- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
Bir defa sormuş söylemişsiniz başka zaman yine sormuş. Tuhaf geldi bana açıkçası.Nasıl yani ? Seni yemeğe davet etmek istiyorum ama hayatında biri vardır diye teklif edemedim demenin nesi garip? Doğru olan bu değil mi
Başka zaman sormadı. Bir defa sordu. Ben de kimse yok deyince yemeğe çıktık. Orda başladı ilişkimizBir defa sormuş söylemişsiniz başka zaman yine sormuş. Tuhaf geldi bana açıkçası.
Anladım. O zaman farkında olmayıp iki kere yazmışsınız.Başka zaman sormadı. Bir defa sordu. Ben de kimse yok deyince yemeğe çıktık. Orda başladı ilişkimiz
Aslında size çok üzüldüm. Aşık olmasanız bile, heyecan duymuşsunuz umutlanmışsınız. En önemlisi de güven duymuşsunuz. Ama sizi hayal kırıklığına uğratmış..Aynen bence de hoşuna gitmiş.ilkin zaten Diyorum galiba hoşuna gitti. Ben aranızdan çıkıyorum ne isterseniz yapın. Vay ben orospu muyum ona bakayım. Madem hoşuna gitmedi niye yüzüne tükürmedin, markete gittin, yine arabasına bindin, aradı açtın. Sonra engellemedin silmedin mesaj attın diyorum. Cevap sen üzülme diye.
İşin özü kimseye üzülüp iş bulmayın sevgilinizle münasebet kurdurmayin ikisininde hayatınızdan çıkartıp bundan sonra bu motto da ilerleyin mesela bende durumuna üzüldüğüm bir yakin qrkadasimi yıllar önce işe aldırdım neredeyse beni isimden ediyordu yine farklı bir zamanda durumuna üzüldüğüm bir kadını evimde temizlik için çağırdım kadın sevgilime garip davranışlar sergiledi asıldı yani o günden sonra tövbe ettim ne kimseye uzuluurum ne iş bulurum ne de güvenirim atalarımız ne de güzel söylemiş acıma acınacak hale düşersin insanlara iyilik yaramaz senin bu durumunda yapacağın tek şey ikisininde pisliğinde bozulması dileğiyle diyip silip atman ve bundan sonra kimseye guvenmemenMerhaba.
Nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum. Direkt konuya giriyorum. Ben 4-5 ay önce biriyle tanıştım, iş sebebiyle. Onların şirketinin birkaç işi vardı, Beni önermişler. Neyse işlerle alakalı 2 ay kadar görüştük. Ben bu süreçte ilgisini fark ettim ama hanım bey olarak devam ediyorduk. Sonra bir gün onun bürosundayken beni bi yemeğe davet etmek istediğini, ama hayatımda biri vardır belki diye çekindiğini vs söyledi. Hayatımda kimse yok dedim, görüştük. İkimizin de çok sevdiği yakın bir şehre gittik, hatta orda el ele yürüdük, uzun zamandır bunu istediğini vs Bir sürü şey konuştuk, her şey çok güzeldi.
2 ay kadardır görüşüyorduk. Kendisi yönetici konumunda ve gerçekten çok aşırı yoğun. Bu yüzden ben hep bize zaman ayırmadığı konusunda tartışıyordum. İş ilişkimiz var bari o zedelenmesin, arkadaş kalabiliriz vs dedim birkaç defa. Ama yok. Kendisi de haklısın dikkat edeceğim vs hep bir sorun yok abartıyorsun dedi durdu. Bu arada bürosuna öğle yemeklerine, kahvaltılara gidiyorum. Dışarda tatlı yemelere gidiyoruz. Bir yandan da iş devam ediyor. Yani gizli bir ilişki değil aslında.
Diğer tarafta da yakın bir arkadaşım vardı. Hani olur ya, yediğini içtiğini bildiğim. O da aynı şekilde bu ilişkimin detaylarını biliyor. Neyse iş arıyor bulamıyor, bir gün ağladı. Aklıma geldi benim, gidelim sevgilim olacak adam kesin iş bulur, çünkü herkes iş için arıyor vs. Görmüştüm. Kendim için daha zerre bir şey istememiş, yaptığım işin ücretini bile konuşmamışım hala. Neyse söyledim gelin bir konuşalım ne iş ister vs dedi. Aldım kızı adamın bürosuna gittim. Konuştuk falan. İletişim bilgisi bırakmadan çıktık.
Üstüne 1 hafta geçti. Ben evde hastayım bir gün. Adam aradı dedi arkadaşın beni arasın bir iki iş var. Ona söyleyeyim. Tamam dedim. Kıza verdim numarasını arattım. Neyse sonra kızla konuştum ne yaptınız diye, hiç konuştuk söylediği işleri istemedim falan dedi. Tamam dedim.
Bu süreçte 3 gün adam beni asla aramadı. Normalde hastayım, gelip hastaneye götüreyim vs demişti, istememiştim. Ama arar hani biliyorum. Hiç aramadı.
Sonra arkadaş bana bir şey konuşacağım diye evine çağırdı. Gittim. Daha arabamdan inerken çocuğu yanıma gelip annemin arkadaşı bilmem kim abinin de arabasında şu var, biz gezerken gördüm dedi. Elim ayağım boşaldı. Çıktım evine. Oturduğum gibi anlat noldu dedim. Direkt söylediği “o hayatında seni değil beni istiyormuş” ben şok.
Nasıl yani dedim. İşte ben arayınca konuştuk. Sonra aradı istersen yüz yüze görüşelim dedi. Ben de tamam dedim. Konum attım geldi beni evimden aldı. Gittik tatlı yemeye. Orda söyledi. Beni ilk gördüğünde hoşlanmış, çocuğumla kabul ediyormuş istersen başka yerde çalışma, gel benim yanımda ol, sabahtan gel evimi temizle yemeğimi yap, ben sana bakarım seni hayatımda istiyorum dedi diyor. Ee sen ne yaptın diyorum. Ben arkadaşım arada, sen onla birliktesin nasıl olacak demiş. Adam da biz onla arkadaşız aramızda bir şey yok demiş. Bu da sözde arkadaşımın hayatından çık, iş de yapma onu üzme diye konuşmuş. Sözde adam onla aramda bir şey olmadığını ispatlarsam benle olur musun falan demiş. Sonra ne olmuş dersiniz? Tekrar arabasına binip kendini evine bıraktırmış.
Eve gelince adam arıyor sözde, çocukla ilgili bir şey soruyor. Konuşuyorlar. Sonra bu yapışıyor Mine’yle bir an önce konuş diye.
Arada adam sözde mesaj atmış. Bu yer kaplamasın diye aradaki mesajları silmiş. Aynı gün içinde 3 defa hadi konuş, neden konuşmadın hala onla diye mesaj atmış. Adam cevap vermemiş. Bana bunları gösteriyor. Ve adamdan ayrıl bak seni üzer diye bana söylüyor sözde.
Yanında adamı aradım. Hoparlörde. Yalan söylüyor ne terbiyesiz biri asıl o bana Asıldı, yapıştı ondan ayrıl benle beraber ol diye. Sana ille de konuş mesajlarını atabilirim dedi.
Sonra da aradı. Seni kıskanıyor, onla görüşme. İş diye oturduk, başladı seni sormaya kurcalamaya. Ben de ilişkimizi bilip bilmediğini bilmediğimden arkadaşız dedim dedi. O zaman da yapıştı bana. Madem öyle bir şey yapmışım. Neden kendini geri evine bıraktırıyor, neden konuş hadi konuş diye mesajlar atıyor vs dedi.
Ben bi 10 gündür. Kızla ara ara konuştum ama adamın ısrarla telefonlarını bile açmadım. İşlerim yarım yamalak kaldı, ücretini almadım bile. Ben kız arkadaşı kendimce aklamak için çok uğraştım. İlk andan beridir onun sözüne güvendim, tüm işe rağmen adamı sildim hayatımdan. Ama onun da masum olmadığını düşünüyorum. Çünkü dün birbirimize girdik. Resmen gerçek düşüncelerini gördüm diyebilirim. Artık onla da asla görüşmem. Siz benim yerimde olsanız ne düşünür ne yaparsınız ?
bi şeyler olmuş orası belli. ama kadın bi insanın asla hayatında olmaması gereken rezil bir tipAy evet ya insan cinsellik yaşamak için bile olsa birlikte olacağı kadına evimi temizle mi der. Bence normal şekilde kendi evinin temizlik işini teklif etti kadın nasıl öğretmeni g.tünden anlamak istediyse bunu da öyle anladı. Kafası gidik kadının. Ama bu adamı da aklamıyor. Pazar günü bir şey geçmiş aralarında. Belki kadın yürüdü adama öpüştüler? Belki daha fazlası? Sonra adam olanlardan sonra arayamadı konu sahibini. Söyle söyle diye darlarken Bi yerden cesaret alıyor yani.
Canım whatsaptan vs grup görüşmesi yapılıyor. Yüz yüze bile gelmeden yüzleşebilirsiniz. Veya adamın yanındayken kadını arayın konuşun, yuzlesin eğer içinde kalacaksa..İkisine de yol verdim aslında. Ama ikisi de ispatlayamıyor aslında.
Ben hep bu kadın bunu neden uydursun dedim ama mesaj attı tersledim diyor. Hani mesaj diyorum. Sildim diyor. Gösteriyor. İlk konum attığını silmemiş. Arkadakileri sözde silmiş. Son konuş konuş dediklerini silmemiş. Adamla hiç yan yana gelmedim, hiç konuşmadım. Ama onun da ispatlayabileceğini sanmam
Çalışmamak için hemen çocuk pırtlatanlar iyi okusun. Kuru ekmek yerim yine de çalışmam, para getirmek erkeğin görevi, zorda kalırsam diplomam var diyenler orlayn mı acaba? Bak siz 32 yaşındasınız yıllardır kariyerinizi devam ettiriyorsunuz. Yeni başlayan biri sizin ayarınızda olabilir mi? 60 k kazanabilir mi sizin gibi tek işten? Pidecide masa silerim gerekirse zorda kalırsam gocunmam diyenler iyi baksın, gocunuluyormuş demek ki.Ahahha yok ya bi 6 ay geçmiştirçocuğu büyük bu arada. 8 yaşında falan
O almasa gidip ben alıcam öyle bi delirdim.
Valla aklıma geldi. Adam kabul ederse aratmayı düşünüyorum yan yana gelince. Bakayım ona bile emin değilim yan yana gelir miyimCanım whatsaptan vs grup görüşmesi yapılıyor. Yüz yüze bile gelmeden yüzleşebilirsiniz. Veya adamın yanındayken kadını arayın konuşun, yuzlesin eğer içinde kalacaksa..
Ama öyle deme.Çalışmamak için hemen çocuk pırtlatanlar iyi okusun. Kuru ekmek yerim yine de çalışmam, para getirmek erkeğin görevi, zorda kalırsam diplomam var diyenler orlayn mı acaba? Bak siz 32 yaşındasınız yıllardır kariyerinizi devam ettiriyorsunuz. Yeni başlayan biri sizin ayarınızda olabilir mi? 60 k kazanabilir mi sizin gibi tek işten? Pidecide masa silerim gerekirse zorda kalırsam gocunmam diyenler iyi baksın, gocunuluyormuş demek ki.
Ben olsam profesyonelce davranıp işime devam ederdim, ona da umurumda değilsin mesajını en güzel böyle verirdim. Hatta yüz yüze geleceğim zamanlarda özellikle süslenir püslenirdim. Kaçırdığı kişiye bakıp tekrar tekrar pişman olsun diye. Bu adam aslında size ilişkinin başında da o kadar önem vermiyormuş. İnsan sevdiği kadına ne kadar yoğun olursa olsun vakit ayırır. Çok zor değil iş çıkışı beraber yemek yiyip bir kahve içmek.4 tane işi var elimde. 1 i ve en küçüğü bitti daha. Teslim edemedim. Adam ısrarla bunu söyledi zaten, sen nasıl tüm işleri bi yalancının lafıyla yarım bırakırsın diye. Ben ona da güvenmiyorum zaten de, bi yandan işimi yapayım adamın da gözünün önünde olayım. Görsün gününü diyorum. Diğer yandan uğraşmaya hiç mecalim yok. Başlarım parasına moduna giriyorum. Bütün işleri tamamlarsam alacağım para şahsıma ait 1m civarı bu arada. Öyle aman diyeceğim bi rakam da değil ama midem çok bulandı. Sadece biteni vereyim diğerlerini feshedeyim diyorum. Bilmiyorum
Ben de öyle. burdan destek oluruz çok şeytani fikirler çıkacağına eminim.O almasa gidip ben alıcam öyle bi delirdim.
Öyle deme. Ben üzülmeyeyim diye tatlımı yemişler. Hatta hatta bu adam benim bardağımdan bir şey içiyordu. Benim de çatalımdan tatlı yedi dediKusura bakmayın ama o adam neyse arkadaşınızda o. Ben o arkadaşınız yerinde olsam iş görüşmesi diye gittiğimde ikram edilen o sıcak çayı kahveyi adamın üzerinde bocalardım. Ne demek benim arkadaşım, kız kardeşimin sevgilisi bana yürüyor! Çocuktan al haberi diye boşuna dememişler ne demek arkadaşımın sevgilisi beni eve bırakack. Adamın ne sana ne ona duygusal ilgisi var tam bir aşağılığın teki. Paranı al ve ilişiği kes ikisinden de. İkiside çok tehlikeli insanlar. Ayy nasıl insanlar var ya şu hayatta
Hasetlikten zayıftır o.Ama öyle deme.
Ben 32 o 35 yaşında.
Benim çocuğum yok, onun çocuğu var.
Benim işim var onun yok.
Ayrı evim düzenim var, ailem arkam belam yok. Onun çocuk var işte.
Benim bir duruşum, bir saygınlığım var. Onun yok.
Güzellik desen ben daha güzelim ama onun fazla kilosu yok. Benim 2516282882 kilo fazlam olabilir hakkını yiyemem
adam beni evine layık görmemiş onu görmüş ama naaaber
Nası alıcam söyleyin yapayım. Beni bana bırakırsanız durum ortada