<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 675242" data-quote="Minel00" data-source="post: 75646177"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=75646177"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-75646177">Minel00 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sonra demiş ki ben senin yanında çalışmak istiyorum. Bu da demiş ki olur zaten konuşmuştuk taşınmamıza var daha. Gelirsin büroda yemek temizlik yaparsın falan. <br />
<br />
Sonra demiş ki sen Mine’yle birlikte oldun mu? Bu da demiş ne alaka. Kız da demiş ki sözde bana doğru söyle. Mine olduğunuzu söylüyor her yerde. Diyor ben dedim öyle bir şey yok. Kendi kendine gelin güvey olmuş hayaller dünyasında yaşamışsa bir şey diyemem. Yok o öyle diyor demiş. Bana her şeyini söyler zaten biliyorum demiş.<br />
<br />
Sonra tutmuş mine senle evlenmek istiyor demiş. Bu da demiş biz evlilik konuşmadık, ben çok yakın zamanda evlenmeyi de düşünmüyorum kimseyle. O da hadi ara o zaman Mine’yle evlenmeyeceğini ona yanımda söyle madem demiş. Bu da demiş ben niye arayayım yani şimdi. Yok ara demiş. Bu da demiş o evde hasta zaten, eğer yakın zamanda evlenmeyi planlamışsa ben hafta içi konuşur zaten ona böyle bir fikrim yakında olmadığını söylerim zaten şimdi niye arayayım
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="member: 675242" data-quote="Minel00" data-source="post: 75646185"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=75646185"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-75646185">Minel00 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sonra o video mevzusu açıldı diyor. Ben demişim zaten bi ton dertle uğraşıyorum. Böyle bir durum olmuş ilçede. Millet birbirini öldürecek araya girmek zorunda kaldık. O da demiş sözde ben merak ettim videoyu. Bu da demiş ben burda kafenin ortasında sana nasıl göstereyim, çok merak ettiysen eve gidince atarım sana<br />
<br />
Diyor özellikle birlikte oldun mu, video falan bana cinsellikten konu açmaya çalıştı. Bu kısımda emin değilim yapar mı
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ben adami aklamaya calismistim ama okuduklarimdan sonra goruyorum ki hata etmisim. Hadi kadin densiz, degisigin teki. Adam safin onde gideni degilse siz buraya is konusmaya mi geldiniz, yoksa benim ozel hayatimi mi konusmaya geldiniz. Kusura bakmayin ben boyle biri ile calisamam derdi gercek bir yonetici. Yok cocugunun isteklerini almis, yok bilmem evinden almis ne munasebet. Adamda da is yok.</div>