Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Adamda da varmış bi ya olay.
Ben aralarından çıktım. İkisinin de hayatından da çıktım. Ne yaparlarsa yapsınlar modu

Bu kısmı tam anlayamadım konu sahibi. Ne yani, adamın tek derdi 3 aydır sizle birlikte olabilmek miymiş sadece? Aşk, sevgi yok muymuş?

Bu kısmı tam anlayamadım konu sahibi. Ne yani, adamın tek derdi 3 aydır sizle birlikte olabilmek miymiş sadece? Aşk, sevgi yok muymuş?
Yok yok öyle değil.
Kız demiş ki mine birlikte olduğunuzu söyledi.
Adam da sözde ben kıza ne diye böyle söyledim diye bana kızmış diye aramamış 3 gün.

Kızın böyle söylediği de muamma. Ben ona zaten böyle bir şey söylemedim. Söylemem de.

3 aydır dediği kısım. İşi yapmayayım dediğimde 3 aydır uğraşıyoruz bu iş için seni bekliyorum dedi. O konuda.

Ama bi gariplik dönmüş. Anlamaya çalışmıyorum artık. İkisinin de yalanı var çünkü.

Bu kadar rahat olmalarının sebebini anladım( iş görüşmek için tatlı yemeye gitmek, arabayla alınmak istemek ) Düzgün, temiz insan olsalardı medeni insanlar gibi davranirlardi sizin yaptığınız şey olması gerekendi , iş arayan ve işvereni bir araya getirmişsiniz. Travma falan yaşamayin onlar bozuk çıktı. Hayatınızdan çıkmaları için bu acı tecrübeyi yaşamak zorundaymişsiniz . Yaşadıklarımızdan ders çıkarmak da bize düşüyor. İnsan sarrafi olmak kolay olmuyor. Feleğin çemberinden geçmek deyimi de sanırım böyle bir şey...

bu video olayı ne

Ya bu cok normal. Insan duruma gore ya hemen olsun ya da bitsin isteyebilir. Hayatini duzene sokamamis insan niye beni kenarda tutsun ki. Boyle konularda haklisiniz bence. Ha adam evlilk teklif eder, 1 sene sonra dugun yapabilirim der. Mesela okey boyle bisey beklenir. Ciddi masraf sonucta

dimi ya, haklı bulmanıza çok sevindim. Çünkü bunu da aşmam gerek sanıyordum. Yapamıyorum da.

Siz cok duzgun birine benziyorsunuz yazdiklarinizdan. Bu les kadinla nasil bunca zaman arkadaslik yapabildiniz? Ben en cok ona sasirdim bu konuda.
Bu kadın asla böyle bir kadın değildi.
Sanırım sonradan oldu
Ya da ben inanmak istemediğim için fark edemedim

O kadar haklısınız ki.
Yaşadıklarımızdan ders çıkarmak, ve düştüğün yerden kalkmak asıl yapmam gereken şey
Çok sağolun

Bence söylerdi. Öyle bi b.k yeseler çerçeveletip duvara asardı. Var o ışışık.
Yorumlarına beğeni atmaktan parmaklarım ağrıdı Katip

Ama tespitlerini gerçekten çok beğendim ve seninle aynı fikirdeyim.zaten konu sahibinin ayrılması için elinden geleni yapıo,eminim birlikte olmuş olsalardı nispetle yüzüne söylerdi.

Bence de adam bu kadını sallamadi,yapışkan bi tip olduğunu anlayınca cvp bile vermedi.
Belki de cidden adamın dedikleri doğru arkadaşız dedi belki gizlediğini düşünerek,çünkü konu sahibi de destekler bi mesaj yazmış arkadaşının adama onun sana duyguları var sen söylemezsen ben söylerim derken belki de adamın dediğini kastediyo ama üstüne bin katarak anlatıyor.sanki aralarında bisey geçmiş gibi.

Adamın 3 gün aramamasini da şuna baglayabilirmiyiz acaba.Belki de adam böyle bi arkadaşı olan insan onun gibi mi acaba diye belki ilişkisini sorguladı.Belki ben kimlerle uğraşıyorum dedi.

Ben bu adamın bu kadar aptal olacağına inanmak istemiyorum ya .ilk görüşmede bu kadar saçmalamaz herhalde.

Ayrıca şu yorumuna da tamamen katılıyorum.Bence konu sahibi o işi asla bırakmamalı.Bu korun istediği bi goz Allah verdi 4 goz gibi bisey olur.sevinemesin o yılan...

Adam 3 gün aramaması ile ilgili tam olarak bunu söyledi.

Ama her ne kadar kız arkadaşlık görevini yapmasa da tek suçu ona yüklemek acımasızlık. Adam da gayet yürümüş. Ama adam tek gecelik istemiş, kadın hayatının kadını moduna girmiş. Olay burda patlamış.

Ve işleri de bıraktım maalesef dün gece adamla yüzleşince.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Yüzleşme kismina henüz gelmedim.yorumlarin yarısına kadar okuyabildim.okuyorum hala.sonra tekrar yorum yapicam.

Ben hala ilçeyi birbirine karıştıran video olayını anlamadım bayanın dediği.

Kadın sizi kıskanıyor ve ara bozmuş bence adamin suçu yok ilk defa görüştü kadına insan nasıl öyle vaatelerde bulunur

Sonuna kadar okudum yorumları.sadece işi bırakma konusuna üzüldüm.
İkisi de birbirinden rezilmis en azından bunu çok kısa bi sürede öğrenmiş oldun.Adama duyguların yogunlastiktan sonra yaşasaydın çok daha zor olurdu senin için.

Ama ben hala bu isi bırakmaman ,profesyonel olman gerektiğini savunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…