Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Mesaj kaç mb harcayacak Allah aşkına. Milattan önceki mesajlarım duruyor benim. Çok saçma. Bilerek silmiştir.

Yahu kızın silinen mesajını okudum dün gece adamın telefondan.
Demiş ben buluştuk demedim, şöyle şöyle geçiştirdim. Aynen geçiştirdim yazmıştı yahu. Hala onla bi ittifak kurma derdinde. Rahatsız olmanın zerresi yok bakar mısın?

Biri bana böyle bir teklifte bulunacak. Ya kabul ederim. Ya da ağzına s.carım. İstemem yan cebime muhabbeti çok rezilce.

Bende bi sorun var gerçekten.
O kadar şey yaşadım ki.
Ama her şeye rağmen insanları %100 güven seviyesinden başlatıyorum.
Ancak kötülüklerini görünce azaltıyorum
Ama azalınca da bir daha eskisi gibi olamıyorum
Bu hep böyle oldu
Kaybedilen güven yerine gelmiyor bence
Geçen bir psikolog arkadaşla konuştum
Dediki insanları %50 seviyesinden nötr olarak başlatman gerekiyor
Gerçekten belkide bunu öğrenmem için bir sebepti bu yaşadıklarım

O üç gün aramama ile ilgili adam kendince saçma bir yorum yaptı dün yazmıştım sayfalarda
Ama yeterli mi hayır

Ben de böyleyim de bu yüzden sordum burcu. Ama kovalarla da anlaştığımi sandigim oldu. Sizin gibi değillerdi Bi tanesi de dolandırıcıydi hatta burcla pek alakası yokmuş sanirim

Aynen de öyle olmuş
Bunlar ters düşünce hangisi ilk olayı anlatırsa diğerinin üstüne mevzu kalacağından ikisi de kendine göre anlatıyor
Çünkü biliyorlar mine duysa önemli değil deyip üstünü kapatmayacak
İkisi de kaybetmek istemiyor
O yüzden Yalanlar dolanlar

Senin kaş .r arkadaşın hırs yapıp açığa cikmasaydi adam sessizce götürecekti onu
O yüzden pislikleri temizlemiş oldun hayatında

Arkadaşın herkesi kendine aşık zanneden, kompleksli ilgi manyaklarindan.
Adam da yeterince karmaşık ve karanlık bu konuda.
İkisinden de uzak dur. Zehirler boyleleri insani. Senin psikolojine olur olan.
İnan o kadar etkilediler ki beni
Bazen kendi kendime düşünüyorum abartma o kadar da önemli bir mevzu değil diyorum
Ama içimde sürekli bir huzursuzluk
Öküz oturmuş gibi bir hal

Adam zaten bırakıp gidebilirdi, hatta ben bırakmıştım kabul edebilirdi
Bana bunu yapmalarına hiç gerek yoktu, hakları da yoktu
Bugün tam iki hafta oldu
Gerçekten yaşadığım hayal kırıklığı tarif edilemez
Kendimi aldatılmış gibi değilde sağlam bir dost kazığı yemiş gibi hissediyorum
Bence bu duyguyu yaşamasam da olurdu

Hasta olduğunu bile bile 3 gün aramamis. Hatta daha da aramayacaktı belki Mine aramış. Dötü yememiş aramayı bence. İş ilişkisi de var.
Dün o kadar saçmaladı ki
Yok ben arkadaşıma basit basit özel hayatımı ifşalamışım diye aramamış sözde
Kızmışmış bana

Tabi diyemedi yediğim hatlardan haberin olup olmadığını bilemediğim için, nasıl konuşup ne yapacağımı bilemedim o yüzden aramadım

Çünkü benim ortalığa düşüp de kavga kıyamet kopartacak bir insan olmadığımı biliyor o kadar tanıyor beni

O yüzden habersiz haberim olupta onu hayatımdan sildiğimi düşünedebilir üç gün bence bundan aramadı

Ben ilk arayınca da efendim mine hanım diye açtı telefonu. Ben ne yapıyorsun ne ediyorsun diye normal konuşunca İstanbul’a geldim canım dedi hemen. Haberim olmadığını düşündü. Ben ona birine yavsayacaksan da telefonunu benden mi almalıydın , bu kadar mı basitsin deyince kekeledi. Biri arkadan seslenince de hemen telefonu kapadı arayacağım seni deyip.

Ben de böyleyim de bu yüzden sordum burcu. Ama kovalarla da anlaştığımi sandigim oldu. Sizin gibi değillerdi Bi tanesi de dolandırıcıydi hatta burcla pek alakası yokmuş sanirim
Ahahah ben genelde dolandırılan taraf oluyorum galiba şimdiki gibi

Senin kaş .r arkadaşın hırs yapıp açığa cikmasaydi adam sessizce götürecekti onu
O yüzden pislikleri temizlemiş oldun hayatında
Aslında ikisinin de birbirinden beter olduğunu biliyorum. Niyeyse kendimi çok garip hissediyorum

Ona kaşar demeye hala gönlüm razı değil
Ama bana attığı mesajları attım buraya da
Gerçekten tek amacı sanki canımı yakmaktı
Ve bence benim yerime gerçekten onun tercih edilmiş olması onun egosunu o kadar okşadı ki birden bire güveni arttı. Yoksa başka bir açıklaması olamaz

O kolay geldi adama tercih edilmedi o yüzden adam inkâr etti.Adamin sizle devam etmesine ikna etmeye çalışmasına dayanamadı bu yönden bakın
Siz her açıdan üstünsünüz

Bu bana mantıksız geliyor, ne mevki sahibi adamlar var tecavüzcü.
Aslında mevki ile alakalı değil
Ama gerçekten o yoğunluğunu hayatını kendi gözümle görmesem ben de inanmazdım

Şöyle söyliyim beni bürosunda o kalabalıkta yemek davetlerine, arazi gezilerine bile götürünce rahatlıkla göğüs kabararak devam edebiliyordu

Bu kızı belki bürosuna almayacak diyemiyorum alır ama mesela bir toplantıya sokamaz beni oturttu masalara sofralara oturtmaz oturtamaz istese de. O yüzden ona bakmayacağına emindim ben de. En azından kızın anlattığı gibi hayatımda seni istiyorum ilk görüşte etkilendim gibisinden kalıcı bir şey olmayacağını biliyorum.
Ha desen tek gecelik onu yapmayacak erkek %5 filandır belki ve bu yapar biliyorum
Çünkü onu yapmayacak class ta olan bir erkek zaten elin kızını alıp tatlıyı da götürmez

O kolay geldi adama tercih edilmedi o yüzden adam inkâr etti.Adamin sizle devam etmesine ikna etmeye çalışmasına dayanamadı bu yönden bakın
Siz her açıdan üstünsünüz
Dün zaten bir anlık boşluğuma gelip benden daha mı güzel ki dedim adama
Adam lütfen sen kendini onla karşılaştıramazsın bile dedi
Senin bir duruşun bir hanımefendiliğin var dedi
Dön bir de ona bak çingene dedi
Ben de demek sen çingenelere layıkmışsın dedim, ne işin var çingenelerle tatlı yemekte madem dedim ve kızdı haspam

Demek istediğim o kızla da görüşmesi ihtimal dahilinde . Açıkçası arkadaş ortamına sokmaz ama sinemaya kafeye gidip birlikte olabilir, vaatler verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…