Yok patronum değil. Özelde proje ofisim var. Onlarla yapım işlerinde çalışacaktık. Projesi benden yapım onlardan gibi. Patronumla asla bir ilişkiye girmem. Onun da tüm bunları göz ardı edip bu kadar cesaretle davranacağına inanamıyorum orası garip geliyor. Çünkü beni ofislerindeki avukattan muhasebeciye, çaycıdan korumasına herkes tanıyor. Ben bürosuna yemeğe giden biriydim. Gidip bürosunu dağıtmayacağımı, bağırıp çağırıp rezil etmeyeceğimi ne bilebilir ki nasıl göze alsın garip geliyor.O arkadaşla ilişiğinizi kesin hatta ben düşüncelerimi de söylerdim yüzüne karşı da rahatlardım.
İşinizi gidip tamamlayın. Patronla ilişkiye devam etmek zorunda değilsiniz iş için. Utanılacak bir şey de yapmadınız. İşinize odaklanın.
Adam içim çok çok zengin dedi konu sahibi. Erkekler için para bir çok kapıyı açıyor, bu bir gerçek. Adam hayatına kolaylıkla birini alır o şartlarda, derdi evde bir kadın olmasıysa, yeter ki maddi imkan sağlasın.Adam gel çocuğunla evimi temizle demiş dkdkfjfj evlenme teklifi etmiş gibi havası var Allah'ın varoşu ya. Bunu duyduğum an gülmekten konuşamazdım. Aynen
BÖYLE
olurum.
Yok onu çok sanmıyorum. Çocuğuna iyi bir anne bence, ama boşanma esnasında çok yıprattılar bence. Hakkını bu konuda yiyemem hatta çok sabırlı bir anne
Ne güldüm. Allah da seni güldürsünNe kadar da kadın dostu bir erkek yav maşallah inşallah, sırf sevdiği kadının ona ihtiyacı yok diye ondan vazgeçip muhtaç olan bir kadını himayesine alacak ahahhaah çok tatlı.Zengin herifler de aynen böyle hayatlarını muhtaç kadınlara adıyorlar evet.
Tonla çocuksuz genç kadın sıraya girer be, napsın adam seni eve alıp, yaramaz bebenin cırıltısına çok mu meraklı ? Dışarda iki işini görür sonra bi kenara bırakır gider. Özgüveni bile zavallı.Adam içim çok çok zengin dedi konu sahibi. Erkekler için para bir çok kapıyı açıyor, bu bir gerçek. Adam hayatına kolaylıkla birini alır o şartlarda, derdi evde bir kadın olmasıysa, yeter ki maddi imkan sağlasın.
Küçük çocuğu olan bir kadınla niye uğraşsın? Bunlar tamamen hayal.
Adamın suçu var mı bilmiyorum ama kadın çok karaktersiz biri.Tüm bağınızı koparın bu kadınla, başınıza işler açar.Çocuğuna çok üzüldüm amaBeni dün akşam aradı. Diyor ay çocuğumun öğretmeni bana asıldı bugün. Ben de dedim ne alaka, 4 gündür tanıyorsa nasıl asıldı. Dedi 2 gündür arabasıyla bizi eve bırakıyor. Ben de dedim herkesin arabalarına binersen cesaret bulur tabi. Bir cırladı anlatamam.
Seninki beni ilk gördüğünde etkilenmiş işte. Seni istemiyor anlamıyor musun. Arabasına binmesem de söyleyecekti bana zaten. Benim ne suçum var, ben sana bir şey yapmadım vs. Bide utanmadan kavga etti benle nasıl arabaya bağlarım diye. Ben de dedim ikiniz de birbirinizden iğrenç, birbirinizden korkunçsunuz diye. Bide bana laf saydırdı haspam utanmaz
Eğer arkadaşınız doğru söylüyorsa az önce yazdığımı yapacak adam, dışarda iki elleyip tekmeyi basacak. Kendi ağzıyla demiş adam, bunu hayatıma sokmam diye.Ne güldüm. Allah da seni güldürsün
Adam da öyle dedi. Konuşmasını bilmez etmez, bi ortama soksam taşıyamaz, senin duruşun asaletin nerde onunki nerde falan filan. Ama bu şeyler asalete bakmaz bilirsin başka bir şeye bakar kaç gramlıksa
Bir şey sorucam bide. Bunu dışarıya çağırması ne mana sence? Kız diyor bana demiş ben pek kimseyle görüşmem dışarda tanınıyorum diye. Bak sen özelsin falan. Bana da tam aksi gibi geliyor. Asıl dışarda görüşür bürosuna almaz gibi. Çünkü mesela beni bürosuna yemeğe falan çağırıyordu. Hatta tesadüfen bir gün gittim kahvaltıya misafirleri varmış. Kurum müdürü biriyle tanımıyorum bile. Hemen mine hanıma da tabak koyun o da bizimle kahvaltı yapacak dedi. Ne yaptıysam gitmeme izin vermedi. Ben gitmeden sekreterine mine hanım gelecek, onla ilgilen ben toplantıya giriyorum falan diyormuş sekreter söyledi. El ele dolaşmadık bürosunda ama herkes her şeyi anlamıştır bence. Sence bürosuna davet etmiş olsa, hayatına daha çok sokmuş gibi olmaz mıydı? Yoksa ben mi kendimi kandırıyorum bu da bir ihtimal
Bu da ilginç mesela. Neden kendinizden bu kadar farklı statüde bir kadınla arkadaşsınız ki. Oturmasını kalkmasını bilmeyen, iş olarak da temizlik fln işi önereceğinize göre eğitim durumunuz da denk değil. Neden böyle bir arkadaşlık kuruyorsunuz ki. Açıkçası ben arkadaşlıklar arasında da denklik ararım. Çevremde genelde dengimdir. Siz bence denk insan tutun civarınızdaNe güldüm. Allah da seni güldürsün
Adam da öyle dedi. Konuşmasını bilmez etmez, bi ortama soksam taşıyamaz, senin duruşun asaletin nerde onunki nerde falan filan. Ama bu şeyler asalete bakmaz bilirsin başka bir şeye bakar kaç gramlıksa
Bir şey sorucam bide. Bunu dışarıya çağırması ne mana sence? Kız diyor bana demiş ben pek kimseyle görüşmem dışarda tanınıyorum diye. Bak sen özelsin falan. Bana da tam aksi gibi geliyor. Asıl dışarda görüşür bürosuna almaz gibi. Çünkü mesela beni bürosuna yemeğe falan çağırıyordu. Hatta tesadüfen bir gün gittim kahvaltıya misafirleri varmış. Kurum müdürü biriyle tanımıyorum bile. Hemen mine hanıma da tabak koyun o da bizimle kahvaltı yapacak dedi. Ne yaptıysam gitmeme izin vermedi. Ben gitmeden sekreterine mine hanım gelecek, onla ilgilen ben toplantıya giriyorum falan diyormuş sekreter söyledi. El ele dolaşmadık bürosunda ama herkes her şeyi anlamıştır bence. Sence bürosuna davet etmiş olsa, hayatına daha çok sokmuş gibi olmaz mıydı? Yoksa ben mi kendimi kandırıyorum bu da bir ihtimal
Kesinlikle bir şeyler dönmüş eminim.o zaman sizi üç gün aramamak yerine, arayıp bak böyle böyle oldu, senin arkadaşın manyak galiba diyerek bunu size anlatması gerekmezmiydi? Benim fikrimce orada bir şeyler dönmüş, ben geçmiş yıllarda bir işyerinde şef olarak çalışıyordum, benim altımda da bir hanımefendi vardı, ama böyle baya sevgiye aç halleri olan biri, patronla bir gün bir toplantıya gittiler, patronun kendi arabasıyla, ertesi gün hastayım diyerek bu hanımefendi işe gelmedi, patron da ertesi gün bana geldi "x düzgün çalışıyor mu, işini iyi yapıyor mu, eğer yapmıyorsa işine son ver gitsin" falan dedi. ben şaşırdım olanlar karşısında hani nereden çıktı bu mevzu falan, "işte sıkıntı yok, gayet iyi çalışıyor" falan dedim. Ertesi gün kız intihar girişiminde bulunmuş, sonra iyileşince işe geldi falan, aradan bir ay geçti, benim odam yukarıda ve aşağıyı görecek bir cam vardı önünde,sesler de duyuluyor, akşam vakti bir zaman, bu hanımefendi beni eve bırak demiş patrona, o da ellerini yok yok diye sallayıp ben bırakamam diyordu. Kız da aşağıda ağlıyordu ben indiğimde. Şimdi orada da bir şeyler döndüğü belliydi ama tam olarak ne olduğu belirsizdi, sizin mesele da buna dönmüş. O görüşmede bir şeyler dönmüş belli, iki taraflı dönmüş hem de ama onlar anlatmadan tam ne oldu bilemezsiniz, böyle bir karmaşayı da ilişkiniz kaldırır mı bilmiyorum. siz işi tamamlayıp uzaklaşın gitsin bence.
Onu da söyledim. Boşanmış çocuğu olduğunu biliyordu. Sevgilisi olduğunu bilmiyordu ve sevgilisi var. Kız diyor ben dedim sevgilim var. Ama gönül bu seni istiyorum dedi banaYa bir de aklıma şu takıldı adam kadını sadece arkadaşınız olarak biliyordu işe ihtiyacı var dediniz numarasını istedi bir iş için. Adam işi söylemek için arayacaktı. Peki bu adam arkadaşınızın özel hayatını biliyor muydu öncesinde? Siz söylediniz mi boşanmış çocuğu var ihtiyacı var dye? Söylemediyseniz iş güç sahibi bir adam iş görüşmek için aradığı kadına görür görmez ben seni istiyorum demez. Kadın belki evli belki sevgilisi var. Sizi bile yemeğe davet etmek için iki ay beklemiş.
Ben bunu eski zamandan tanıyorum. Çalışmayan ama boşanınca çalışmak zorunda olan tipler var ya. İnsan olarak iyi olduğunu düşünüyordum. O da değilmiş. İş olarak evet denklik yok haklısınız. Bundan sonra bu da ders oldu bana zaten.Bu da ilginç mesela. Neden kendinizden bu kadar farklı statüde bir kadınla arkadaşsınız ki. Oturmasını kalkmasını bilmeyen, iş olarak da temizlik fln işi önereceğinize göre eğitim durumunuz da denk değil. Neden böyle bir arkadaşlık kuruyorsunuz ki. Açıkçası ben arkadaşlıklar arasında da denklik ararım. Çevremde genelde dengimdir. Siz bence denk insan tutun civarınızda
O da beni istemiyormuş zatenİkisini de hayatından def etmelisin Minel ama sende o hissiyatı göremiyorum. En azından kız arkadaşına karşı. Şunu bilmeni isterim ki acınırsan acınacak duruma geleceksin. Bir arkadaş sana çok şey kaybettirmez.
O da beni istemiyormuş zaten
Sildim sosyal medyadan. Whatsaptan da susmayınca engelledim. Dün de ona sıçrayan bendim unutmayacağım bu yaptığını diye. O kızı asla yanımda yamacımda görmek istemiyorum. Bide bana yazmış bana ne yaşattıysan ne düşündüysen 1000 katını versin sana rabbim diye
Dedi ki madem öyle tanıştırmasaydın, iş için dedi tabi giderim. Dedim evine de çağırmış ona da gitseydin, ne güzel tonla para verirdi sana düşün bence.Çok iyi yaptın Minel, hiç korkma o beddualar sana işlemez. Konunu okudum dikkatlice ve her ikisinin yaptığı tam bir düzenbazlıktı açıkcası ve bazen biz kadınlar sevdiğimiz arkadaşlarımızı kolay kolay bırakamıyoruz hep olumlayarak kılıf uyduruyoruz fakat bu başkaydı. Ha bir de işe sokmaya çalışmanı konuşmamışım bak, referans ol al işe sok çalışsın diye yardım et ikisinin derdi başka... Seni saf dışı bırakmaya çalışma oyunları çok uzun sürmedi.
Dedi ki madem öyle tanıştırmasaydın, iş için dedi tabi giderim. Dedim evine de çağırmış ona da gitseydin, ne güzel tonla para verirdi sana düşün bence.