Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Adamala gorussende gorusmesende arkadasina ben x in masum olduguna inand8m sevgilimden uzak dur .biz mutluyuz tarzi bisey yaz ve tepkisi bekle . Muhetemelen kiskancliktan kuduracak .sevgilin masum mudur yoksa vocuklu bekar kadin gorunce ay takilayim mi demistir bilmiyorum ama arkadasinin masum olmadigi kesin.
Hala san anispet yapip seni dehil bemi istiyor de. Adamla bence bir sure daha yururtte bu ...r...bu ortada kalsin.

Ya o kadının fantazisi zaten sjsjsjsjd

laaan
önlük diyosun
jartiyer falan
ya bacım 18 yıl olmuş elimi ayağımı çekmişim bu işlerden
unutmuşum
beni hayatinda istediğini söyledi ve bunu söylerken de çalışmaya da ihtiyacın yok ben size bakarım dedi.

yav he he
boşanınca çocuğun babası demiyor bunları
elin adamı mı diyecekmiş
o da demiş beğenmezsek çıkar dışarda yeriz.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Becerebildiysem dünkü konuşmayı direkt atıcam
Arkadaşınız cidden kötü ya. Korkunç bir kıskançlık bu. Bence adamı görünce çok beğendi ve iftira atarak bu yola başvurdu ama adam da masum değil. Yani adamın tatlı yemeye götürmesi vs. Bunlar kadında BU ADAM BANA YÜRÜYOR izlenimi vermiş çünkü arkadaşınız anlattığınız kadarı ile herkesin kendisini sevdiğini düşünüyor. Üzgünüm ama kötü bir durumun içinde kalmışsınız. İftira ihtimali yüksek ama adamın da masum olmadığı yer var.

Arkadaşınız, adam onu alıp tatlı yemeye götürünce bu adam bana yürüyor dedi ve hemen gelinliğini giyip, eee aramızda mine var ne olacak, onunla aranda ne var dedi. adam da muhtemelen arkadaşı patronu ile aşk yaşıyor demesin diye aramızda bir şey yok dedi. (Belki başka neden de vardır)

Arkadaşınız da ahaaa, adam o zaman arkadaşıma arkadaşça davranıyor ama bana ilgisi kesin, ben o zaman aralarında bir şey olmadığını arkadaşıma idrak ettireyim dedi. (Arkadaşınızın mesajındaki SEN KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMUŞSUN cümlesinden bunu anladım) ve sizin o adamdan uzaklaşmanız için bir senaryo yazdı. Ama adam bu işin neresinde? Sizi niye 4 gün aramadı.

Arkadaşınız cidden kötü ya. Korkunç bir kıskançlık bu. Bence adamı görünce çok beğendi ve iftira atarak bu yola başvurdu ama adam da masum değil. Yani adamın tatlı yemeye götürmesi vs. Bunlar kadında BU ADAM BANA YÜRÜYOR izlenimi vermiş çünkü arkadaşınız anlattığınız kadarı ile herkesin kendisini sevdiğini düşünüyor. Üzgünüm ama kötü bir durumun içinde kalmışsınız. İftira ihtimali yüksek ama adamın da masum olmadığı yer var.

Arkadaşınız, adam onu alıp tatlı yemeye götürünce bu adam bana yürüyor dedi ve hemen gelinliğini giyip, eee aramızda mine var ne olacak, onunla aranda ne var dedi. adam da muhtemelen arkadaşı patronu ile aşk yaşıyor demesin diye aramızda bir şey yok dedi. (Belki başka neden de vardır)

Arkadaşınız da ahaaa, adam o zaman arkadaşıma arkadaşça davranıyor ama bana ilgisi kesin, ben o zaman aralarında bir şey olmadığını arkadaşıma idrak ettireyim dedi. (Arkadaşınızın mesajındaki SEN KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMUŞSUN cümlesinden bunu anladım) ve sizin o adamdan uzaklaşmanız için bir senaryo yazdı. Ama adam bu işin neresinde? Sizi niye 4 gün aramadı.
Ben şöyle yorumladım.
Kız öyle davranmış ki adam 2.kadın da olur bu diye ses etmemiştir. Gerçekten de bir şeyler teklif etmiştir.

Ama kız beni istemeyince adam demiştir tamam istemem seni gerek yok, çünkü kız diyor ben Mine’yle konuş deyince demiş bunlar aramızda kalsın. Mine duymasın. Biz senle bi daha görüşmeyelim. Bunları unutalım olmadı sayalım.

Adam da dedi herhalde bi yeri yemez gelip bana söylemeye. Benle devam eder. Kız söyleyince de sonuna kadar inkar.

Başka bir açıklama getiremiyorum.

Ama adam bir şey teklif ettiyse de kızdan yüz bulmasa yapamaz.

Çünkü bana dedi ki, ben nasıl derim öyle şeyler, sana söylesem durur musun, biner misin arabama tekrar binmezsin. O nasıl biniyor demek söylemedim ben

Ek yapayım: adam da arada böyle bir konuşma geçtiğini kabul ediyor zaten. Sadece adam diyor o bana dedi onu bırak benle ol, kadın diyor o söyledi. Ben kabul etmedim.

Cinsel bir şey geçtiğini sanmıyorum. Çocuk yanında görüşmüşler. Ama devam etse geçerdi sanıyorum ki.

Adam ispat etti veya etmedi değil. Adamla hiç konuşmadım. Bi ilk gün telefonunu açtım. Bi de dün 10 gün sonra. Sana mesajları atayım deyince sinirden istemiyorum senden hiçbir şey dedim. Ama görüşürsem bakıcam. Bence o da silmişim diyecek. Ona da salt güven duymuyorum. Dönmüş bir şey ama ne.
Msjlarina mutlaka bakmalısın adam sana msjlari atacam diyorsa emin kendinden. Hem kadın başkaları içinde bana aşık diyor. Bence adamı bir kere dinle. Suç tamamen kadında olabilir. 3-4 günde adam neyine aşık olacak tabi eğer cinsellik yoksa arada. 3-4 günde kimse kimseye ben senden ilk görüşte hoşlandim arada sevgilim var onunla konuş da çıksın hayatımızdan demez. Ne bu yeşilcam filmleri gibi

kadın bence bi yanlamış
adam da kar kardır demiş
ama bakmış ki papuç pahalı karşısındaki sakız gibi
alakayı kesmiş
yoksa kadın neye güvenip ısrar edecek

haydi yaz yaz yaz
acaba nedir nedir nedir :eğlence:
Şimdi bu bana bir resim attı bir platformdan, resmin de kimden geldiği vs. yazıyor yani ilk kimin cihazından daha doğrusu profilinden gönderildiği yazıyor, yani kimden yayıldığı belli oluyor. Akşam uyku haliyle fark etmemişim. Neyse sabah baktım ki bir kadından gönderilmiş ilk. Buna zehir zemberek laflar döşedim, ağzıma geleni yazdım. Saniyesine aradı tabi, ben bir yandan ağlıyorum bir yandan buna sövüyorum. Bu diyor ki ne alaka, ben böyle böyle dedim kim bu kadın da sen bundan resim kopyalıyorsun vs. Ama ağzını açtırmıyorum. Bu yeminler ediyor ama çok emin kendinden. Ben yarım saat bağırdım resmen. Dedim kadına yazıyorum tanıyor mu seni vs. Bu yaz, ben kendimden eminim diyor.
O gün telefonda kavga ettim, bir de iş yerindeydi, çok yoğun da bir işi var. Sonra o gün yanına gittim, arabada da kavga ettik.
Sonra mevzu anlaşıldı, meğer uygulamada böyle bir özellik varmış. Ben bir resim attıysam birine, o da başkasına atarsa, silsile şeklinde yayılınca ilk atanın profili kalıyormuş. Başka birinden teyit ettim, edene kadar ayrılmıştım çoktan. Sonra barıştık.

şöyle gelişse bile normal bir insan böyle mi davranır
kadın gerçekten iğrenç
işim olmaz der yoluna bakarsın
arkadaşına da anlatır gözünü açarsın

Sen kendini kandır dur adam sana zerre birsey hissetmediğini beni hayatinda istediğini söyledi ve bunu söylerken de çalışmaya da ihtiyacın yok ben size bakarım dedi.

Bak bu arkadaşın dün gece bana attığı mesaj. Direkt kopyaladım yapıştırdım. Sence iyi bir niyet var mı?
Sence var mı?🤣

Ben şöyle yorumladım.
Kız öyle davranmış ki adam 2.kadın da olur bu diye ses etmemiştir. Gerçekten de bir şeyler teklif etmiştir.

Ama kız beni istemeyince adam demiştir tamam istemem seni gerek yok, çünkü kız diyor ben Mine’yle konuş deyince demiş bunlar aramızda kalsın. Mine duymasın. Biz senle bi daha görüşmeyelim. Bunları unutalım olmadı sayalım.

Adam da dedi herhalde bi yeri yemez gelip bana söylemeye. Benle devam eder. Kız söyleyince de sonuna kadar inkar.

Başka bir açıklama getiremiyorum.

Ama adam bir şey teklif ettiyse de kızdan yüz bulmasa yapamaz.

Çünkü bana dedi ki, ben nasıl derim öyle şeyler, sana söylesem durur musun, biner misin arabama tekrar binmezsin. O nasıl biniyor demek söylemedim ben

Ek yapayım: adam da arada böyle bir konuşma geçtiğini kabul ediyor zaten. Sadece adam diyor o bana dedi onu bırak benle ol, kadın diyor o söyledi. Ben kabul etmedim.
Ama bu zengin ve gözde bekar o kadını ne yapacak? Niye ona baksın, niye yani? Dizi çekmiyoruz ki. Sen çalışma ben bakarım falan garip yani. Bir sürü kadın bulabilir. Niye sizin arkaşınız. Çalışma ben bakarım diyip eve temizliğe gel demesi falan komik yani.

Şimdi bu bana bir resim attı bir platformdan, resmin de kimden geldiği vs. yazıyor yani ilk kimin cihazından daha doğrusu profilinden gönderildiği yazıyor, yani kimden yayıldığı belli oluyor. Akşam uyku haliyle fark etmemişim. Neyse sabah baktım ki bir kadından gönderilmiş ilk. Buna zehir zemberek laflar döşedim, ağzıma geleni yazdım. Saniyesine aradı tabi, ben bir yandan ağlıyorum bir yandan buna sövüyorum. Bu diyor ki ne alaka, ben böyle böyle dedim kim bu kadın da sen bundan resim kopyalıyorsun vs. Ama ağzını açtırmıyorum. Bu yeminler ediyor ama çok emin kendinden. Ben yarım saat bağırdım resmen. Dedim kadına yazıyorum tanıyor mu seni vs. Bu yaz, ben kendimden eminim diyor.
O gün telefonda kavga ettim, bir de iş yerindeydi, çok yoğun da bir işi var. Sonra o gün yanına gittim, arabada da kavga ettik.
Sonra mevzu anlaşıldı, meğer uygulamada böyle bir özellik varmış. Ben bir resim attıysam birine, o da başkasına atarsa, silsile şeklinde yayılınca ilk atanın profili kalıyormuş. Başka birinden teyit ettim, edene kadar ayrılmıştım çoktan. Sonra barıştık.

saygıyla eğiliyorum bu emeğe karşı

şöyle gelişse bile normal bir insan böyle mi davranır
kadın gerçekten iğrenç
işim olmaz der yoluna bakarsın
arkadaşına da anlatır gözünü açarsın
Arkadaşına anlatış şekli bile, SEN KİMSİN Kİ? BAK BU ADAM DA BENİ İSTEDİ ŞEKLİNDE. Yani senin erkek arkadaşın bana sarktı değil de beni istedi, aen kendi kendine gelin güvey olmuşsun der gibi.

Sen kendini kandır dur adam sana zerre birsey hissetmediğini beni hayatinda istediğini söyledi ve bunu söylerken de çalışmaya da ihtiyacın yok ben size bakarım dedi.

Bak bu arkadaşın dün gece bana attığı mesaj. Direkt kopyaladım yapıştırdım. Sence iyi bir niyet var mı?
Kadının iyi niyetli olmadığı çok net o tartışma konusu bile değil. Sevinmiş gariban yağlı kapı buldum diye. Ay yine intikam isteği yükseldi bende. Şu kadına becersen de iyi Bi zort etsen. 😂😂

Arkadaşına anlatış şekli bile, SEN KİMSİN Kİ? BAK BU ADAM DA BENİ İSTEDİ ŞEKLİNDE. Yani senin erkek arkadaşın bana sarktı değil de beni istedi, aen kendi kendine gelin güvey olmuşsun der gibi.

çok ilginç ya
böyle iğrenç bir insanın ilk falsosu olamaz bu
minel nasıl fark etmez mi

Ama bu zengin ve gözde bekar o kadını ne yapacak? Niye ona baksın, niye yani? Dizi çekmiyoruz ki. Sen çalışma ben bakarım falan garip yani. Bir sürü kadın bulabilir. Niye sizin arkaşınız. Çalışma ben bakarım diyip eve temizliğe gel demesi falan komik yani.
Çok fazla ucuz romantik komedi filmi izlemiş bu kezban. Gerçek hayat böyle bi yer değil. Adam Minel'e demiş zaten ben bunu koluma takıp gezdiremem girdiğim ortamlara sokamam, yanıma yakıştıramam diye. Seks istese koşa koşa gelecek tonla genç bekar kadın var, ciddi ilişki evlilik vs istese zaten tercihi değilsin, bi kere hiçbir şeyin denk değil, ee?

Çok fazla ucuz romantik komedi filmi izlemiş bu kezban. Gerçek hayat böyle bi yer değil. Adam Minel'e demiş zaten ben bunu koluma takıp gezdiremem girdiğim ortamlara sokamam, yanıma yakıştıramam diye. Seks istese koşa koşa gelecek tonla genç bekar kadın var, ciddi ilişki evlilik vs istese zaten tercihi değilsin, bi kere hiçbir şeyin denk değil, ee?
Kıskançlık işte. Ben böylesini bulamam ama bulana mani olurum demiş. Aşırı senaryo yazmış ya ama ama ama bu adam niye 4 gün aramadı? Orda da bi boşluk var. Başına ne iş gelirse gelsin hasta bir sevgili varken böyle yapılır mı?

Merhaba.
Nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum. Direkt konuya giriyorum. Ben 4-5 ay önce biriyle tanıştım, iş sebebiyle. Onların şirketinin birkaç işi vardı, Beni önermişler. Neyse işlerle alakalı 2 ay kadar görüştük. Ben bu süreçte ilgisini fark ettim ama hanım bey olarak devam ediyorduk. Sonra bir gün onun bürosundayken beni bi yemeğe davet etmek istediğini, ama hayatımda biri vardır belki diye çekindiğini vs söyledi. Hayatımda kimse yok dedim, görüştük. İkimizin de çok sevdiği yakın bir şehre gittik, hatta orda el ele yürüdük, uzun zamandır bunu istediğini vs Bir sürü şey konuştuk, her şey çok güzeldi.

2 ay kadardır görüşüyorduk. Kendisi yönetici konumunda ve gerçekten çok aşırı yoğun. Bu yüzden ben hep bize zaman ayırmadığı konusunda tartışıyordum. İş ilişkimiz var bari o zedelenmesin, arkadaş kalabiliriz vs dedim birkaç defa. Ama yok. Kendisi de haklısın dikkat edeceğim vs hep bir sorun yok abartıyorsun dedi durdu. Bu arada bürosuna öğle yemeklerine, kahvaltılara gidiyorum. Dışarda tatlı yemelere gidiyoruz. Bir yandan da iş devam ediyor. Yani gizli bir ilişki değil aslında.

Diğer tarafta da yakın bir arkadaşım vardı. Hani olur ya, yediğini içtiğini bildiğim. O da aynı şekilde bu ilişkimin detaylarını biliyor. Neyse iş arıyor bulamıyor, bir gün ağladı. Aklıma geldi benim, gidelim sevgilim olacak adam kesin iş bulur, çünkü herkes iş için arıyor vs. Görmüştüm. Kendim için daha zerre bir şey istememiş, yaptığım işin ücretini bile konuşmamışım hala. Neyse söyledim gelin bir konuşalım ne iş ister vs dedi. Aldım kızı adamın bürosuna gittim. Konuştuk falan. İletişim bilgisi bırakmadan çıktık.

Üstüne 1 hafta geçti. Ben evde hastayım bir gün. Adam aradı dedi arkadaşın beni arasın bir iki iş var. Ona söyleyeyim. Tamam dedim. Kıza verdim numarasını arattım. Neyse sonra kızla konuştum ne yaptınız diye, hiç konuştuk söylediği işleri istemedim falan dedi. Tamam dedim.

Bu süreçte 3 gün adam beni asla aramadı. Normalde hastayım, gelip hastaneye götüreyim vs demişti, istememiştim. Ama arar hani biliyorum. Hiç aramadı.
Sonra arkadaş bana bir şey konuşacağım diye evine çağırdı. Gittim. Daha arabamdan inerken çocuğu yanıma gelip annemin arkadaşı bilmem kim abinin de arabasında şu var, biz gezerken gördüm dedi. Elim ayağım boşaldı. Çıktım evine. Oturduğum gibi anlat noldu dedim. Direkt söylediği “o hayatında seni değil beni istiyormuş” ben şok.

Nasıl yani dedim. İşte ben arayınca konuştuk. Sonra aradı istersen yüz yüze görüşelim dedi. Ben de tamam dedim. Konum attım geldi beni evimden aldı. Gittik tatlı yemeye. Orda söyledi. Beni ilk gördüğünde hoşlanmış, çocuğumla kabul ediyormuş istersen başka yerde çalışma, gel benim yanımda ol, sabahtan gel evimi temizle yemeğimi yap, ben sana bakarım seni hayatımda istiyorum dedi diyor. Ee sen ne yaptın diyorum. Ben arkadaşım arada, sen onla birliktesin nasıl olacak demiş. Adam da biz onla arkadaşız aramızda bir şey yok demiş. Bu da sözde arkadaşımın hayatından çık, iş de yapma onu üzme diye konuşmuş. Sözde adam onla aramda bir şey olmadığını ispatlarsam benle olur musun falan demiş. Sonra ne olmuş dersiniz? Tekrar arabasına binip kendini evine bıraktırmış.

Eve gelince adam arıyor sözde, çocukla ilgili bir şey soruyor. Konuşuyorlar. Sonra bu yapışıyor Mine’yle bir an önce konuş diye.
Arada adam sözde mesaj atmış. Bu yer kaplamasın diye aradaki mesajları silmiş. Aynı gün içinde 3 defa hadi konuş, neden konuşmadın hala onla diye mesaj atmış. Adam cevap vermemiş. Bana bunları gösteriyor. Ve adamdan ayrıl bak seni üzer diye bana söylüyor sözde.

Yanında adamı aradım. Hoparlörde. Yalan söylüyor ne terbiyesiz biri asıl o bana Asıldı, yapıştı ondan ayrıl benle beraber ol diye. Sana ille de konuş mesajlarını atabilirim dedi.
Sonra da aradı. Seni kıskanıyor, onla görüşme. İş diye oturduk, başladı seni sormaya kurcalamaya. Ben de ilişkimizi bilip bilmediğini bilmediğimden arkadaşız dedim dedi. O zaman da yapıştı bana. Madem öyle bir şey yapmışım. Neden kendini geri evine bıraktırıyor, neden konuş hadi konuş diye mesajlar atıyor vs dedi.

Ben bi 10 gündür. Kızla ara ara konuştum ama adamın ısrarla telefonlarını bile açmadım. İşlerim yarım yamalak kaldı, ücretini almadım bile. Ben kız arkadaşı kendimce aklamak için çok uğraştım. İlk andan beridir onun sözüne güvendim, tüm işe rağmen adamı sildim hayatımdan. Ama onun da masum olmadığını düşünüyorum. Çünkü dün birbirimize girdik. Resmen gerçek düşüncelerini gördüm diyebilirim. Artık onla da asla görüşmem. Siz benim yerimde olsanız ne düşünür ne yaparsınız ?
İkisiyle de görüşmeyin benzeri başıma geldi üniversite zamanında yakın arkadaşım tarafından benim görüştüğüm adamla birlikte oldu.kesinlikle çok tehlikeli ikiside ikisiyle de asla görüşme yok say her yerden.ahlaksızlar

Kıskançlık işte. Ben böylesini bulamam ama bulana mani olurum demiş. Aşırı senaryo yazmış ya ama ama ama bu adam niye 4 gün aramadı? Orda da bi boşluk var. Başına ne iş gelirse gelsin hasta bir sevgili varken böyle yapılır mı?
Bişeyler olmuş ama tam değil. Herif bence korktu bundan fukara sümüğü gibi yapışacak diye çok ileri gitmedi. Baksana birkaç günde neye dönmüş kadın ahahah.

X