Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Bir şekilde buluştuğunuzu öğrenirse sana şey diyecek “Mine sen ne gurursuz kadınsın, seni değil beni isteyen adamla para için görüşüyorsun hala”
Ne hakla ne hadle? Konu sahibi iş yapıyor, emek veriyor, ekmeğinin peşinde, onun uçkur peşkir maceralarına benzemez.

Benim kafamda çoğu şey oturdu aslında. Kadın diğer işleri beğenmediği için, adam son çare evinden çıkan temizlikçi kadın yerine arkadaşının çalışmasını teklif ediyor arkadaşında tam bir pislik olduğu için sana yazdığın gibi anlatıyor. Kendini adama yamamak için durmadan seni kötülüyor, Mine’yle konuş onunla iş yapmayacağını söyle diye darlıyor. Olay benim yazdığım gibiyse adam neden o anda kadına ne diyorsun sen diye çıkışıp sana arayıp haber vermiyor, üstüne markete götürüp eve bırakıyor. Büyük ihtimalde adamın onu terslediği mesajları sildi öyle gösterdi sana. Ben ikna olmaya çok müsait biriyim o yüzden böyle kurdum kafamda hahajsj

Yanlış düşünüyorsun bence.
Ben mesela asla ilk andan beridir erkeği suçsuz görmüyorum. Ama onu anlayabiliyorum.
Mesela görmüş bi ışık, yapmış teklifini. Kabul edilse sessiz sedasız yürütecekti. Etmeyince de unutalım demiş. Ne şiş yansın ne kebap. Ee gelip bana da duyurmadı, çünkü niyeti zaten saklamaktı.

Ama kadın, numarasını iş için benim verdiğim adamla benden gizli görüşmeye gidemez.
Gittin madem bi halt yedin, böyle bir şeyde ya kabul eder şerefsizlik yaparsın.
Ya da reddedeceksen ağzına eder çıkarsın, gelirsin bana her şeyi söylersin.

Sözde kız diyor ki ben arkadaşıma böyle bir şey yapamam. Arkadaşımı üzme, onu sevmediğini normal arkadaş olarak gördüğünü söyle. İşini de al çık git. Saatlere bakınca sanırım bi 3-3.5 saat beraber geçirmişler.
Bi defa işime karışamaz, belki ben adamla çıkar için birlikteyim işimden ona ne karar mercii mi?
Yahu bunlar tatlıdan kalkıyor, birlikte arabasına biniyor, gidiyor bir markette duruyor, çocuğuna bir şey alıyorlar, geri eve geliyorlar, çocuğu ben arabadan inmek istemiyorum diye ağlıyor, çocuğu indiriyorlar zorla. Eve çıkıyor adam arıyor hala ağlıyor mu, bu diyor yok uyudu falan. Sonra konuş falan diye konuşuyor. Sonrasında işte bi açık saçık video muhabbeti dönüyor. Sonra yarın oluyor adama hadi konuş hadi konuş diye mesajlar. Üstüne 4 gün bekliyor. Geliyor benle konuşuyor. Bu kızın hangi hareketinde mantık var? Amacına uygunluk var? Adam leş olsa da yok bi tutarlık.

Arkadasiniz cok kotu bir yalanci. Ozellikle su alintiladigim kisim tam komedi. Adam ilk goruste arkadasiniza bunlari soylemis yersen :) bence adam size ne diyecegini bilemedigi icin sizi aramamis. Boyle arsiz bir arkadasla karsilasinca adam neye ugradigini sasirmistir.

Yok bence kız buna cilve yapmıştır.
Bu da mine hep benle kavga ediyor, yedeği olsa ne ala diye düşünmüştür. Açıkçası onun ihtiyacı var diye her şeyi kabul eder sanmış bence, çünkü o da bu izlenimi vermiş olmalı.

Mesela biri seni almaya gelse, çocuğunu arkaya koyup neden ön koltuğa oturasın. Olay daha burda başlıyor bence, cesaretinin sebebi bu olmuş.

Ha bu arada, ben kızdan ilk bahsettiğimde beni aradı bi akşam. Telefonum meşguldü. Uzun sürünce geri döndüm, ya arkadaş ağlıyor çok kötüydü onla konuşuyordum dedim. Şuna bir iş bulsak mı, sen herkese yardım ediyorsun, arkadaşıma da yardım et dedim. Daha onu görmemişti bile, hadi istersen gidelim bi dışarı çıkaralım bi çay içip konuşalım neden o kadar ağlıyor, iş bu bulunur üzmeyin kendinizi havası değişsin dedi. Ben arayıp döneyim falan yapana kadar birbirimizi tam anlamadık. Adam koltukta uyuyakalmış gidemedik. Yoksa ona aşkı daha görmeden sirayet etmiş demek

Yok valla konuda kimse adamı aklamadı herkes o da suçlu sakın inanma dedi ki konu sahibinin zaten inandığı yok bitirmiş gitmiş işimi devam ettireyim mi diyor. O elin adamı yemiş bi B.k arkadaş görünümlü düşman kadının işine kadar engel olmaya çalışmış yediğiyle kalmamış Bi de gelip nispet yapıyor beni istedi yok benim çatalımla yedi bilmem ne. O yüzden ona saydırıyoruz.
Keşke adam gerçekten tamamen suçsuz ve dürüst olsa da direkt nikah masasına otursan. Oy en iyi intikam. Ama o k.ka bu B.k.
O k.ka bu B.k demişiz işte daha ne diyelim.

Yok valla konuda kimse adamı aklamadı herkes o da suçlu sakın inanma dedi

Yok ya ben adami akliyorum :) bence konu sahibinin arkadasi diye adam nezaketsizlik yapmak istememis ama magaradan cikan arkadasi binbir planla adamin yanina gittigi icin adam neye ugradigini sasirmis bence.

Yok ya ben adami akliyorum :) bence konu sahibinin arkadasi diye adam nezaketsizlik yapmak istememis ama magaradan cikan arkadasi binbir planla adamin yanina gittigi icin adam neye ugradigini sasirmis bence.
İşte orada da adamın diğer kadınla görüştükten sonra 3 gün ortadan kaybolması ve mesajları hayırdır sanane benim mineyle konuşmamdan ne konuşacakmışım sen beni ne taciz ediyorsun diyememesinden anlaşılıyor ki iki taraflı Bi suç var.

Ahahah kız galiba sen benden de safsın ama çözemedim

Ben sizin yerinizde olsam kadına asla inanmazdım
Adamla da buluşur göster mesajları derdim
Yani çok fazla leş erkek var ama hiçbir erkek şu kadının anlattığını yapmaz , yani o kadar salak olsa zaten siz iki ay çıkmazdınız
Bence adama haksızlık yapmissiniz

Simdi empati yapiyorum esimle sevgiliyken esimin boyle bir arkadasi karsima ciksaydi acikcasi esimden de suphe ederdim. Ne ayak bu adam ne bicim arkadasi var derdim once, sonra da yoksa bunlar birlik olup bana oyun mu oynuyor diye dusunurdum ve uzak dururdum. Bence adam bunu yapmis. Olan konu sahibinin iyi niyetine olmus. Arkadasi cok tehlikeli biri. Acikcasi yonetici konumunda olan bir adamin kendini bu kadar dusurecegine pek ihtimal vermiyorum. Omrunde kadin yuzu gormemis olmasi lazim.

Adamla Bi görüşsün bakalım o ne diyecek iyice belli olur çelişkilerden. Belki aradaki mesajlar adamda vardır.

Kadının mesajları olan fotoları gördünüz mü? Sayfa kaç bi dk alıntılayayım

Alıntı olmadı. Sayfa 16 Milana22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…