Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Bir sürpriz yapıp kızı da çağır.

Ahahah öyle değil.
Diyor aklını kullan bak eskiden seni bu kadar aramıyordu. Şimdi niye bu kadar düştü peşine.

Dedim aklımı aldınız kullanacak kadar kalmadı

Nası alıcam söyleyin yapayım. Beni bana bırakırsanız durum ortada
Bunu yap. Adama inanmış gibi yap Bi taraftan gardını düşürmeden onu oyala. Diğer taraftan kadının engellerini aç. Ara de ki ya senin kötü niyetli olmadığını biliyorum aslında sadece zoruma gitti boşver kaç senelik arkadaşlığımızı bitirmeyelim vs vs. Düşmanını yakında tut. Sonra ilişkiyi açıkla gözüne sok iyice kıskansın.

Ay yok adamı affetmiş gibi yaparsam kesin affederim ben kendime güvenmiyorum hala içimde bir yerlerde kadına üzülüyorum çünkü ben adam olmam

Ahahah öyle değil.
Diyor aklını kullan bak eskiden seni bu kadar aramıyordu. Şimdi niye bu kadar düştü peşine.

Dedim aklımı aldınız kullanacak kadar kalmadı
Seni manipüle edip komple aranızda bir şey olma ihtimalini ortadan kaldırmaya çalışıyor. Kadının tamamen derdi senle. Zengin koca bulmuşsun (onun gözünde) daanamamış.

Keşke adam gerçekten tamamen suçsuz ve dürüst olsa da direkt nikah masasına otursan. Oy en iyi intikam. Ama o k.ka bu B.k.
Ahahah sanki aynı şey ama yine de sen bilirsin ayy modumu değiştirdiniz Katibin Ruhu ile birlikte. Siz çok yaşayın

En azından hikayelerini dışarı aç adamla iş için bile olsa yemek yerken foto at çaktırmadan ilişkin devam ediyor sansın üzülsün ya üzülsün ben o kadın üzülsün istiyorum.
Hikaye nasıl dışarı açılıyor, Insta mı? Beni güncelle lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…