları işine geldiği gibi anlatiyor.
Bence ikisini de tamamen çıkarın hayatınızdan.
Senin kaş .r arkadaşın hırs yapıp açığa cikmasaydi adam sessizce götürecekti onuYahu kızın silinen mesajını okudum dün gece adamın telefondan.
Demiş ben buluştuk demedim, şöyle şöyle geçiştirdim. Aynen geçiştirdim yazmıştı yahu. Hala onla bi ittifak kurma derdinde. Rahatsız olmanın zerresi yok bakar mısın?
Biri bana böyle bir teklifte bulunacak. Ya kabul ederim. Ya da ağzına s.carım. İstemem yan cebime muhabbeti çok rezilce.
İnan o kadar etkilediler ki beniArkadaşın herkesi kendine aşık zanneden, kompleksli ilgi manyaklarindan.
Adam da yeterince karmaşık ve karanlık bu konuda.
İkisinden de uzak dur. Zehirler boyleleri insani. Senin psikolojine olur olan.
Dün itibari ile ikisinide sildimArkadaşın kendini yamayacak yer arıyor belli .. Bi şeyleri abartarak da söylemiş olabilir adam ona kalsın diye . Arkadaşını sil at hayatından .
Dün o kadar saçmaladı kiHasta olduğunu bile bile 3 gün aramamis. Hatta daha da aramayacaktı belki Mine aramış. Dötü yememiş aramayı bence. İş ilişkisi de var.
Ahahah ben genelde dolandırılan taraf oluyorum galiba şimdiki gibiBen de böyleyim de bu yüzden sordum burcu. Ama kovalarla da anlaştığımi sandigim oldu. Sizin gibi değillerdi Bi tanesi de dolandırıcıydi hattaburcla pek alakası yokmuş sanirim
Aslında ikisinin de birbirinden beter olduğunu biliyorum. Niyeyse kendimi çok garip hissediyorumSenin kaş .r arkadaşın hırs yapıp açığa cikmasaydi adam sessizce götürecekti onu
O yüzden pislikleri temizlemiş oldun hayatında
O kolay geldi adama tercih edilmedi o yüzden adam inkâr etti.Adamin sizle devam etmesine ikna etmeye çalışmasına dayanamadı bu yönden bakınAslında ikisinin de birbirinden beter olduğunu biliyorum. Niyeyse kendimi çok garip hissediyorum
Ona kaşar demeye hala gönlüm razı değil
Ama bana attığı mesajları attım buraya da
Gerçekten tek amacı sanki canımı yakmaktı
Ve bence benim yerime gerçekten onun tercih edilmiş olması onun egosunu o kadar okşadı ki birden bire güveni arttı. Yoksa başka bir açıklaması olamaz
Aslında mevki ile alakalı değilBu bana mantıksız geliyor, ne mevki sahibi adamlar var tecavüzcü.
Dün zaten bir anlık boşluğuma gelip benden daha mı güzel ki dedim adamaO kolay geldi adama tercih edilmedi o yüzden adam inkâr etti.Adamin sizle devam etmesine ikna etmeye çalışmasına dayanamadı bu yönden bakın
Siz her açıdan üstünsünüz
Demek istediğim o kızla da görüşmesi ihtimal dahilinde . Açıkçası arkadaş ortamına sokmaz ama sinemaya kafeye gidip birlikte olabilir, vaatler verebilir.Aslında mevki ile alakalı değil
Ama gerçekten o yoğunluğunu hayatını kendi gözümle görmesem ben de inanmazdım
Şöyle söyliyim beni bürosunda o kalabalıkta yemek davetlerine, arazi gezilerine bile götürünce rahatlıkla göğüs kabararak devam edebiliyordu
Bu kızı belki bürosuna almayacak diyemiyorum alır ama mesela bir toplantıya sokamaz beni oturttu masalara sofralara oturtmaz oturtamaz istese de. O yüzden ona bakmayacağına emindim ben de. En azından kızın anlattığı gibi hayatımda seni istiyorum ilk görüşte etkilendim gibisinden kalıcı bir şey olmayacağını biliyorum.
Ha desen tek gecelik onu yapmayacak erkek %5 filandır belki ve bu yapar biliyorum
Çünkü onu yapmayacak class ta olan bir erkek zaten elin kızını alıp tatlıyı da götürmez
Vallahi rezilliği sonu yokDemek istediğim o kızla da görüşmesi ihtimal dahilinde . Açıkçası arkadaş ortamına sokmaz ama sinemaya kafeye gidip birlikte olabilir, vaatler verebilir.
Çocuk yapmaz.Vallahi rezilliği sonu yok
Yapmaz diyemiyorum çocuk bile yapabilir