Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Bu tarz olayları çok görmüş biri olarak kesinlikle adama güvenmiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Benim de arkadaşım biriyle sevgiliydi ve çocuğu insan olarak çok beğenirdim. Ayrıldılar,3 ay sonra çocuğa yazdım “lütfen barışın” diye ve o da bana “benim istediğim sensin seni ilk gördüğümden beri aklımdan çıkmıyorsun” dedi. Arkadaşıma söyledim, konferans yaptık “o bana evet deseydi aranızı bozacaktım sana atacaktım mesajları, senden intikam alacaktım” dedi yalana bak. Erkekler çok fena hiç birine güvenmiyorum. Siz de güvenmeyin bu olay bence sizin erkek arkadaşınız buna asıldı, bununda hoşuna gitti ama sen varsın diye bir şey diyemedi.

Bu tarz olayları çok görmüş biri olarak kesinlikle adama güvenmiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Benim de arkadaşım biriyle sevgiliydi ve çocuğu insan olarak çok beğenirdim. Ayrıldılar,3 ay sonra çocuğa yazdım “lütfen barışın” diye ve o da bana “benim istediğim sensin seni ilk gördüğümden beri aklımdan çıkmıyorsun” dedi. Arkadaşıma söyledim, konferans yaptık “o bana evet deseydi aranızı bozacaktım sana atacaktım mesajları, senden intikam alacaktım” dedi yalana bak. Erkekler çok fena hiç birine güvenmiyorum. Siz de güvenmeyin bu olay bence sizin erkek arkadaşınız buna asıldı, bununda hoşuna gitti ama sen varsın diye bir şey diyemedi.

Buna da erkek bilmem nesi deniyor galiba...

İkisinide hayatınızdan çıkarmakla en iyisini yapmışsınız.İkisi birbirinden karaktersiz çıkmış, arkadasinizinda masallahi var uçan kuş selam verse bana asılıyor diyecek,psikolojik sorunlu bir tip gibi
Asılıyor diyecek değil. Söylediğine göre alenen teklifler geliyor, öyle sanmak değil.

😂😂😂 Seni çok üzerler böyle. Bu olaydan önce sana böyle bir şey yapabileceğini düşünür müydün? Kadın iyi anne falan değil öyle gösteriyor kendini. Sen çocuksuzsun diye bile kıskanmış seni daha napsın.
Kocayı elde tutmak için çocuk yaptığını bu kadar belli etmeseydi keşke.

Aynen bence de hoşuna gitmiş.ilkin zaten Diyorum galiba hoşuna gitti. Ben aranızdan çıkıyorum ne isterseniz yapın. Vay ben orospu muyum ona bakayım. Madem hoşuna gitmedi niye yüzüne tükürmedin, markete gittin, yine arabasına bindin, aradı açtın. Sonra engellemedin silmedin mesaj attın diyorum. Cevap sen üzülme diye.

Onu da söyledim. Boşanmış çocuğu olduğunu biliyordu. Sevgilisi olduğunu bilmiyordu ve sevgilisi var. Kız diyor ben dedim sevgilim var. Ama gönül bu seni istiyorum dedi bana
Öncesinde boşandığını bilmiyor deseydiniz kesinlikle arkadaşınızda bir iş var diyecektim ama adam biliyorsa iş için görüştüklerinde kadın kur yaptıysa ki o potansiyeli gördüm arkadaşınızda adam da kolay lokma dye düşünüp diğer üyelerin dediği gibi evime gel temizlik yemek yap diğer ihtiyaçlarımı da karşıla dye bir teklifte bulunmuş olabilir tabi kadına bu yetmemiş ayrılmanızı istemiş. İkisinde de bir b.kluk var ama yine de siz herkesin dediği gibi profesyonel davranıp işinizi tamamlayın. İki karaktersiz yüzünden maddi kazancınızdan vazgeçmeyin. Ama b.kluğun çoğu da arkadaşınızda. Onunla iletişimi tamamen koparın

Arkadasin bariz araniyor bu durumda net yapan soyleyen o adam arada kaynamis yanmis yani olan iliskinize oldu kizla en basta araniza mesafe koymamaniza sasirdim safmisiniz mesajlari bile gostermis ayril ayril diye adama baski yapmis olmayinca baska birine yapismis igrenc bir kadin bu durumlarda zaten cogunlukla kadinlar sirfintlik yapiyor linc edicekler ama oyle gordu saglam adami direk yapisti yani bu

Adam daha yeni girmiş hayatınıza çok karaktersiz biri ama siz asıl dost kazığı yemişsiniz. Ben olsam adamın durmadan hayatında biri yoksa filan demesinden şüphelenirdim, çünkü kim neyden çok bahsediyorsa onun eksikliğini yaşıyordur. Son olarak ne demiş Serdar Reyiz: "sana bir önerim olacak hayatından mikropları at".

Adam tek bir mesaj bile atmamış. Ne kabul etmiş ne inkar etmiş. Sözde arada mesaj atmış bu terslemiş. Ama telefonunda yer kaplamasın diye silmiş.

Beni deli eden kadındaki yüzsüzlük hala. Gelmiş bana onu aklamak için bana suçlu diyemezsin. Ne var iş için tatlı yemeye gittiysem, madem şerefsizdi tanıştırmasaydın napim dedi deli etti beni
Sizin bu adamı affedesiniz var sanki. 3 gün boyunca üstelik de tek mesaj atmaması Bile ayrılık sebebi.

Başından beri tüm yazdıklarınızı okudum. Kusura bakmayın ama çok çok iyi niyetli ve safsınız yaşınız 25'ten yukarı değildir umarım. Kendi ayakları üzerinde duran, katma değer üreten bir kişisiniz ve yakın arkadaşınız da bir sülük hatta sülüklerin bile yararı vardır onun yok. Adam zaten güven veren biri değil, kadın ise fecaat.

Her şeye rağmen işin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Adama "Bu projelerin devam etmesini istiyorum ama bir şartım var. Proje boyunca sizin firmadan sadece X bey/hanım ile iletişimde olacağım bu nedenle süreci, sormak istediklerinizi vs. X kişisine bildirin keza ben de X tarafından sadece sizinle iletişimde olacağım" ancak bu şekilde kabul edeceğinizi bildirin bence.

Adam daha yeni girmiş hayatınıza çok karaktersiz biri ama siz asıl dost kazığı yemişsiniz. Ben olsam adamın durmadan hayatında biri yoksa filan demesinden şüphelenirdim, çünkü kim neyden çok bahsediyorsa onun eksikliğini yaşıyordur. Son olarak ne demiş Serdar Reyiz: "sana bir önerim olacak hayatından mikropları at".
Durmadan hayatında biri yoksa falan demesi nedir anlamadım o kısmı

Başından beri tüm yazdıklarınızı okudum. Kusura bakmayın ama çok çok iyi niyetli ve safsınız yaşınız 25'ten yukarı değildir umarım. Kendi ayakları üzerinde duran, katma değer üreten bir kişisiniz ve yakın arkadaşınız da bir sülük hatta sülüklerin bile yararı vardır onun yok. Adam zaten güven veren biri değil, kadın ise fecaat.

Her şeye rağmen işin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Adama "Bu projelerin devam etmesini istiyorum ama bir şartım var. Proje boyunca sizin firmadan sadece X bey/hanım ile iletişimde olacağım bu nedenle süreci, sormak istediklerinizi vs. X kişisine bildirin keza ben de X tarafından sadece sizinle iletişimde olacağım" ancak bu şekilde kabul edeceğinizi bildirin bence.
Yaşım 32. Yazıyla otuziki😑

Kendisinin hayatında biri varken başkalarıyla görüştüğünü düşünürdüm ben. Kendisinde ahlakın bu kısmı eksik ki dillendirip duruyor demek ki.
Nasıl yani ? Seni yemeğe davet etmek istiyorum ama hayatında biri vardır diye teklif edemedim demenin nesi garip? Doğru olan bu değil mi

X