Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Bu kadını parmağında oynamazsan sana çok gücenirim. Tam Bi metres tavırları

Ben olayın gerçek yüzünü öğrenirdim.Bence sana yamuk yapan ilk kız arkadaşın.İlk ondan kurtul zaten adamla bir geçmişin bile yok o kolay.

Aslında şöyle.
Bu bana itiraf etti ya. Yemeğe çıkalım dedi. Aynı gün koştu geldi gittik yemeğe. Bize yakın bir turizm şehri var, 1 saat. Deli kalabalık. Akşam vakti oraya gittik. O kalabalıkta el ele yürüdü. Gören olacak dedim 2 aydır bekliyorum görsünler kim görürse dedi.

Sonra o 3-4 gün çok iyiydi. Sonrasında bazı sorunları oldu. Bu sorunları olunca ben de o arasın peşinde koşuyor gibi olmayım diye aramadım hiç. Sonra kendisi dedi sen bi ilişki istemiyorsun. Sen hiç sormuyorsun beni falan. Aldım karşıma konuştum. Benim beklentim şu şu. Hepsinde haklı olduğumu, gerçekten ilgi ve sevgiyi hak ettiğimi, bu ara İstanbul’daki şirketin problemli olduğunu, her hafta neredeyse gidiş geliş olacağını yoğun olduğunu, biraz idare edersem her şeyin düzeleceğini, benim etrafında gördüğü kadınlardan çok farklı olduğumu falan söyledi. Ben de kendisini tam olarak düzeltene kadar adım atmayacağımı, onun düzeltmesini istedim.

Bu yüzden 3. Defa konuştum. Olmuyor yapamıyorum istemiyorum dedim. Düşünün cuma akşamı söyledim. Seni çok sevmesem neden bu saatte yanındayım, anla beni nolur falan dedi. Ctesi 3-4 defa konuştuk gün içinde. Pazar günü de konuştuk işte, sonra akşamı beni hastaneye götürecek sözde. Akşamüstü bunlar olmuş. Adam perşembeye kadar kayboldu

Adam çok akıllı.

Birinize sevgili ayağına bedava iş yaptırıyor.
Diğerinize de bedavaya evini temizletip yemek yaptıracak

İkisi ile de görüşmeyi kes, çok rezil insanlar. Seni o kişiye kim önerdi ise başka birini yönlendirsin ve alacağını alsın.

Ben bile bi gocunmadım değil.

Bedava değilmiş be işin parasını veriyormuş adam.

Gözyaşım pıttt
Aslında bedava iş yapmak demeyelim de. İncinmişim diyelim

Ya en kızdığım nokta böyle iş ayağına çalışmaya kazanmaya ihtiyacı olan kadınlara böyle yavşamaları. Arkadaşın o zengin yavşağı için doğru seçim kendisi de yavşak çünkü ama senin gibi düzgün kızlardan ne istiyorlar gerçekten anlamıyorum. Ağzını burnunu dümdüz edesim var böylelerinin. İşi gücü rast gitmesin, batsın inşallah şerefsiz!

Kuzum benim, ağlama. Böyle aç iki tip birbirine denk geldi ise sen ne yapabilirsin? Sen ağlayan taraf değil, ağlatan taraf ol.
Aradım. İlk çalmada açtı.
Efendim mine hanım
Ben de nerdesinnn dedim gururlu vakur bir sesle
İlçeye geldim dedi
Gelecek misin dedim.
Akşam geliyorum dedi.
Tamam gelince beni ara, konuşalım madem istiyorsun. Olur mu dedim.
Olur olur tabi olur dedi
Byyy dedim kapadım

Benim max intikam şekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…