Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Valla orda ben de error veriyorum.
Hadi bu şuursuz daraldı bir halta güvendi. Diğeri ne tamam diyor, ne de sen kimsin lennn diyor.

Adam niye ona aramda bir şey yok desin. Ya da işle alakalı konuşacaklar konu neden ben oldum. Ya da bu iş tatlı yenerek konuşulacak bir şey değil ne alaka. Ya da hadi böyle bir halt oldu. Kız bana dese biz yüz yüze görüşücez, ben zaten okeyim. Ne alaka bir mesaj atmayacak kadar aceleye geldi. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye kadar gidiyor bende bu konu

Öbüşme falan olmuştur, onu söyleyip napacak ki.
Sen kendini kandır dur adam sana zerre birsey hissetmediğini beni hayatinda istediğini söyledi ve bunu söylerken de çalışmaya da ihtiyacın yok ben size bakarım dedi.

Bak bu arkadaşın dün gece bana attığı mesaj. Direkt kopyaladım yapıştırdım. Sence iyi bir niyet var mı?

normal olan biz olabilir miyiz
sabah gel ev temizle demek temizlikçiliği anımsatmıyor mu ya
kocam söyleyemez yani ne alaka
Evinde zaten böyle bir kadın var. Gelip temizlik yapıp bi kap yemek yapıp çamaşır falan yıkayıp gidiyor. Kimdir nedir bilmem. Belki o da başka ihtiyaçlar karşılıyordur.

Şimdi yeni bir büro tutmuşlar. Bu arkadaşı da oraya sekreter gibi olsun dediler. Kıza da rahat geldi kabul etti. Buluşunca kız demiş ben senin büroyu bekliyorum taşınmanızı. Üstüne de o demiş olmadı evdeki kadın çıkacak. Onun yerine.

Anlamadığım bak bi üstte kızın mesajını direkt kopyaladım yapıştırdım. Diyorum evlenme mi teklif etti. Diyor yok. Diyorum sen ne dedin. Diyor demişim benim belki yemeklerimi beğenmezsiniz, o da demiş beğenmezsek çıkar dışarda yeriz. Yeminle şaka gibi

Ay bu mesaja şaştım kaldım bu nasıl kıskançlık ruh hastalığı bence yalan söylüyor adam bir kere gördüğü bir kadına neden ben sana bakarım desin ya çocuklu kadın hemde çok mu güzel ki bu kadın

O da doğru o zaman bu deli kadın söyle söyle diye neyden bahsediyor.

kadın bence bi yanlamış
adam da kar kardır demiş
ama bakmış ki papuç pahalı karşısındaki sakız gibi
alakayı kesmiş
yoksa kadın neye güvenip ısrar edecek

haydi yaz yaz yaz
acaba nedir nedir nedir

Sen Bi adamla da konuş. Varsa mesaj göstersin. Ona sor bakalım madem öyle niye sanane benim Mine ile konuşup konuşmamamdan dememiş. Ya aslında bence çok açık adam buna Bi ümit vermiş. Belki öpüştü belki yakınlaştı bir şey olmuş pazar günü. Ama kullanıp atmak istemiş. Kadın yapışmış. Adam korkusundan 3 gün sana dönmemiş. Durum böyle gözüküyor. Sen işine devam et paranı kazan bu s.laklar yüzünden ekmek parandan olma. İkisi de senden uzak olsun.

WhatsApp i kaldırıp tekrar yüklesin silinmiş mesajlar tekrar yüklenir. Görüşürsem mesajlara bakarım dediniz ya aklınızda bulunsun.

Açıkçası, adam ilk defa gördüğü birine sana ev açayım diyecek biri değildir diye düşünüyorum. Arkadaşınız aşırı kıskanç ve korkunç geldi bana ama… ortada koca bir ama var. Adamın sizi 4 gün, üstelik hasta olduğunuzu bildiği halde aramaması için çok ciddi bir şey olması lazım. Onun sizi aramaması ortada büyük bir yalanın olduğunu gösteriyor. Ayrıca ikisinin de buluşmayı saklaması bence iki tarafı da affetmemek için bir neden. Aslında çocuğa sormak lazım olayı

Arada birşeyler dönmüş gibi. Arkadaşım dediğiniz insan sizi ciddi şekilde kıskanıyor nasıl fark etmediniz şimdiye kadar. O kadını tamamen hayatınızdan çıkarmalısınız.
Adama gelince iş için görüşmeye devam edin hem paranız kalmamış olur hemde işiniz yarım kalmaz. Bu süreçte de adamı iyice gözlemleyin derim. Kadın ikinizi oyuna getirmiş gibi duruyor belki de yaşayacağınız çok güzel bir ilişkiyi baltaladı kasıtlı olarak. Sonuçta bir insan kalitesini belli eder görmek isteyen de görür objektif olun, belki jendini anlayabilir mesajlari falan gösterebilir vs.
Ama anlamadığım bu adam her iş görüşmesi yaptığı insanı arabasıyla alıp tatlı yemeye mi götürüyor çok saçma geldi hiç profesyonel değil bu kısım bana güven vermedi.

Çocuğa şey sordu. Biz onun arabasına kaç defa bindik. Çocuk 1 dedi.

Becerebildiysem dünkü konuşmayı direkt atıcam

Eklentiler

• 5F13C645-A7E1-4453-9FC9-F6AB5F4DC19B.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 249
  • 931719AA-B75E-4A68-A74F-235D1C71F06F.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 251
  • 5A05181C-D56F-4874-BABE-D2578354F560.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 248
Ya ne rezil biri. Bu konuşmalar çocuğun yanında mı oldu? Çocuğu da alet ediyor. Sen de diyorsun iyi anne.
Ben de dedim siz çocuğun yanında bunları mı konuştunuz. Çocuk başka çocuklarla boş bi masada oyun oynuyormuş bunlar konuşulurken

pff yani şimdi bişe demiyim diyorum da denmeyecek gibi değil.
diyorsun ki adam zengin durumu iyi hiç sevişmeye kadın bulamıyorda çocuklu kadınla mı uğraşacak sevişebilmek için. kadına bakacak çocuğuna bakacak.. hayır yani nolmuş ilk görüşte aşkından deli divane mi olmuş adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…