Bilmem ki bir tek bunu yapmaz gibi geliyor.Bunu demiş olabilir neden güveniyorsun gerçekten? Senin öyle biri olmadığını bilir ama adamın gözünde küçültmek için der yani. İftira bile atabilir. Kadının karakteri de ortada.
Yok onu da yapar. Bu kadının etik metik yok.Bilmem ki bir tek bunu yapmaz gibi geliyor.
Gerçi attığı mesajları gördüm. Onu geçiştirdim vs falan. Biliyordum durduk yere silmemiştir
Sadece iş devam etseydi dedim o kadar çalışmışsın diye. Yoksa bu adamla assslaaa. Çok net yalancının biri.
İşte iş tamamdır deseydi teslim edecektim direkt. Ama ben farklı bir çalışma gördüm sana video atacağım , canım bak böyle görünür falan anlat bana yapınca baktım yok ben uğraşamam. Dedim zaten yoğunluğum var. Hiç biz uzatmayalım. Sen başkasıyla çalış. Ben yapamam.Adam senle ciddi bir ilişki o kızlada birkaç gecelik takılma planlamış muhtemelen. Ama işler istedigi gibi gitmemiş. Ikiside leş. Ben olsam bende o adamla iş yapmak istemezdim. Iyi yapmışsın bütün bağları koparmakla.
Onun ciddi ilişki anlayışına tüküreyim.Adam senle ciddi bir ilişki o kızlada birkaç gecelik takılma planlamış muhtemelen. Ama işler istedigi gibi gitmemiş. Ikiside leş. Ben olsam bende o adamla iş yapmak istemezdim. Iyi yapmışsın bütün bağları koparmakla.
Ben tabi o böyle bir şey demez deyince yalanlayacaksan anlatmayacam diye bağırdı. Çok seviyorsan git onun yanına falan yaptı. Ben sustum
Yaaa bendeki istikrar NirvanaBunca olandan sonra arkadasinizi hala korumaniza bittimadamin butun hateketleri falso tam sucluluk psikolojisi ile kendini hakli cikarma derdinde. Valla sadaka falan verin ikisinden kurtuldugunuz icin.
Yüzleştik. Yani adamla yüzleştim.mesajları gördüm. Anladığıma göre masum değil ikisi de. Gayet birbirine yürümüşler karşılıklı.Arkadaşın mağdur edebiyatı yapan bir kan emici, enerji vampiri. Hangi insan evladı bir iş görüşmesi ardından sevgilisinin kız arkadaşına "ben onu istemiyorum seni istiyorum, benim ol" der? Mantık dışı bir durum. Arkadaşın kuyruk sallamış bariz belli. Erkek arkadaşının 3 gün hiç iletişim kurmaması da kafa karıştırıyo. Yüzleşin.. Yüzyüze olmasa da telefonda konferansta.
Aslında haklısınız.Ayy ikisi de leş gibi insanlar ve siz hala “para için birlikte oldu” demez diyorsunuz o leş arkadaş için, herkes her şeyi söyler önce bunu bi aklınıza kazıyın. Ahlakı yok bu tiplerin.
İş konusuna üzüldüm…
Yaaa bendeki istikrar Nirvana
Bide o kadar heyecanlı anlatıyor ki. Ben ilk başta biraz onayladım çok haklısın falan. Baktım iyice coşuyor. Sen niye yapmadın etmedin kovmadın deyince frenledi biraz
Ayy yüzsüz arsıza bak. İşte suç bastırmanın yolu çirkeflikten, bağırmaktan geçer. Bu yüzden sana her şeyi anlatıyormuş gibi yaparak güven sağlamaya çalışıyor aklınca. Oysa ki '' bana asıldı ama ben cevabını verdim her yerden engelledim, bugün sana bunu yapan yarın başkasına da yapar '' diyip net tavrı ile size olan sadakatini ve arkadaşlığını gösterecekti. Ama onunda gönlü olduğundan ağız arıyor. Sürekli iki gündür tanıdığı kişilerin arabasına binmeye devam ederse bi gün başına dert açar.Beni dün akşam aradı. Diyor ay çocuğumun öğretmeni bana asıldı bugün. Ben de dedim ne alaka, 4 gündür tanıyorsa nasıl asıldı. Dedi 2 gündür arabasıyla bizi eve bırakıyor. Ben de dedim herkesin arabalarına binersen cesaret bulur tabi. Bir cırladı anlatamam.
Seninki beni ilk gördüğünde etkilenmiş işte. Seni istemiyor anlamıyor musun. Arabasına binmesem de söyleyecekti bana zaten. Benim ne suçum var, ben sana bir şey yapmadım vs. Bide utanmadan kavga etti benle nasıl arabaya bağlarım diye. Ben de dedim ikiniz de birbirinizden iğrenç, birbirinizden korkunçsunuz diye. Bide bana laf saydırdı haspam utanmaz
Olmuyor oturmuyor hikaye ben onu geçiştirdim mesajına niye cevap vermemiş mesela? Onca özel soruyu neden cevaplamış? Ortalama zekaya sahip insan sorar yani bana bunları niye soruyorsun diye. Adam da ayak üstü 40 tane yalan söylüyor. Yüzsüzlük yapıp, işi bahane edip gelirse tekrar asla muhatap olmayın.Aslında haklısınız.
Ben onu geçiştirdim vs diye mesajları da beklemezdim. Varmış doğru
Aralarında bir şey geçtiğini hiç sanmıyorum. Olsa ya mesajlarında olurdu, ya birinden biri bahsederdi. İkisi de genel olarak aynı olaylardan konuşuyorlar. Ama hep karşıdaki istedi ben yapmadım şekilde. Yersen tabi.Hâlâ arkadaşınla ilgili, parası için sevgilinle birlikte olduğun cümlesini kurmadığına kurmayacağına inanman çok hoş.
Sevgilinde dürüst değil sana karşı kesinlikle. Anlattıkları oturmuyor. Senden habersiz görüşmesi, özel meselelere girmesi, video muhabbeti sonra, çocuğa alisveri, eve bırakma manasız nereden baksan. Ayrıca seni niye geçiştiriyor arkadaşın? O mesaj neden karşılıksız kalıyor?
Sevgilin hala onu güldürmek icin neden video atmaya çalışıyor? Niye gizliyorlar başta görüştüklerini? Başka mevzular dönmüş, sevgilinin seni aramama sebebi de o.
Ama ilk görüşmede, yanlarında çocuk varken nasıl bir çekim yaşamışlar hâla anlamış değilim. Kafam bu kısma cidden basmadı, basmıyor.
İşten olman kötü olmuş ama devam etseydin de sevgilinden kaynaklı huzursuz olacaktın belli ki.
Bide deli oldum. Diyor ben birlikte olduk dediğini sandım. Dedim sen beni bu kadar tanımıyor musun? Ayrıca olsam olmasam kime ne? Bu yaşta babama hesap verecek değilim. Benle Allah arasında. Gidip ona ne anlatıcam bu kadar mı düşünemiyorsun.Olmuyor oturmuyor hikaye ben onu geçiştirdim mesajına niye cevap vermemiş mesela? Onca özel soruyu neden cevaplamış? Ortalama zekaya sahip insan sorar yani bana bunları niye soruyorsun diye. Adam da ayak üstü 40 tane yalan söylüyor. Yüzsüzlük yapıp, işi bahane edip gelirse tekrar asla muhatap olmayın.
Başka bir şey geçmesinden bahsetmiyorum zaten. Buluştuklarinda yürümüşler birbirlerine tabiri caizse. Senden gizli buluşmaları da manasız mesela. Biri beni al diyor diğeri hemen gidip alıyor. Birbirini tanımayan iki insan için gereksiz şeyler bunlar. Sevgilin o anlik bir flört yaşamış ama arkadaşın olayı başka noktaya taşımak istediği için de sana söylemiş yalan yanlış şeyler de katarak. İkisi de pisliğin teki.Aralarında bir şey geçtiğini hiç sanmıyorum. Olsa ya mesajlarında olurdu, ya birinden biri bahsederdi. İkisi de genel olarak aynı olaylardan konuşuyorlar. Ama hep karşıdaki istedi ben yapmadım şekilde. Yersen tabi.
Yahu ben istemesem bana yürüyenin alnını karışlarım. İstersem de faydaya çeviririm. Olay tamamen bu bence
Yüzleştik. Yani adamla yüzleştim.mesajları gördüm. Anladığıma göre masum değil ikisi de. Gayet birbirine yürümüşler karşılıklı.
Kesinlikle öyle karşılıklı. İş görüşmesini bu denli gereksiz bir buluşma ile tamamlamaları saçmalık. Kaldı ki gizlemeleri çok daha saçma. İkisinin de bu durumdan en başta bahsetmesi lazımdı. Mesela siz hastaymışsınız o gün geçmiş olsuna gelipBaşka bir şey geçmesinden bahsetmiyorum zaten. Buluştuklarinda yürümüşler birbirlerine tabiri caizse. Senden gizli buluşmaları da manasız mesela. Biri beni al diyor diğeri hemen gidip alıyor. Birbirini tanımayan iki insan için gereksiz şeyler bunlar. Sevgilin o anlik bir flört yaşamış ama arkadaşın olayı başka noktaya taşımak istediği için de sana söylemiş yalan yanlış şeyler de katarak. İkisi de pisliğin teki.
Aynen böyle.Evet diğer gelişmeleri şimdi okudum. O zaman bariz belli sevgilin arkadaşından (yol verdiği için) nemalanmaya, arkadaşında sevgiline kapak atmaya çalışmış ve ikisi de gidişatın ne olacağından emin olamadığı için senden gizlemiş. Yani ben bunu sessiz sedasız kimse hissetmeden yatağa atabilir miyim? Ayy adam bayağı iyi arkadaşımı bunun elinden alıp esas kadın olabilir miyim?sorularından emin olana kadar geçen sürede sessiz kalınmış. Baktı olacağı yok Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayalım diye düşünen arkadaşın yumurtlamış olayı. Ama seni tebrik ediyorum. Esaslı kadınsın gamlı baykuş gibi ağlaşmak yerine ikisinide silip atmışsın hayatından, helal
Anladım iş konusunda da hayırlısı olsun. Aslında biraz da o kadın sevinmesin en azından işin bozulmasın dedim ama çok da sallamadığına göre iş konusunda da elini sallasan ellisi belli ki. Sıkıntı yok erkenden kurtuldun ikisinden de.İşte iş tamamdır deseydi teslim edecektim direkt. Ama ben farklı bir çalışma gördüm sana video atacağım , canım bak böyle görünür falan anlat bana yapınca baktım yok ben uğraşamam. Dedim zaten yoğunluğum var. Hiç biz uzatmayalım. Sen başkasıyla çalış. Ben yapamam.
Bi an denedim yapabilir miyim diye. Yüzüne bakınca kendimi enayi gibi hissettim. Asla yüzüne bakıp gülemem para için emin oldum.