- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Cana kıymaya mahal vermeden seviş o zaman.Bir cana kıymak drama peşinde olduğumu gösteriyorsa evet drama peşindeyim
Anlıyorum çok teşekkür ederim bu şekilde güzelce izah ettiğinizBir kızım var. Ve ikinciyi düşünmüyorduk. Plansız bir şekilde hamile kaldığımı öğrendik. Eşim çok sevindi. Ben hazır değildim 10 haftaya yaklaşırken aldıralım dedim. Eşim izin vermedi. Çok üzülürsün sonra dedi. Şu an o kadar alıştım ki ona aldırsaymışım gerçekten üzülürdüm. O anki psikolojim çok farklıydı. Merhametsiz biri değilim. Çocuk işi gerçekten çok zor. Bir erkek gözü ile bakın birde. Zaten aşırı bir maddi zorluğa girecek sevgiliniz birde hamilelik olsa hepten zor olur ve keyfini çıkaramazsınız hiçbirşeyin. Okul vs birşey demiyorum. Ona devam edilir bir şekilde. Belki olsa o da kıyamayacaktı. Bir an içinden geçeni söylemiş işte. Ve bir yıl içinde çocuk yapmayın. Hamilelik ayrı zor. Çocuk apayrı zor. Çok sabır ve maddiyat istiyor. Her dediğini yapman gerekiyor. Okula başlıyor 3 yaşında kreşe ve öğretmen sürekli birşeyler istiyor. Bu sebeple bu kadar duygusal yaklaşmayın.
Yav o da mı günahmışÖncelikle sürtünmek günah bu şekilde hamile kalamazsin ve bunu söyleyen sevgiliniz katil bence böyle bir adam baba olamaz ve baba olmayi hak etmez
Yok sevap sen bol bol yapYav o da mı günahmış
Allah aşkina nikah olmadan elin adamin koynuna giriyon bu ne demek zina tabi kiYok sevap sen bol bol yap
Oysa ki tarlaydık?Yok sevap sen bol bol yap
Hanımefendi herkes aynı inanca sahip değil. Sanane zinasından günahından. Her yerde satmayın şu dini.Allah aşkina nikah olmadan elin adamin koynuna giriyon bu ne demek zina tabi ki
Onun elinde bâki bir işi var şu an evlense evlenecek bir yaşta okulum var ama bu okulu doldurabilirim çok büyük sorumluluk gerektirecek ve ailelere bile açıklanması zor bir durum ama bundan 1 ya da 2 sene sonra zaten evlenmeyi düşünüyoruz bir yolunu bulabilirdik benceDiyelim ki hamile kaldın şu an. Senin çözümün ne olurdu öğrenci halinle cidden merak ettim
Korunun korunun bi paket prezervatif alıverin. Sürtüşmeye girmiyorum bile
Bebek yokki ortada. Var mı? Hani yok. Trajedi yaratma kendine.Saygıdeğer arkadaşlarım hepinizin olumlu olumsuz düşüncelerine çok teşekkür ederim çok aşırı duygusal bir yapım var 'ben erkek olsam böyle yapardım' düşüncesine kapılarak kızdım ve kırıldım elimde olmadan ondan da benim düşüncemi bekledim ama ondan beklediğim düşünce gelmeyince ister istemez kendinden uzaklaştırdı bu evet ona çok aşığım çok seviyorum ama yine de içimde ki o duygusal yan yine ortaya çıkıyor bebek aldırmak basit bir iş değil evet o boku yedim ve çok yanlış bir şeydi farkındayım ama bunun karşılığı direk aldıralım aldırırsın olmamalı bana göre gerçekten çok üzgünüm ve nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum
Yok ama olsaydı yok olacaktı bu düşünceden çıkamıyorum sadeceBebek yokki ortada. Var mı? Hani yok. Trajedi yaratma kendine.
Hak veriyorum sana ama bu benim düşüncem kardeşim herkes özgürdür ama ben dinimi satmamHanımefendi herkes aynı inanca sahip değil. Sanane zinasından günahından. Her yerde satmayın şu dini.
Ama olmadı yok yani hiç olmadı. Bu olay yaşanmadı. Olsaydı belki cok daha farklı ilerleyecekti.Yok ama olsaydı yok olacaktı bu düşünceden çıkamıyorum sadece
Peki sence ne yapmalıyım erkek arkadaşımla hiç bu şeyler denememiş gibi devam mı etmeliyim kafam bir milyonAma olmadı yok yani hiç olmadı. Bu olay yaşanmadı. Olsaydı belki cok daha farklı ilerleyecekti.
Cinselliğe devamsa korun lütfen.Peki sence ne yapmalıyım erkek arkadaşımla hiç bu şeyler denememiş gibi devam mı etmeliyim kafam bir milyon
Bu sekildeyse aldır demesi ruhsuz oldugunu gösteriyor imkanı olmasa anlarım.O mesleğini eline almış yetişkin bir insan su an o yüzden bekledim işte evlenelim demesini
Bekar iken kürtaj olmak mantığı bana cazip gelmedi sadece okul okumayıp evlen benimle dediği olmuştu sevgilimin ama okulu seçmiştim merak etmeyin evlenme meraklısı olsam şimdiye 2 çocuğum olurduSizin canınız hemen evlenmek çekmiş bence, bebek fikrine hemen ısınmışsınız. Normal bir insan önce, anne olma fikrine hazır mıyım falan diye sorgular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?