Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Aslında size çok üzüldüm. Aşık olmasanız bile, heyecan duymuşsunuz umutlanmışsınız. En önemlisi de güven duymuşsunuz. Ama sizi hayal kırıklığına uğratmış..

İşin özü kimseye üzülüp iş bulmayın sevgilinizle münasebet kurdurmayin ikisininde hayatınızdan çıkartıp bundan sonra bu motto da ilerleyin mesela bende durumuna üzüldüğüm bir yakin qrkadasimi yıllar önce işe aldırdım neredeyse beni isimden ediyordu yine farklı bir zamanda durumuna üzüldüğüm bir kadını evimde temizlik için çağırdım kadın sevgilime garip davranışlar sergiledi asıldı yani o günden sonra tövbe ettim ne kimseye uzuluurum ne iş bulurum ne de güvenirim atalarımız ne de güzel söylemiş acıma acınacak hale düşersin insanlara iyilik yaramaz senin bu durumunda yapacağın tek şey ikisininde pisliğinde bozulması dileğiyle diyip silip atman ve bundan sonra kimseye guvenmemen

bi şeyler olmuş orası belli. ama kadın bi insanın asla hayatında olmaması gereken rezil bir tip

Canım whatsaptan vs grup görüşmesi yapılıyor. Yüz yüze bile gelmeden yüzleşebilirsiniz. Veya adamın yanındayken kadını arayın konuşun, yuzlesin eğer içinde kalacaksa..

Ahahha yok ya bi 6 ay geçmiştir çocuğu büyük bu arada. 8 yaşında falan
Çalışmamak için hemen çocuk pırtlatanlar iyi okusun. Kuru ekmek yerim yine de çalışmam, para getirmek erkeğin görevi, zorda kalırsam diplomam var diyenler orlayn mı acaba? Bak siz 32 yaşındasınız yıllardır kariyerinizi devam ettiriyorsunuz. Yeni başlayan biri sizin ayarınızda olabilir mi? 60 k kazanabilir mi sizin gibi tek işten? Pidecide masa silerim gerekirse zorda kalırsam gocunmam diyenler iyi baksın, gocunuluyormuş demek ki.

Kusura bakmayın ama o adam neyse arkadaşınızda o. Ben o arkadaşınız yerinde olsam iş görüşmesi diye gittiğimde ikram edilen o sıcak çayı kahveyi adamın üzerinde bocalardım. Ne demek benim arkadaşım, kız kardeşimin sevgilisi bana yürüyor! Çocuktan al haberi diye boşuna dememişler ne demek arkadaşımın sevgilisi beni eve bırakack. Adamın ne sana ne ona duygusal ilgisi var tam bir aşağılığın teki. Paranı al ve ilişiği kes ikisinden de. İkiside çok tehlikeli insanlar. Ayy nasıl insanlar var ya şu hayatta

Canım whatsaptan vs grup görüşmesi yapılıyor. Yüz yüze bile gelmeden yüzleşebilirsiniz. Veya adamın yanındayken kadını arayın konuşun, yuzlesin eğer içinde kalacaksa..
Valla aklıma geldi. Adam kabul ederse aratmayı düşünüyorum yan yana gelince. Bakayım ona bile emin değilim yan yana gelir miyim

Ama öyle deme.
Ben 32 o 35 yaşında.
Benim çocuğum yok, onun çocuğu var.
Benim işim var onun yok.
Ayrı evim düzenim var, ailem arkam belam yok. Onun çocuk var işte.
Benim bir duruşum, bir saygınlığım var. Onun yok.

Güzellik desen ben daha güzelim ama onun fazla kilosu yok. Benim 2516282882 kilo fazlam olabilir hakkını yiyemem

adam beni evine layık görmemiş onu görmüş ama naaaber

Ben olsam profesyonelce davranıp işime devam ederdim, ona da umurumda değilsin mesajını en güzel böyle verirdim. Hatta yüz yüze geleceğim zamanlarda özellikle süslenir püslenirdim. Kaçırdığı kişiye bakıp tekrar tekrar pişman olsun diye. Bu adam aslında size ilişkinin başında da o kadar önem vermiyormuş. İnsan sevdiği kadına ne kadar yoğun olursa olsun vakit ayırır. Çok zor değil iş çıkışı beraber yemek yiyip bir kahve içmek.

Öyle deme. Ben üzülmeyeyim diye tatlımı yemişler. Hatta hatta bu adam benim bardağımdan bir şey içiyordu. Benim de çatalımdan tatlı yedi dedi bu kadar detaya neden boğdu beni bilmiyorum

Sorsaydım keşke helvamı mı yediler acaba

Hasetlikten zayıftır o. İçindeki kıskançlık kurtları kemiriyordur yağlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…