- 22 Aralık 2020
- 3.622
- 11.457
Bu kısma gelene kadar neler okudum,aslında tencere kapak uyumu var siz de olur bence yalan degil.Yalan dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kısma gelene kadar neler okudum,aslında tencere kapak uyumu var siz de olur bence yalan degil.Yalan dimi ?
Saçmalıklar silsilesinden bir gün.
Biz mi 26 yaşında daha bilinçliydik acaba
Bu kısma gelene kadar neler okudum,aslında tencere kapak uyumu var siz de olur bence yalan degil.
Bu benim kendi seçimim. Karsımdakinde çok da aramam zaten. Daha geleneksel bir kızım. Yine de düşüncelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim. merak etmeyin tüm cevapları verdim de uzatmamak için şunu dedim bunu dedim yazmadımDinsel bir polemiğe girmek istemiyorum, bekaret de sizin haklı kararınız ama sadece şunu söylemek istedim, bu konuya bu kadar anlam yüklemek bence yersiz.
Bekliyorum dediğiniz kocanız belki alfabenin tüm harflerinden isimlerle birlikteliği olmuş bir kişi olacak, belki sizi aldatacak ya da bir sebepten kendinizi iki ayda boşanmış bulacaksınız. Hayatın her hali var, beklediğiniz erkek bu kadar çıtır yaşlarınızı rahibe gibi yaşamış olmaya değmezse bu bir yıkım ve travma olacak size, adam da buna değmemiş olacak.
Tamam yaşamış ya da yaşamamış olmak sizin tercihiniz ve hakkınız ama erkeği de bu şekilde ödüllendirip özel kılmaya çalışmak, pohpohlamak bana komik ve köhne geliyor. Zaten bu kafada adama böyle de yaranılmıyor, bakın işte seksten emin olsa ön sevişmeyi, öpüşmeyi sorma hakkı buluyor bu defa kendinde, ne münasebet yani.
Ama bu altyapıyı da kadının “yetişkin bir kadın olarak senden önce biriyle tanışmış olmam en az sanki kadar normal” demek ya da bu konuda yorum yapmayı konuşmayı ve konuşturmayı dahi hakaret olarak algılamak yerine, “kız oğlan kız” evlenmenin gururunu (!) yaşayan kadınlar hazırlıyor.
Çok teşekkür ederim burada bazı üyeler o kadar saygısızlastı ki. Sanki kendileri daha önce bir erkeğe karşı hiç net olamadı. Büyük konuşmaya gelmez Allah bilir ama bekaret konusu da benim seçimim, eşimle yaşamak istiyorum. İnsallah olursa tabii. Bu da demode olmuş artık olduysa da oldu ay demodeyim o zaman yeter yani. Karşımdaki insandan bağımsız ben bunu korumak istiyorum. Manipülasyon dediniz bana da öyle geldi artık. Haklısınız. İnşallah çıkar. Çoook teşekkür ederim. Size de hayatınızda mutluluklar diliyorumÖncelikle doğru yoldasın. Erkek yanlış yolda. Onun maksatı belden aşağı. Seni sevmiyor. Sadece kendince kullanmak istiyor. Böyle ortaya sorular atarak da seni manipüle etmeye çalışıyor. Klasik avcı erkek modu. Bas tekmeyi gitsin. Umarım karşısına sana,hayata bakış açına saygı duyan biri çıkar. Herkes gibi olmak zorunda değilsin. Sen kendin gibi ol. Sevgiler
Tabi. Kesin öyle olmuştur. İstediğini alamayınca kedi anası olursun diye şarlayan herif kesin ilk görüşte vurulmuştur yani.Ay size de çok teşekkür ederim benden önce erkeği yorumladığınız için zaten oturduğumuz kafede evli bir arkadaşı vardı onunla konuştu biraz evlilik zor dedi adam o da hayatta evlenmem vs dedi sonra ben ilişki anlayışımı anlattım gelecek görmediğim erkekle olmaz dedim kalktık yürüdük bana sen fikrimi değiştirdin dedi :) arkadaşının yanında öyle demiyordun dedim. Arkadaş o mantıken dedim gibi konuştu. Yalan dimi
Erkek de aynı sen işte hahaOf gerçekten sıktınız. Bu ne ya. Erkeği sormak istiyorum bana dadanıyorsunuz. Uğraşamam sizinle. Bilgin, olgun, dervişler
Tam yazıyordum kiii sen yazmıssın olgun dervis..Erkek de aynı sen işte haha
Yaşa da 26 deyip profile 39 girmissiniz bilgin olgun dervis aynı zamanda da iyi görürmüsümErkek kişisi şöyle mi düsündü deseydim;asık olalım sevişelim,toprak olacağız sonunda anlıyor musun?Of gerçekten sıktınız. Bu ne ya. Erkeği sormak istiyorum bana dadanıyorsunuz. Uğraşamam sizinle. Bilgin, olgun, dervişler
Zeki güçlü kadin tespit vovvvvvvv sorduğum erkek için de böyle tespitler bekliyorum… BayyyyyyErkek de aynı sen işte haha
De canım benim. Hemcinsine laf atacağına sorusunu sorduğum erkeğe bi böyle de. Sonra istersen yine bana o harika tespitlerini diğer üyeyle yapabilirsin aşırı komiksiniz belli seviyede kişilere sormak isterken siz de arada kayniyorsunuz iste. Atın öfke stresinizi zeki güçlü kadinlarYaşa da 26 deyip profile 39 girmissiniz bilgin olgun dervis aynı zamanda da iyi görürmüsümErkek kişisi şöyle mi düsündü deseydim;asık olalım sevişelim,toprak olacağız sonunda anlıyor musun?
Midem bulandı beni öpmeyecekmisin? Gel gel öperim deseydin ! Ben eşimle nişanlanana kadar öpüşmedik bile el ele bile tutuşurken utançdan yüz yüze bakamazdık kalmadı böyle artık önceden ağzını arıyor benle yatacakmı yatmayacak mı diye ne oldu bu insanlara bilmiyorum ve sen bu olay üzerine gülüyorsun ama arkasında bence sapık düşünceli biri var. Ve bu artık korkunç bir hal aldı ne çabuk unuttunuz yaşanılan olayları .. ben eğlenecek bir şey görmedim ciddi durup çizgini çekersen kimse de bi ayak olmaz sana .. yatak konuşmaları zaten ne alaka ne işiniz var sizin bu konularla daha net bile olmayan bir ilişkide cinselliğin C si geçmemesi gerekirken fazla detay vermişsin konuşmuşsun.Kızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bu arada 26 yaşındayım. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Konuşalı da iki hafta olmadı. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de. Sizin fikirlerinizi dikkate alıyorum
Güncelleme:
Oturduğumuz kafede evli bir arkadaşı vardı onunla konuştu biraz evlilik zor dedi adam o da hayatta evlenmem vs dedi sonra ben ilişki anlayışımı anlattım gelecek görmediğim erkekle olmaz dedim kalktık yürüdük bana sen fikrimi değiştirdin dedi :) arkadaşının yanında öyle demiyordun dedim. Arkadaş o mantıken dedim gibi konuştu. Yalan dimi ?
Çok teşekkürler çünkü benim değil erkek hakkında tespit yapan sayılı üyelerdensin. Söylediklerin gibi sanırım evet çünkü benim de içime bu türlü sinmediöpmicek misin ne ya? nasıl bir saçmalık. romantik ortam olduysa yeltenir sen de karşılık verirsen öpüşürsünüz. geri çekilirsen anlayacağını anlar. hangi erkek 2 haftada senle fikrim değişti der ki? 26 yaşındasın biraz daha mantıklı kararlar alcak yaştasın. bu akbabaya hayatında yer verme derim ben. uzun ilişki yaşamış erkekte ağır hasarlıdır, kimsenin bıraktığı enkazı devralmayın...
tımım by.Zeki güçlü kadin tespit vovvvvvvv sorduğum erkek için de böyle tespitler bekliyorum… Bayyyyyy
40 yaşında hareketlere bak hahahahatımım by.