- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Klasik metres kafası beni istiyor benim çatalımdan yedi bilmem ne zavallı gibi hatta gibisi fazla zavallı.Bişeyler olmuş ama tam değil. Herif bence korktu bundan fukara sümüğü gibi yapışacak diye çok ileri gitmedi. Baksana birkaç günde neye dönmüş kadın ahahah.
Yıllar önce böyle bir konu vardı ya sjdjdjdjd abisinin ortağı varmış kadının, bunun tabağından yemiş bana aşık mı diyordu fkfkfk bi arkadaşımız adam sadece cimri demişti.Klasik metres kafası beni istiyor benim çatalımdan yedi bilmem ne zavallı gibi hatta gibisi fazla zavallı.
Bana kadın yalan söylüyor gibi geldi, yer kaplamasın diye adamın mesajlarını silmesi palavra bi kere, kim inanır buna Allah aşkına? Adama kendi yazmış, adamın attığı bi mesaj yok belli ki. Ama kadın adama asıldıysa niye bi de Mine'yle konuş diye mesaj atsın? Başka bi şey için mi dedi acaba onu, iş ile alakalı falan? Oturmuyor konu.Arkadaşı hiç aramamış. Beni ilk gündendir arıyor. Hiç açmadım. Dün ısrarla arayınca açtım ne var artık diye. Neden açmıyorsun, bi yalancının lafıyla işleri nasıl yarıda bırakırsın. Yeter artık ben seni akıllı bi kadın sanardım, bu hikaye sana normal geliyor mu? Ben sana bile 2 ay sonra açıldım. İlk defa oturduğum insana nasıl bunları derim aklın basıyor mu dedi. Yüz yüze konuşucaz vs dedi kapadım.
Kız da dün aramış beni, ben sana hiçbir şey yapmadım. Tanıştırmasaydın sen de napim dedi sinirimi zıplattı. Onu da sildim hayatımdan sonuç olarak evet. Ama iş mevzusunu napacağım hiç bilmiyorum
İkisi de birbirinden iğrençler Kadın doğru söylüyor bence adam ondan her ihtiyacını karşılayacak office girl mü oluyordu yıllar önce avukat arkadaşımdan duymuştum.office böyle kız arayan arkadaşı vardı inanılır gibi değil adam para karşılığı her ihtiyacını yaptıracak iğrenç ya…kadında kabul ediyor alan memnun satan memnun…Neden kimse adama sövmüyor? Kadına sümük bile diyen olmuş. Adama da sövelim.
Ama iş için diye adam ne diye tatlı yedirmeye götürüyor kadını pek de masum değil adam.Bana kadın yalan söylüyor gibi geldi, yer kaplamasın diye adamın mesajlarını silmesi palavra bi kere, kim inanır buna Allah aşkına? Adama kendi yazmış, adamın attığı bi mesaj yok belli ki. Ama kadın adama asıldıysa niye bi de Mine'yle konuş diye mesaj atsın? Oturmuyor konu.
Görür görmez kadının peşine düşüp kendini riske atar mı bu herif, tanımaz etmez, ne alaka? Bi de gel benle yaşa, çocuğunu kabul ederim falan, inandırıcı değil gerçekten.
Yalnız seni 3 gün hiç aramaması garip geldi, siz flört/sevgili her neyse işte, bi ilişki içindeyseniz nasıl 3 gün aramaz sormaz?
Bunların tanıştı, 1 hafta sonra yüzyüze görüştüler, ondan sonra adam seni 3 gün hiç aramadı, sonra da kadın çağırıp bunları anlattı, herifi arayınca da yalanladı. Oturmayan bi şeyler var ama ben kadına da hiç güvenmedim.
Işin tadı kaçmış, ikisiyle de görüşmesen daha iyi olur gibi.
Işinden alacağını al tabii, bırakma kimseye.
Kadın kadının düşmanı.Neden kimse adama sövmüyor? Kadına sümük bile diyen olmuş. Adama da sövelim.
Kadın niye gidiyor?Ama iş için diye adam ne diye tatlı yedirmeye götürüyor kadını pek de masum değil adam.
Adam ikisine de iş atmış, 18 sayfada bir kişi bile sövmemiş. Kadin kadının değil ama toplum kadının düşmanı. Erkeklere olan tahammül kadınlar için gösterilmiyor. Burada arkadaş şeytan gibi, o ayrı konu ama adam da erkek o.ospusu. Kadınla tanışır tanışmaz sevgilisini aldatmış.Kadın kadının düşmanı.Çğnkü konu sahibiyle adamın arasında çok güçlü Bi bağ yok. Konu sahibi sevgilim nasıl yapar bunu diye konu açmamış arkadaşının ki zoruna gitmiş. Çünkü 3 gün aramayınca bile umursamamış peşine düşmemiş. Bu durumda dost kazığı daha kötü. Bi de kadın gerine gerine anlatıyor nasıl ihanet ettiğini utanmıyor. Kemçük ağzına vuracaksın Bi tane.
Bence kadın tam kezo, selam vereni kendine aşık zanneden varoş vibeı aldım nedense.Kadın kadının düşmanı.Çğnkü konu sahibiyle adamın arasında çok güçlü Bi bağ yok. Konu sahibi sevgilim nasıl yapar bunu diye konu açmamış arkadaşının ki zoruna gitmiş. Çünkü 3 gün aramayınca bile umursamamış peşine düşmemiş. Bu durumda dost kazığı daha kötü. Bi de kadın gerine gerine anlatıyor nasıl ihanet ettiğini utanmıyor. Kemçük ağzına vuracaksın Bi tane.
3 gunde hemen atlamis kadina, kadinda demek ki pas vermis ki 3 gunde adam atlamis. Ne ayran gonullu bi adamBuluşmaya giderken haber vermemesi zaten her şeyi ortaya dökmüyor mu? Niye konumunu attın evini açık ettin diyorum. Senin sevgilin diye güvendim diyor.
Ee sana resmen kapatma hayatı teklif etmiş, gel evlenelim dememiş. Ne diye hala arabasına binebildin ne yüzle dedim, çocuğum binmek istedi ağladı ondan bindim diyor.
Enayi buldu beni bence
Beni soruyorsanız hala buluşmadım. Geç oldu. Yarım saat daha beklerim. Sonra ararsa geç oldu başka zaman konuşuruz derim.Buluştu mu adamla hala varsayım mi?
Adam zaten tam bir fiyasko.Neden kimse adama sövmüyor? Kadına sümük bile diyen olmuş. Adama da sövelim.
Vallahi şuan tam bu kafadayım.Bana kadın yalan söylüyor gibi geldi, yer kaplamasın diye adamın mesajlarını silmesi palavra bi kere, kim inanır buna Allah aşkına? Adama kendi yazmış, adamın attığı bi mesaj yok belli ki. Ama kadın adama asıldıysa niye bi de Mine'yle konuş diye mesaj atsın? Başka bi şey için mi dedi acaba onu, iş ile alakalı falan? Oturmuyor konu.
Görür görmez kadının peşine düşüp kendini riske atar mı bu herif, tanımaz etmez, ne alaka? Bi de gel benle yaşa, çocuğunu kabul ederim falan, inandırıcı değil gerçekten.
Yalnız seni 3 gün hiç aramaması garip geldi, siz flört/sevgili her neyse işte, bi ilişki içindeyseniz nasıl 3 gün aramaz sormaz?
Bunlar tanıştı, 1 hafta sonra sana haber vermeden yüzyüze görüştüler, ondan sonra adam seni 3 gün hiç aramadı, sonra da kadın çağırıp bunları anlattı, herifi arayınca da yalanladı, kadının elinde de ne mesaj var ne başka bi şey ama bi sürü iddiası var. Oturmayan bi şeyler var ama ben kadına da hiç güvenmedim.
Işin tadı kaçmış, ikisiyle de görüşmesen daha iyi olur gibi.
Işinden alacağını al tabii, bırakma kimseye.
3 gün değil. Yaklaşık 1 saat3 gunde hemen atlamis kadina, kadinda demek ki pas vermis ki 3 gunde adam atlamis. Ne ayran gonullu bi adam
Ha onu unuttum. Dün arayınca dedim seni arıyor mu? Yooo dedi. Seni dedi. Evet demin yine aradı dedim. Ne yüzle arıyor seni hala dediBir şekilde buluştuğunuzu öğrenirse sana şey diyecek “Mine sen ne gurursuz kadınsın, seni değil beni isteyen adamla para için görüşüyorsun hala”