Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Bence arkadaşınız yalan söylüyor ve o "görüşme" esnasında sizin ağzınızdan örneğin "Minel de senin için mahkeme duvarı gibi adam demişti ama hiç alakan yokmuş." gibi şeyler söyledi.
Adamı savunmuyorum muhakkak bilgi vermeliydi ancak aranız da limoni ve karşısındaki uzun yıllardır arkadaşı.
Bu saatten sonra bu adamla olur mu? Bence hayır. Yine de kendisiyle görüşün derim. Olmayacak olsa bile hikayeyi bir de ondan dinleyin. Hem böylelikle aradaki boşluklar daha hızlı doldurulur.

Kendinizi yıpratmayın ama arkadaşınız kendini acındırma şekliyle manipüle etmeyi hayat biçimi haline getirmiş. Çocuğuna üzülürüm sadece.

Böyle kadınlar ya tutarsa diye gayette asılır, dümen çevirir. Adamlarda uçkur sevdasına hemen atlarlar. Kimisi böyle çabuk kurtulur kimisine yatak muhabbeti iyi gelir başlarda sonra güç bela kurtulur veya hamile kalınırsa kurtulamazlar. Çok tanıdım böyle arkadaş kılığında şeytanları.

Şimdi son durumu bildiriyorum.
Geldi, bir yere gittik yürüyüşe.
Neyse anlat sen önce. Ben sonra anlatayım dedi.
Ben çok ayrıntı vermedim.
Onu hayatında istiyormuşsun çocuğuyla, benle arkadaş olduğunu iddia etmişsin falan dedim.

Neyse. Anlattı
Diyor o gün aradı beni, müsait değilim dedim tekrar aradı. Ben yine müsait değilim dedim. Sonra ben aradım. Yüz yüze konuşalım dedi, konum atayım beni alır mısın dedi. Ben de gittim aldım

Çocuğunu arkaya oturttu. Kendisi öne geldi.
İşte nereye gidelim aç mısınız dedim. Yoksa tatlı mı? Tatlı olur dedi oraya gittik

Hiçbirşey anlamadım.

Sonra oturduğumuz gibi senle Mine’nin durumu nedir diye sordu. Ben de niye sorduğunu anlamadığımdan arkadaşız ne oldu dedim. O da mine öyle demiyor ama dedi diyor.

Ne demiş ki dedim. Senle evlenmeyi düşünüyor ama sana söyleyeyim o kimseyi sevmez. O parasız vasıfsız kimseyle görüşmez. Senin de paran için yanında dedi diyor

Ben tabi o böyle bir şey demez deyince yalanlayacaksan anlatmayacam diye bağırdı. Çok seviyorsan git onun yanına falan yaptı. Ben sustum

Sonra demiş ki ben senin yanında çalışmak istiyorum. Bu da demiş ki olur zaten konuşmuştuk taşınmamıza var daha. Gelirsin büroda yemek temizlik yaparsın falan.

Sonra demiş ki sen Mine’yle birlikte oldun mu? Bu da demiş ne alaka. Kız da demiş ki sözde bana doğru söyle. Mine olduğunuzu söylüyor her yerde. Diyor ben dedim öyle bir şey yok. Kendi kendine gelin güvey olmuş hayaller dünyasında yaşamışsa bir şey diyemem. Yok o öyle diyor demiş. Bana her şeyini söyler zaten biliyorum demiş.

Sonra tutmuş mine senle evlenmek istiyor demiş. Bu da demiş biz evlilik konuşmadık, ben çok yakın zamanda evlenmeyi de düşünmüyorum kimseyle. O da hadi ara o zaman Mine’yle evlenmeyeceğini ona yanımda söyle madem demiş. Bu da demiş ben niye arayayım yani şimdi. Yok ara demiş. Bu da demiş o evde hasta zaten, eğer yakın zamanda evlenmeyi planlamışsa ben hafta içi konuşur zaten ona böyle bir fikrim yakında olmadığını söylerim zaten şimdi niye arayayım

Sonra o video mevzusu açıldı diyor. Ben demişim zaten bi ton dertle uğraşıyorum. Böyle bir durum olmuş ilçede. Millet birbirini öldürecek araya girmek zorunda kaldık. O da demiş sözde ben merak ettim videoyu. Bu da demiş ben burda kafenin ortasında sana nasıl göstereyim, çok merak ettiysen eve gidince atarım sana

Diyor özellikle birlikte oldun mu, video falan bana cinsellikten konu açmaya çalıştı. Bu kısımda emin değilim yapar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…