- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
Bir sürpriz yapıp kızı da çağır.Aradım. İlk çalmada açtı.
Efendim mine hanım
Ben de nerdesinnn dedim gururlu vakur bir sesle
İlçeye geldim dedi
Gelecek misin dedim.
Akşam geliyorum dedi.
Tamam gelince beni ara, konuşalım madem istiyorsun. Olur mu dedim.
Olur olur tabi olur dedi
Byyy dedim kapadım
Benim max intikam şekli
Ahahah öyle değil.Yüzü tutmuyordur diyecem öyle bi yüz yok. Adam onu yalancı çıkarıp senin peşine düşünce iyice aradaki uçurumu gördü, tahammül edemiyor sana. Ay ben bu konuyu niye bu kadar içselleştirdim. Sanki bana yapıldı. Çok hırs yaptım.
Offff her çağrılan yere gitmiyo o ayıp ama nasıl dersin böyleBir sürpriz yapıp kızı da çağır.
Yemek fotisi atsın instaya, o da izlesin uzaktan.Bir sürpriz yapıp kızı da çağır.
Nıç, instiiiramdan sildim. Wp da engelledim. Acaba dm mi atsamYemek fotisi atsın instaya, o da izlesin uzaktan.
Shshshdh siz bu modellerin neler yapabileceğini bilmiyorsunuz. Allah bilir kaç tane fake hesap hesaptan izleniyorsunuz.Nıç, instiiiramdan sildim. Wp da engelledim. Acaba dm mi atsam
Açık hesap mı yapsamShshshdh siz bu modellerin neler yapabileceğini bilmiyorsunuz. Allah bilir kaç tane fake hesap hesaptan izleniyorsunuz.
Sizi izlemesine izin verin.Açık hesap mı yap
Of açık yapınca da herkes takip ediyo ama olmaz o. Geri istek atıcam galibaSizi izlemesine izin verin.
Nası alıcam söyleyin yapayım. Beni bana bırakırsanız durum ortada
Bunu yap. Adama inanmış gibi yap Bi taraftan gardını düşürmeden onu oyala. Diğer taraftan kadının engellerini aç. Ara de ki ya senin kötü niyetli olmadığını biliyorum aslında sadece zoruma gitti boşver kaç senelik arkadaşlığımızı bitirmeyelim vs vs. Düşmanını yakında tut. Sonra ilişkiyi açıkla gözüne sok iyice kıskansın.Şimdi siz napın biliyor musunuz ? Adamla barışın, inanmış gibi yapın. İşinizi gördürün bi güzel. Hem o k***r kezbanı kudurtmuş olursunuz hem de işinizde zarara uğramasınız. Şimdi oh ne güzel ayırdım diye g*tünü sallaya sallaya geziyor.
Etsin işte negzelOf açık yapınca da herkes takip ediyo ama olmaz o. Geri istek atıcam galiba
Ay yok adamı affetmiş gibi yaparsam kesin affederim ben kendime güvenmiyorumBunu yap. Adama inanmış gibi yap Bi taraftan gardını düşürmeden onu oyala. Diğer taraftan kadının engellerini aç. Ara de ki ya senin kötü niyetli olmadığını biliyorum aslında sadece zoruma gitti boşver kaç senelik arkadaşlığımızı bitirmeyelim vs vs. Düşmanını yakında tut. Sonra ilişkiyi açıkla gözüne sok iyice kıskansın.
Seni manipüle edip komple aranızda bir şey olma ihtimalini ortadan kaldırmaya çalışıyor. Kadının tamamen derdi senle. Zengin koca bulmuşsun (onun gözünde) daanamamış.Ahahah öyle değil.
Diyor aklını kullan bak eskiden seni bu kadar aramıyordu. Şimdi niye bu kadar düştü peşine.
Dedim aklımı aldınız kullanacak kadar kalmadı
Ahahah sanki aynı şey ama yine de sen bilirsinKeşke adam gerçekten tamamen suçsuz ve dürüst olsa da direkt nikah masasına otursan. Oy en iyi intikam.Ama o k.ka bu B.k.
Ben de bi güvenemedim sana. Neyse temiz temiz sil en iyisi sen.Ay yok adamı affetmiş gibi yaparsam kesin affederim ben kendime güvenmiyorumhala içimde bir yerlerde kadına üzülüyorum çünkü ben adam olmam
O kadarını başardım ben , geri eklemezsemBen de bi güvenemedim sana. Neyse temiz temiz sil en iyisi sen.
En azından hikayelerini dışarı aç adamla iş için bile olsa yemek yerken foto at çaktırmadan ilişkin devam ediyor sansın üzülsün ya üzülsün ben o kadın üzülsün istiyorum.O kadarını başardım ben , geri eklemezsem
Hikaye nasıl dışarı açılıyor, Insta mı? Beni güncelle lütfenEn azından hikayelerini dışarı aç adamla iş için bile olsa yemek yerken foto at çaktırmadan ilişkin devam ediyor sansın üzülsün ya üzülsün ben o kadın üzülsün istiyorum.
Benimki eski sürüm güncel bilmiyorum ayarlardan Bi kurcala ya da bilen biri yazar şimdi. Face varsa orda da paylaş.Hikaye nasıl dışarı açılıyor, Insta mı? Beni güncelle lütfen