Kızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bu arada 26 yaşındayım. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Konuşalı da iki hafta olmadı. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de. Sizin fikirlerinizi dikkate alıyorum
Güncelleme:
Oturduğumuz kafede evli bir arkadaşı vardı onunla konuştu biraz evlilik zor dedi adam o da hayatta evlenmem vs dedi sonra ben ilişki anlayışımı anlattım gelecek görmediğim erkekle olmaz dedim kalktık yürüdük bana sen fikrimi değiştirdin dedi :) arkadaşının yanında öyle demiyordun dedim. Arkadaş o mantıken dedim gibi konuştu. Yalan dimi ?