Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Adamala gorussende gorusmesende arkadasina ben x in masum olduguna inand8m sevgilimden uzak dur .biz mutluyuz tarzi bisey yaz ve tepkisi bekle . Muhetemelen kiskancliktan kuduracak .sevgilin masum mudur yoksa vocuklu bekar kadin gorunce ay takilayim mi demistir bilmiyorum ama arkadasinin masum olmadigi kesin.
Hala san anispet yapip seni dehil bemi istiyor de. Adamla bence bir sure daha yururtte bu ...r...bu ortada kalsin.

Ya o kadının fantazisi zaten sjsjsjsjd

laaan
önlük diyosun
jartiyer falan
ya bacım 18 yıl olmuş elimi ayağımı çekmişim bu işlerden
unutmuşum
beni hayatinda istediğini söyledi ve bunu söylerken de çalışmaya da ihtiyacın yok ben size bakarım dedi.

yav he he
boşanınca çocuğun babası demiyor bunları
elin adamı mı diyecekmiş
o da demiş beğenmezsek çıkar dışarda yeriz.

Becerebildiysem dünkü konuşmayı direkt atıcam
Arkadaşınız cidden kötü ya. Korkunç bir kıskançlık bu. Bence adamı görünce çok beğendi ve iftira atarak bu yola başvurdu ama adam da masum değil. Yani adamın tatlı yemeye götürmesi vs. Bunlar kadında BU ADAM BANA YÜRÜYOR izlenimi vermiş çünkü arkadaşınız anlattığınız kadarı ile herkesin kendisini sevdiğini düşünüyor. Üzgünüm ama kötü bir durumun içinde kalmışsınız. İftira ihtimali yüksek ama adamın da masum olmadığı yer var.

Arkadaşınız, adam onu alıp tatlı yemeye götürünce bu adam bana yürüyor dedi ve hemen gelinliğini giyip, eee aramızda mine var ne olacak, onunla aranda ne var dedi. adam da muhtemelen arkadaşı patronu ile aşk yaşıyor demesin diye aramızda bir şey yok dedi. (Belki başka neden de vardır)

Arkadaşınız da ahaaa, adam o zaman arkadaşıma arkadaşça davranıyor ama bana ilgisi kesin, ben o zaman aralarında bir şey olmadığını arkadaşıma idrak ettireyim dedi. (Arkadaşınızın mesajındaki SEN KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMUŞSUN cümlesinden bunu anladım) ve sizin o adamdan uzaklaşmanız için bir senaryo yazdı. Ama adam bu işin neresinde? Sizi niye 4 gün aramadı.

Ben şöyle yorumladım.
Kız öyle davranmış ki adam 2.kadın da olur bu diye ses etmemiştir. Gerçekten de bir şeyler teklif etmiştir.

Ama kız beni istemeyince adam demiştir tamam istemem seni gerek yok, çünkü kız diyor ben Mine’yle konuş deyince demiş bunlar aramızda kalsın. Mine duymasın. Biz senle bi daha görüşmeyelim. Bunları unutalım olmadı sayalım.

Adam da dedi herhalde bi yeri yemez gelip bana söylemeye. Benle devam eder. Kız söyleyince de sonuna kadar inkar.

Başka bir açıklama getiremiyorum.

Ama adam bir şey teklif ettiyse de kızdan yüz bulmasa yapamaz.

Çünkü bana dedi ki, ben nasıl derim öyle şeyler, sana söylesem durur musun, biner misin arabama tekrar binmezsin. O nasıl biniyor demek söylemedim ben

Ek yapayım: adam da arada böyle bir konuşma geçtiğini kabul ediyor zaten. Sadece adam diyor o bana dedi onu bırak benle ol, kadın diyor o söyledi. Ben kabul etmedim.

Msjlarina mutlaka bakmalısın adam sana msjlari atacam diyorsa emin kendinden. Hem kadın başkaları içinde bana aşık diyor. Bence adamı bir kere dinle. Suç tamamen kadında olabilir. 3-4 günde adam neyine aşık olacak tabi eğer cinsellik yoksa arada. 3-4 günde kimse kimseye ben senden ilk görüşte hoşlandim arada sevgilim var onunla konuş da çıksın hayatımızdan demez. Ne bu yeşilcam filmleri gibi

Şimdi bu bana bir resim attı bir platformdan, resmin de kimden geldiği vs. yazıyor yani ilk kimin cihazından daha doğrusu profilinden gönderildiği yazıyor, yani kimden yayıldığı belli oluyor. Akşam uyku haliyle fark etmemişim. Neyse sabah baktım ki bir kadından gönderilmiş ilk. Buna zehir zemberek laflar döşedim, ağzıma geleni yazdım. Saniyesine aradı tabi, ben bir yandan ağlıyorum bir yandan buna sövüyorum. Bu diyor ki ne alaka, ben böyle böyle dedim kim bu kadın da sen bundan resim kopyalıyorsun vs. Ama ağzını açtırmıyorum. Bu yeminler ediyor ama çok emin kendinden. Ben yarım saat bağırdım resmen. Dedim kadına yazıyorum tanıyor mu seni vs. Bu yaz, ben kendimden eminim diyor.
O gün telefonda kavga ettim, bir de iş yerindeydi, çok yoğun da bir işi var. Sonra o gün yanına gittim, arabada da kavga ettik.
Sonra mevzu anlaşıldı, meğer uygulamada böyle bir özellik varmış. Ben bir resim attıysam birine, o da başkasına atarsa, silsile şeklinde yayılınca ilk atanın profili kalıyormuş. Başka birinden teyit ettim, edene kadar ayrılmıştım çoktan. Sonra barıştık.

şöyle gelişse bile normal bir insan böyle mi davranır
kadın gerçekten iğrenç
işim olmaz der yoluna bakarsın
arkadaşına da anlatır gözünü açarsın

Sence var mı?

Ama bu zengin ve gözde bekar o kadını ne yapacak? Niye ona baksın, niye yani? Dizi çekmiyoruz ki. Sen çalışma ben bakarım falan garip yani. Bir sürü kadın bulabilir. Niye sizin arkaşınız. Çalışma ben bakarım diyip eve temizliğe gel demesi falan komik yani.

saygıyla eğiliyorum bu emeğe karşı

şöyle gelişse bile normal bir insan böyle mi davranır
kadın gerçekten iğrenç
işim olmaz der yoluna bakarsın
arkadaşına da anlatır gözünü açarsın
Arkadaşına anlatış şekli bile, SEN KİMSİN Kİ? BAK BU ADAM DA BENİ İSTEDİ ŞEKLİNDE. Yani senin erkek arkadaşın bana sarktı değil de beni istedi, aen kendi kendine gelin güvey olmuşsun der gibi.

Kadının iyi niyetli olmadığı çok net o tartışma konusu bile değil. Sevinmiş gariban yağlı kapı buldum diye. Ay yine intikam isteği yükseldi bende. Şu kadına becersen de iyi Bi zort etsen.

Arkadaşına anlatış şekli bile, SEN KİMSİN Kİ? BAK BU ADAM DA BENİ İSTEDİ ŞEKLİNDE. Yani senin erkek arkadaşın bana sarktı değil de beni istedi, aen kendi kendine gelin güvey olmuşsun der gibi.

çok ilginç ya
böyle iğrenç bir insanın ilk falsosu olamaz bu
minel nasıl fark etmez mi

Çok fazla ucuz romantik komedi filmi izlemiş bu kezban. Gerçek hayat böyle bi yer değil. Adam Minel'e demiş zaten ben bunu koluma takıp gezdiremem girdiğim ortamlara sokamam, yanıma yakıştıramam diye. Seks istese koşa koşa gelecek tonla genç bekar kadın var, ciddi ilişki evlilik vs istese zaten tercihi değilsin, bi kere hiçbir şeyin denk değil, ee?

Kıskançlık işte. Ben böylesini bulamam ama bulana mani olurum demiş. Aşırı senaryo yazmış ya ama ama ama bu adam niye 4 gün aramadı? Orda da bi boşluk var. Başına ne iş gelirse gelsin hasta bir sevgili varken böyle yapılır mı?

İkisiyle de görüşmeyin benzeri başıma geldi üniversite zamanında yakın arkadaşım tarafından benim görüştüğüm adamla birlikte oldu.kesinlikle çok tehlikeli ikiside ikisiyle de asla görüşme yok say her yerden.ahlaksızlar

Bişeyler olmuş ama tam değil. Herif bence korktu bundan fukara sümüğü gibi yapışacak diye çok ileri gitmedi. Baksana birkaç günde neye dönmüş kadın ahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…