- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.825
Onun küçük beynine kanalize olacak değiliz ki.Böyle bir kadın “benim ne haddime” diye sorgulayacak birine mi benziyor sizce? Görünce aynen dediğim gibi düşünecek küçük beyniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun küçük beynine kanalize olacak değiliz ki.Böyle bir kadın “benim ne haddime” diye sorgulayacak birine mi benziyor sizce? Görünce aynen dediğim gibi düşünecek küçük beyniyle
Bu erkeklerin varoş sevdası beni öldürecek ya.“Fazla kadın göz çıkarmaz” diye koşuyorlar her ışık yakana. Bakalım buluşunca ne diyecek beklemedeyimYok bence kız buna cilve yapmıştır.
Bu da mine hep benle kavga ediyor, yedeği olsa ne ala diye düşünmüştür. Açıkçası onun ihtiyacı var diye her şeyi kabul eder sanmış bence, çünkü o da bu izlenimi vermiş olmalı.
Mesela biri seni almaya gelse, çocuğunu arkaya koyup neden ön koltuğa oturasın. Olay daha burda başlıyor bence, cesaretinin sebebi bu olmuş.
Ha bu arada, ben kızdan ilk bahsettiğimde beni aradı bi akşam. Telefonum meşguldü. Uzun sürünce geri döndüm, ya arkadaş ağlıyor çok kötüydü onla konuşuyordum dedim. Şuna bir iş bulsak mı, sen herkese yardım ediyorsun, arkadaşıma da yardım et dedim. Daha onu görmemişti bile, hadi istersen gidelim bi dışarı çıkaralım bi çay içip konuşalım neden o kadar ağlıyor, iş bu bulunur üzmeyin kendinizi havası değişsin dedi. Ben arayıp döneyim falan yapana kadar birbirimizi tam anlamadık. Adam koltukta uyuyakalmış gidemedik. Yoksa ona aşkı daha görmeden sirayet etmiş demek
Herkes adamı da suçlamış ama ben açıkçası adam da bir suç göremedim. Sizin arkadaşınız adamı kapaklama peşinde hatta belki hala iletişim kurmaya çalışıyordur. Sizinle konuşmasının sebebi de sizin gurulu birisi olduğunuz için adamla görüşmeyi keseceginizden emin olması.Adam çok çok zengin.
Adam seni çok kıskanıyor dedi.
Ben özellikle bir kıskançlık sezmemiştim, ama etrafımdakiler demişti.
Ha bide ben de boşandım. Çocuğum yok. Güzel bir işim var. Hep bunları söylerdi. Senin yerinde olsaydım diye falan. Bilmiyorum artık.
Ak koyun kara koyun belli olsun. Minel00 geç oldu deme ya görüş ararsa.Bu erkeklerin varoş sevdası beni öldürecek ya.“Fazla kadın göz çıkarmaz” diye koşuyorlar her ışık yakana. Bakalım buluşunca ne diyecek beklemedeyim
Çatalıyla yemiş evlenme teklifiyle eş değer bu. Bi de evimi temizle yemeğimi yap demiş beğenmezsem dışarda yeriz demiş. Nasıl özverili nasıl aşıkBence kadın tam kezo, selam vereni kendine aşık zanneden varoş vibeı aldım nedense.
Benim de kafam burda basmıyor zaten.Simdi empati yapiyorum esimle sevgiliyken esimin boyle bir arkadasi karsima ciksaydi acikcasi esimden de suphe ederdim. Ne ayak bu adam ne bicim arkadasi var derdim once, sonra da yoksa bunlar birlik olup bana oyun mu oynuyor diye dusunurdum ve uzak dururdum. Bence adam bunu yapmis. Olan konu sahibinin iyi niyetine olmus. Arkadasi cok tehlikeli biri. Acikcasi yonetici konumunda olan bir adamin kendini bu kadar dusurecegine pek ihtimal vermiyorum. Omrunde kadin yuzu gormemis olmasi lazim.
Ahahha valla yazın ben kesin sus bir şey duymak istemiyorum derim her şey mahvolurKız buluşursan her detayı ince ince yaz. Hatta biz sana soruları hazırlayalım tek tek sor
külliyyen serefsizmis ikisi de. Ne dert ediyosun bosver gitsin3 gün değil. Yaklaşık 1 saat
Ahahah kız galiba sen benden de safsın ama çözemedim
Kaç yaşında insanım paranoyak gibi davranmak istemiyorum. Ama gerçekten insanı bu raddeye getiriyorlar ben anlamıyorumUniversitedeyken cok acidigim ve haline uzuldugum bir arkadasim vardi. Uvey anneden cok cektigi icin surekli bizim eve gotururdum, ailemle aylarca ayni sofrada oturdu, yemegimizi yedi, evimize yatiya gelirdi, durumu yok diye annem kiza kiyafetler alirdi. Bu arada benim pesimde kosan biri vardi, serseri bir tip oldugu icin hic sans vermeyi dusunmedim, cocuk her gun sansini deniyordu. Sonra ne mi oldu arkadasim o cocuga gidip gunces seni asla istemeyecek ama ben seni cok seviyorum diye neler neler demis. Ertesi gun olaya sahit olan arkadaslarim bana bunlari anlatti ve ne kadar saf oldugumu anladim. Kiz da boyle binbir hikaye yazdi yok cok sarhostum, soyleydi boyleydi. Benim icin bir sorun yok cunku bu cocuk asla sevgilim olmayacak ama bu durum beni cok sevindirdi cunku senin gercek yuzunu gordum demistim. Konu bana bu olayi animsatti. Iyilik yaptigim insandan o gun bu gundur korkarim.
vallahi laf arasında kızın numarasını almış çok masum gelmedi muhabbetin başıHaa bu arada o yanında gelen kızın adı neydi, söyler misin arasın beni. 2 tane iş var söyleyeyim ona unuturum dedi. Tamam söylüyorum arar seni dedim kapadım.
İyi de laf arasında almasına gerek yok ki. İlk gün kızın numarasını da istese gönderecektim ben mecbur, iş arıyor kız ben velisi değilim ki ben görüşeyim.vallahi laf arasında kızın numarasını almış çok masum gelmedi muhabbetin başı
Kapatmam ol diyemediyse demek, ne kibar adamlar var dünyadaÇatalıyla yemiş evlenme teklifiyle eş değer bu. Bi de evimi temizle yemeğimi yap demiş beğenmezsem dışarda yeriz demiş. Nasıl özverili nasıl aşık
Kadın hem kezo hem de seni kıskanıyor sanırım. Bilmiyorum ne yapmak lazım ama için bulanmış bi kere. Adama karşı hislerin ne durumda?Vallahi şuan tam bu kafadayım.
Ne suçu kadında bulabiliyorum, ne adamda.
İkisi de yemiş bi haltlar. Sonra patlamış ellerinde.
Zaten çok kanalize olamamıştım, şuan buz gibiyim. İş konusu kafamı karıştırıyor. Aslında ondan da vazgeçmiştim. Ama dün arkadaş pik yapınca dedim kızım aklını başına topla.Kadın hem kezo hem de seni kıskanıyor sanırım. Bilmiyorum ne yapmak lazım ama için bulanmış bi kere. Adama karşı hislerin ne durumda?
Bence kadın yalan söylüyor, herif patron falan diye gözüne kestirmiş gibi geldi bana ama hâlâ adamın seni 3 gün aramamasına takılmış durumdayım, neden yani?Benim de kafam burda basmıyor zaten.
Ben bunla birkaç gündür bozuktum. Aradı açmadım, ben aradım dönmedi gibi oldu.
Cuma akşamı saat 10 gibi aradı. Napıyosun dedi, evdeyim dedim. İn aşağıdayım, tatlı yemeye gidelim dedi. Baktım camdan aşağıda cidden. Hemen giyindim indim.
Gittik konuştuk neden yüzün asık dedi. Ben de dedim biraz kırıklığım var. Hem de sana bozuğum diye. Bana niye bozuksun dedi. Dedim ki ben sana ısrarla daha düzgün bir ilişki istiyorum diyorum, sen kendine bile zaman ayırmıyorsun ki bana zaman ayırasın. Bu saate kadar ne kalabalıkların içindesin ya, birbirimizden haberimiz yok. Bence bizim iş ilişkimiz bozulmasın. Biz senle arkadaş olalım. Yeter ki bunu söyle, ben seni zaten darlamam dedim.
O da çok haklısın ama bizimkiler şehir dışından geldiler biliyorsun. Kalabalık toplantılar oluyor ben ev sahibi olarak nasıl katılmayayım. Ama sen haklısın, çok düzgün çok güzel bir ilişkiyi hak ediyorsun. Bana biraz zaman ver sana söz her şeyi düzelticem. Durumumu biliyorsun. Bak bu saatte seni görmek istemesem, niye buradayız gider uyurum yorgunum zaten dedi. İşte çay falan içtik kalktık bayağı geçti.
Sonra cumartesi konuştuk kaç defa. Hatta aradı sesini hoparlöre alıyorum diye kaç kişinin içinde işle ilgili sorular sordu. Yarın müsaitsen abimlerle vs, araziye gideceğiz dedi. Hatta saat kaçta diye mesaj attım. O çok resmî bir şekilde mine hanım diye yazmıştı cevabı. Sonra aradı. Arabadaydık yanımda birileri vardı, sesli yazdırdım o yüzden öyle resmî konuştum. Alınma lütfen mesafeli durmuyorum diye açıklama yaptı.
Pazar oldu ben baktım hastayım. Aradım. Biraz sonra döndü. Dedim ben hastayım galiba gelemeyeceğim, o da tamam zaten bizim de bir işimiz çıktı sorun değil dedi. Sen niye hastasın geleyim hastaneye gidelim dedi. Yok dedim. Tamam o zaman duş al, nane limon falan iç, ben işlerimi bitireyim eve geçerken bakıcam hala bu haldeysen hastaneye gidicez dedi. Tamam dedim. Haa bu arada o yanında gelen kızın adı neydi, söyler misin arasın beni. 2 tane iş var söyleyeyim ona unuturum dedi. Tamam söylüyorum arar seni dedim kapadım.
Sonra da sözde gitmiş kıza ilanı aşk. Yahu ben zaten demişim arkadaş kalalım, kızı ta 5-6 gün önce görmüş. İlk görüşte vurulsa kıza, bana niye böyle davransın ben anlamadım. Bekledim akşam aramadı, ben de aramadım. Sonra da 3 gün araşmadık. Ben bekliyorum hala arasın kavga edicem falan, meğer olanlara bak.
Ay çok uzun oldu. Adım adım anlattım bu ne
Buz gibi olduysan iyi, kafan karışmaz, düşünecek bi şey kalmamış.Zaten çok kanalize olamamıştım, şuan buz gibiyim. İş konusu kafamı karıştırıyor. Aslında ondan da vazgeçmiştim. Ama dün arkadaş pik yapınca dedim kızım aklını başına topla.