- 19 Mayıs 2020
- 46.463
- 207.834
Canım benim adam kim ki? 2 günlük herif, tekmeyi koyarsın yallah. Dost kazığı yemiş konu sahibi.Neden kimse adama sövmüyor? Kadına sümük bile diyen olmuş. Adama da sövelim.
Yuh bir de bekletiyorBeni soruyorsanız hala buluşmadım. Geç oldu. Yarım saat daha beklerim. Sonra ararsa geç oldu başka zaman konuşuruz derim.
Ne hakla ne hadle? Konu sahibi iş yapıyor, emek veriyor, ekmeğinin peşinde, onun uçkur peşkir maceralarına benzemez.Bir şekilde buluştuğunuzu öğrenirse sana şey diyecek “Mine sen ne gurursuz kadınsın, seni değil beni isteyen adamla para için görüşüyorsun hala”
Benim kafamda çoğu şey oturdu aslında. Kadın diğer işleri beğenmediği için, adam son çare evinden çıkan temizlikçi kadın yerine arkadaşının çalışmasını teklif ediyor arkadaşında tam bir pislik olduğu için sana yazdığın gibi anlatıyor. Kendini adama yamamak için durmadan seni kötülüyor, Mine’yle konuş onunla iş yapmayacağını söyle diye darlıyor. Olay benim yazdığım gibiyse adam neden o anda kadına ne diyorsun sen diye çıkışıp sana arayıp haber vermiyor, üstüne markete götürüp eve bırakıyor. Büyük ihtimalde adamın onu terslediği mesajları sildi öyle gösterdi sana. Ben ikna olmaya çok müsait biriyim o yüzden böyle kurdum kafamda hahajsjHa onu unuttum. Dün arayınca dedim seni arıyor mu? Yooo dedi. Seni dedi. Evet demin yine aradı dedim. Ne yüzle arıyor seni hala dedi
Adam bunu da söyledi. Mine senle paran için beraber, seni sevmiyor dedi kız diyor da ben dedim öyle demez. Senden gelecek paraya ihtiyacım olmadığını biliyor. Arkandan bi ton iş çeviren kıskanç kadına mı inanıyorsun bana inanacağına dedi
İkisi de birbirine felaket öfkeli. Bu yüzden kız tamamen uyduruyor diyemem. Zaten ikisi de böyle şeyler konuşuldu diyor inkar yok aslında. Anlatışları farklı sadece
Yanlış düşünüyorsun bence.Adam ikisine de iş atmış, 18 sayfada bir kişi bile sövmemiş. Kadin kadının değil ama toplum kadının düşmanı. Erkeklere olan tahammül kadınlar için gösterilmiyor. Burada arkadaş şeytan gibi, o ayrı konu ama adam da erkek o.ospusu. Kadınla tanışır tanışmaz sevgilisini aldatmış.
Konu sahibi bence adamdan da ayrıl ve bırak şu yapışkan kadına gitsin. Adam ayrılmaya kalktığı anda bu kadın adamı herkese rezil eder.
Beni ilk gördüğünde hoşlanmış, çocuğumla kabul ediyormuş istersen başka yerde çalışma, gel benim yanımda ol, sabahtan gel evimi temizle yemeğimi yap, ben sana bakarım seni hayatımda istiyorum dedi diyor.
İlçedeyim akşam gelicem dedi ya. Onlar genelde geç dönüyorlar. Bilerek de aramıyor geciktiriyor olabilir tabi bilmiyorum.Yuh bir de bekletiyor
Böyle bir kadın “benim ne haddime” diye sorgulayacak birine mi benziyor sizce? Görünce aynen dediğim gibi düşünecek küçük beyniyleNe hakla ne hadle? Konu sahibi iş yapıyor, emek veriyor, ekmeğinin peşinde, onun uçkur peşkir maceralarına benzemez.
Yok bence kız buna cilve yapmıştır.Benim kafamda çoğu şey oturdu aslında. Kadın diğer işleri beğenmediği için, adam son çare evinden çıkan temizlikçi kadın yerine arkadaşının çalışmasını teklif ediyor arkadaşında tam bir pislik olduğu için sana yazdığın gibi anlatıyor. Kendini adama yamamak için durmadan seni kötülüyor, Mine’yle konuş onunla iş yapmayacağını söyle diye darlıyor. Olay benim yazdığım gibiyse adam neden o anda kadına ne diyorsun sen diye çıkışıp sana arayıp haber vermiyor, üstüne markete götürüp eve bırakıyor. Büyük ihtimalde adamın onu terslediği mesajları sildi öyle gösterdi sana. Ben ikna olmaya çok müsait biriyim o yüzden böyle kurdum kafamda hahajsj
Yok valla konuda kimse adamı aklamadı herkes o da suçlu sakın inanma dedi ki konu sahibinin zaten inandığı yok bitirmiş gitmiş işimi devam ettireyim mi diyor. O elin adamı yemiş bi B.k arkadaş görünümlü düşman kadının işine kadar engel olmaya çalışmış yediğiyle kalmamış Bi de gelip nispet yapıyor beni istedi yok benim çatalımla yedi bilmem ne. O yüzden ona saydırıyoruz.Adam ikisine de iş atmış, 18 sayfada bir kişi bile sövmemiş. Kadin kadının değil ama toplum kadının düşmanı. Erkeklere olan tahammül kadınlar için gösterilmiyor. Burada arkadaş şeytan gibi, o ayrı konu ama adam da erkek o.ospusu. Kadınla tanışır tanışmaz sevgilisini aldatmış.
Konu sahibi bence adamdan da ayrıl ve bırak şu yapışkan kadına gitsin. Adam ayrılmaya kalktığı anda bu kadın adamı herkese rezil eder.
O k.ka bu B.k demişiz işte daha ne diyelim.Keşke adam gerçekten tamamen suçsuz ve dürüst olsa da direkt nikah masasına otursan. Oy en iyi intikam.Ama o k.ka bu B.k.
Yok valla konuda kimse adamı aklamadı herkes o da suçlu sakın inanma dedi
İşte orada da adamın diğer kadınla görüştükten sonra 3 gün ortadan kaybolması ve mesajları hayırdır sanane benim mineyle konuşmamdan ne konuşacakmışım sen beni ne taciz ediyorsun diyememesinden anlaşılıyor ki iki taraflı Bi suç var.Yok ya ben adami akliyorum :) bence konu sahibinin arkadasi diye adam nezaketsizlik yapmak istememis ama magaradan cikan arkadasi binbir planla adamin yanina gittigi icin adam neye ugradigini sasirmis bence.
Ahahah kız galiba sen benden de safsın ama çözemedimYok ya ben adami akliyorum :) bence konu sahibinin arkadasi diye adam nezaketsizlik yapmak istememis ama magaradan cikan arkadasi binbir planla adamin yanina gittigi icin adam neye ugradigini sasirmis bence.
Senin gibi para için kapatma olmuyorum en azından gerçek Bi iş yapıyorum der susturur.Bir şekilde buluştuğunuzu öğrenirse sana şey diyecek “Mine sen ne gurursuz kadınsın, seni değil beni isteyen adamla para için görüşüyorsun hala”
Yoo bence hiç saf değilsin gayet aklı başındasın. Herkese gerekeni yapmışsın. Ne adama ne kadına kanmışsın.Ahahah kız galiba sen benden de safsın ama çözemedim
İşte orada da adamın diğer kadınla görüştükten sonra 3 gün ortadan kaybolması ve mesajları hayırdır sanane benim mineyle konuşmamdan ne konuşacakmışım sen beni ne taciz ediyorsun diyememesinden anlaşılıyor ki iki taraflı Bi suç var.
Adamla Bi görüşsün bakalım o ne diyecek iyice belli olur çelişkilerden. Belki aradaki mesajlar adamda vardır.Simdi empati yapiyorum esimle sevgiliyken esimin boyle bir arkadasi karsima ciksaydi acikcasi esimden de suphe ederdim. Ne ayak bu adam ne bicim arkadasi var derdim once, sonra da yoksa bunlar birlik olup bana oyun mu oynuyor diye dusunurdum ve uzak dururdum. Bence adam bunu yapmis. Olan konu sahibinin iyi niyetine olmus. Arkadasi cok tehlikeli biri. Acikcasi yonetici konumunda olan bir adamin kendini bu kadar dusurecegine pek ihtimal vermiyorum. Omrunde kadin yuzu gormemis olmasi lazim.
Kadının mesajları olan fotoları gördünüz mü? Sayfa kaç bi dk alıntılayayımBen sizin yerinizde olsam kadına asla inanmazdım
Adamla da buluşur göster mesajları derdim
Yani çok fazla leş erkek var ama hiçbir erkek şu kadının anlattığını yapmaz , yani o kadar salak olsa zaten siz iki ay çıkmazdınız
Bence adama haksızlık yapmissiniz
Başından kanmadım zaten. İlkin kadına inandım. Yaklaşık 2-3 saat sürdü. Sonra baktım bir gariplik var.Yoo bence hiç saf değilsin gayet aklı başındasın. Herkese gerekeni yapmışsın. Ne adama ne kadına kanmışsın.