Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Bana hiçbir şey olmadı gibi davranıyor katip. Seni çok özlemişim falan diyor. Düşün yorgunum dedim, diyor bi sarılayım belki geçer.

lan köpek sizin yüzünüzden bu haldeyim ben. Dedim senin beni sevmediğin aşikar, sadece iş ilişkisi olarak mı devam etsek. Diyor sevmesem gecenin bu saatinde ne sokaklardayım senle, sen gidip ona inanacaksan diyecek bir şey yok. Ben seni akıllı bilirdim.

Beni fazlaca manipüle etti. Baktım iş falan hayal bu adamla. O da seviyesini korumayacak, ben de gerginlik yükleneceğim. Sanki kendi masum gibi bana diyor söyle bi daha benle muhattap olmasın. Zaten engellemişti. Ben napayım gidip bundan sonra onlarla mı uğraşayım. Sonuçta yine elimde patlayacak. Dedim vazgeç gitsin. Mecbur kaldım aslında

Ay bide tek kadına değil çocuğuna bakacakmış sorun değilmiş yabaksın bakalım bu ekonomik şartlarda iyi olmuş adi herife
Ekonomik şart sarsmaz onu. Zaten bu kadar özgüvenli olma sebebi de para.

Dün dedi ben ne diyecem sana çocuğuna annene babana amca oğluna bakacam. Hadi ben bunlara bakmak için bi dernek kursam, yine kızın bana faydası ne.

Bu hayatta en nefret ettiğim şey hata yapan değil, yaptıklarının arkasında durmayan insan tipidir.keşke deseydiler aşık olduk. İnan saygı duyardım. İkisi de midemi bulandırdı.

Yok yok ne görüşeceğim. Adamdan bir atak bekliyorum aslında. Ama her anlamda bitti benim için. Zaten aşk yoktu. Artık midem bulanıyor

Allah sizi korumuş ya bu adamla ciddi ilişki yaşasaydınız ya da evlenseydiniz ne işler çevirirdi bu adam.her şerde bir hayır vardır.

Aşk mı sjsjsj ne aşkı kız? Herif ben hayır kurumu muyum demiş.

Ask falan yok ortada.
Arkadasiniz herkes bana aşık diye gezen kezbanin teki, muhtemelen paraya düşkün. Sevgilinizde bunu farketmis, cocuklu kadin sesini cikarirsa kendisini rezil eder diye düşünüp cinsellik amaciyla yürümüş kadina. Al birini vur ötekine

Yok onu çok sanmıyorum. Çocuğuna iyi bir anne bence, ama boşanma esnasında çok yıprattılar bence. Hakkını bu konuda yiyemem hatta çok sabırlı bir anne

Ya siz çok iyi niyetlisiniz. Bende bosanmis bir anneyim. Istersem hergun baska sevgili yaparim kimseyi ilgilendirmez. Ancak cocugum sadece evlenecegim adamin arabasina binebilir. Farkli farkli erkeklerle niye ayni ortama sokayim cocugumu. Adam sana bakayim bilmem napayim derken cocukta ordaymis. Yazik degil mi cocuga? Duydugu seylere bak

Öğretmen olayında patladı bu araba mevzusu zaten.
4 gündür tanıdığı öğretmen, 2 gündür evine bırakıyormuş ya bunları. Ona bakarsan çok da önemli değil bunlar için araba olayı.

Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Belki de benim arabam var diye, kimsenin arabasına binmiyorum diye bana arabaya binme olayı biraz aşırı geliyor. Çünkü o arabayla ne alakası var diye paraladı kendini.

Ha bide bunlar konuşulurken çocuk yan masada diğer çocuklarla oynuyormuş. Ne alaka çocuğu gönderdiniz o da garip ama o kadar çok saçmalık var ki

Aşk mı sjsjsj ne aşkı kız? Herif ben hayır kurumu muyum demiş.
Valla ortada bi gerçek var. İkisi de leş.
İkisi de gerçekten sevmemiş değer vermemiş bana.
Ve ben ikisinden de kurtuldum.
İnsanlara güvenim tabi sarsıldı, ama bir yas süresine girmeyi düşünmüyorum arkalarından. Bugün tam 2 haftamı aldılar elimden. Daha fazla feda etmeyeceğim onlara. Kendime söz olsun.

Onemli olan niyet bence araba mevzusunda. Ayni yoldan gidiyosak, yolumdan sapmayacaksam bende birakirim birilerini. Ama bana asildi, bana yürüdü vs cok cig seyler. Bence arkadasiniz baskalarinida zan altinda birakiyor.
Bide empati kurdum su an. Arkadasimin sevgilisi bana böyle bi teklifte bulunsa o an cocugum yanimda diye belki kavga etmezdim (iş sebebiyle gittiğimi varsayıyorum). Arkadaşıma "bu herif benim cocugumun yaninda bana ahlaksiz teklifte bulundu. S.refsizin teki. Habrrin olsun, uzak dur bu pislikten" derdim. Aynen bunu yazardim. "Seni degil beni istiyomus" derken size nispet yapmis aklinca

Sizi bu arada 3 gün sramamasi bir haltlar karıştırdığını gösterir. Bu iş iflah olmaz, mesele bulandı, büyü bozuldu.
İkisini de çıkarın hayatınızdan. Adamı daha 2 aydır tanıyorsunuz, kadın ise herseyini bildiğiniz arkadaşınız. Sizin yazdıklarınızı bakarsak biraz da kasarlanmis iyice. Bu olay olmasaydi bile bu kadını hayatınızda tutmamalısınız. Mesajlar neden siliniyor. Belli ki görmenizi istemedikleri birşeyler var. İnanip başlamayın tekrar. Arkadaşınıza da teşekkürler. Adamın yüzünü gormenize vesile olmuş.

Zaten iş görüşmesi için evinden alıp tatlı yemeye götürmesinden belli doğal akışa uygun olmayan bir durum olduğu. Ne diye sen kadının adresine gidiyorsun özel şoför gibi.
İş goruseceksen cagirirsin ofisine; gelir, konuşur ve gider.
Bu durum bile başlı başına uygunsuz bir şeyler döndüğünü gösteriyor.
Ikisi de istediğini elde edemeyince kendini aklama derdine düşüp yaşananları işine geldiği gibi anlatiyor.
Bence ikisini de tamamen çıkarın hayatınızdan.

Arkadaşın herkesi kendine aşık zanneden, kompleksli ilgi manyaklarindan.
Adam da yeterince karmaşık ve karanlık bu konuda.
İkisinden de uzak dur. Zehirler boyleleri insani. Senin psikolojine olur olan.

Arkadaşın kendini yamayacak yer arıyor belli .. Bi şeyleri abartarak da söylemiş olabilir adam ona kalsın diye . Arkadaşını sil at hayatından .

Yok ya ben adami akliyorum :) bence konu sahibinin arkadasi diye adam nezaketsizlik yapmak istememis ama magaradan cikan arkadasi binbir planla adamin yanina gittigi icin adam neye ugradigini sasirmis bence.
Hasta olduğunu bile bile 3 gün aramamis. Hatta daha da aramayacaktı belki Mine aramış. Dötü yememiş aramayı bence. İş ilişkisi de var.

Herrr şeyi geç. 3.5 saat oturup ne konuşmuşlar? Kadın çat diye bu soru ile başlamışsa ben rahatsız olur, kısa keser, evine bırakır, sonra seni arardım.

Böyle bir arkadaşım vardı ona göre herkez ona aşık herkez ona bayılıyor evli, dul, bekar farketmez herkesle sevgili olur. Elalemin sevgilisine eşine yavşar yalanların biri bin para üstelik sonra kendi söylediği yalanlara inanır şizofren biriydi. Bende senin gibi onu başka arkadaşimla tanistirdim arkadaş olsunlar diye arkamdan kuyumu kazıp beni kotulemiş neler neler söylemiş.Boyle insandan uzak duracaksın şükür ben kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…