Arkadaşım enişteci mi sizce bu durumds

Benim çok yakın olduğum bir arkadaşım var B diye her gün mesajlaşıyoruz liseden beri bff iz yani onun ailesi beni tanır benim ailem onları yine aynı üniversitedeyiz ama bölümümüz farklı zeynep diye bir kız var onunla da arkadaşız 3 senedir. B nin abisi ile baya kez aynı ortama girdik ama o şuan bursa da olduğu için pek görüşemiyorduk zeynepin fake hesabı vardı dedim onu deneyelim konuştuk sonra B abisi ile fake den konuşmamızda rahatsız oldu engelledik hesabı.o günden beri bu kız B nin abisinden hoşlanmaya başladı bence her konuşa ondan bahsediyo işte bana diyo engelli kaldıralım zart zurt Beren de benim adıma ona sinir oldu bide bu şuan sırf abisi ile görüşmek için B ile yakiniyet kurmaya çalışıyor hani ben çok sinir oluyorum her konuda bunu acmasindan sizce ne yapmalıyım ders çalışamıyorum kafamı takmaktan bunlara
Gerçekten ders çalış özellikle Türkçe.

Do you speak Turkish? Zart zurt. Can you write in Turkish? Cart curt.

Afedersin de yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor. O.uruktan tayyare, selam söyle o yare konusu vallahi.

A yı B yi C yi salla sen. Derslerine odaklan.
Bir abi 3 kız var iki kişi abiyi işletiyor, konu sahibi de abiye yanık, işleten diğer ikinci kişi de hafiften alevlenmis. 3. Kişi olan kız arkadaşa bu abiyi sorup duruyor, konu sahibemiz de ders çalışamıyor B ' enisteci mi diyor ? Ama abi kiminle sevgili orasını bulamadım 😂😂😂

Bir abi 3 kız var iki kişi abiyi işletiyor, konu sahibi de abiye yanık, işleten diğer ikinci kişi de hafiften alevlenmis. 3. Kişi olan kız arkadaşa bu abiyi sorup duruyor, konu sahibemiz de ders çalışamıyor B ' enisteci mi diyor ? Ama abi kiminle sevgili orasını bulamadım 😂😂😂
Ee ortada enişte bile yok ki. Ne değişik konular açılıyor.

Benim çok yakın olduğum bir arkadaşım var B diye her gün mesajlaşıyoruz liseden beri bff iz yani onun ailesi beni tanır benim ailem onları yine aynı üniversitedeyiz ama bölümümüz farklı zeynep diye bir kız var onunla da arkadaşız 3 senedir. B nin abisi ile baya kez aynı ortama girdik ama o şuan bursa da olduğu için pek görüşemiyorduk zeynepin fake hesabı vardı dedim onu deneyelim konuştuk sonra B abisi ile fake den konuşmamızda rahatsız oldu engelledik hesabı.o günden beri bu kız B nin abisinden hoşlanmaya başladı bence her konuşa ondan bahsediyo işte bana diyo engelli kaldıralım zart zurt Beren de benim adıma ona sinir oldu bide bu şuan sırf abisi ile görüşmek için B ile yakiniyet kurmaya çalışıyor hani ben çok sinir oluyorum her konuda bunu acmasindan sizce ne yapmalıyım ders çalışamıyorum kafamı takmaktan bunlara
Bu ne ay havuZ problemı gıbı

Üniversite zamanımda birinden hoslandım , yakın arkadasım da benim hoslandıgım cocuktan hoslanıyormus sonradan öğrendim.İkisi konuştular ve sevgili oldular.Demem o ki ilişki iki kişilik bir şey , siz birini seviyorsunuz ya da hoslanıyorsunuz diye karşınızdaki de sizi sevmek zorunda değil.Enişteci olduğunu düsünmüyorum çünkü sevgilisi değilmişsiniz.

Nasıl üniversite öğrencisi olduğuna şaşırdım cidden. Bu nasıl bı yazım şeklidir? Olayları öyle çarpık ve eksik yazmışsın ki kim kime ne yazmış kız neden enisteciymiş hiç anlaşılmıyor. Ortada daha sevgili olma durumu yok ki kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Birde küçük değilsiniz yani artık fake hesaptan yazmak ne alaka. Amacınız neydi mesela? Kardeşi rahatsız olmakta son derece haklı abisini bi nevi kandırıyorsunuz sonuçta.

X