• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ne yapacağım?

Gayet mantıklı bir şey demiş
Aynı durumu ben de yaşadım ve benim sevgilimde çalışıyor ben üniversite öğrencisiyim...

ben daha gençken çocuk istemem yani karşı taraf da baba olmak istemiyor olabilir
Herkesin hayatında yaşamak istediği şeyler var...

ve bir şeyin arkasında durmak demek illa çoğu insana göre gerekeni yapmak demek değildir...
Sorumluluğu alıyor aslında o aldırma psikolojisini beraber yaşardınız böyle bir şey olsa...

her hatanın bedeli vardır...
İnsanlari istemediği zaman da zorla anne baba yapacak halimiz yok

ve son bir şey daha korunalım ya da cinsellik yaşamayalım

O mesleğini eline almış yetişkin bir insan su an o yüzden bekledim işte evlenelim demesini
İşin maddi boyutunu aştınız diyelim bir de manevi boyutu var bunun.Çocuk sahibi olmaya hazır hissetmiyordur.Tabi bu durumda da gerekli tedbirleri almak zorundasınız.

İşin maddi boyutunu aştınız diyelim bir de manevi boyutu var bunun.Çocuk sahibi olmaya hazır hissetmiyordur.Tabi bu durumda da gerekli tedbirleri almak zorundasınız.
Bana her zaman derki evlenince 1 yıl içinde çocuk yapalım erken çocuk iyidir, ailesini düşündü babasını annesini akrabalarını ama beni düşünmedi kürtaj demek ne demek o hatayı yaptıysak arkasında durmalıyız ben yapamam ki bir cana kıyamam benim gibi merhametli olmasını istemiştin sadece

Gayet mantıklı bir şey demiş
Aynı durumu ben de yaşadım ve benim sevgilimde çalışıyor ben üniversite öğrencisiyim...

ben daha gençken çocuk istemem yani karşı taraf da baba olmak istemiyor olabilir
Herkesin hayatında yaşamak istediği şeyler var...

ve bir şeyin arkasında durmak demek illa çoğu insana göre gerekeni yapmak demek değildir...
Sorumluluğu alıyor aslında o aldırma psikolojisini beraber yaşardınız böyle bir şey olsa...

her hatanın bedeli vardır...
İnsanlari istemediği zaman da zorla anne baba yapacak halimiz yok

ve son bir şey daha korunalım ya da cinsellik yaşamayalım
Ben zorla baba olacaksın demiyorum bilerek hamile kalmak istemiyorum ama eğer o duruma geldiysek bana aldırırız diyip kenara çekilemez bir candan kendimizin ikimizin bir parçasından bahsediyoruz

Ben zorla baba olacaksın demiyorum bilerek hamile kalmak istemiyorum ama eğer o duruma geldiysek bana aldırırız diyip kenara çekilemez bir candan kendimizin ikimizin bir parçasından bahsediyoruz
Ohoooo o kadar kenara çekilen insan gördüm ki
Hayatta herkes tek başına özellikle bebek konusunda kadın en çok etkileniyor
Olaya bu kadar duygusal yaklaşıyorsan yapma arkadaşım..

Bu adam şuan çocuk istemiyor bilerek yada bilmeyerek önemi yok...

keza git kendin aldır falan da diyebilirdi yani
Bana aşırı duygusal geldin

Bana her zaman derki evlenince 1 yıl içinde çocuk yapalım erken çocuk iyidir, ailesini düşündü babasını annesini akrabalarını ama beni düşünmedi kürtaj demek ne demek o hatayı yaptıysak arkasında durmalıyız ben yapamam ki bir cana kıyamam benim gibi merhametli olmasını istemiştin sadece
Evlenince yapalım demiş ama.Şöyle anlatayım birkaç aylığına Almanya’da bulundum,evlenmeden çocuk yapan o kadar çok kadın vardı ki.Kimsede ayıplamıyor yargılamıyor.Ama burada böyle şeylere insanlar hemen damgayı yapıştırıyor acımasızca.Yengem 38 yaşında,işinde gücünde kendi hayatını kurmuş bi kadın,evlenmeden önce hamile kaldı yeğenime,kendi ailesiyle bile ne sorunlar yaşadı hiçte tutucu bi aile olmamalarına rağmen.Erkek arkadaşınızda bu durumun bu ülkede hoş karşılanmadığının farkında belkide birazda bu yüzden aldıralım demiştir.Burada bile görüyoruz üyeler konu açıyor erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım diye bazı üyeler o kadar acımasızca yorumlar yazıyor ki.Üstelik sanal bir platform.O tarz üyelerin gerçek hayattaki versiyonları belli işte.Tabi bu da hayatımızı “millet ne der” kaygısıyla şekillendireceğiz demek değil asla.

Bakın böyle birşey olmadı. Erkekler empati yapamaz. Belki hamile kalsanız bunu yapmayacak. İnsanların sözlerine değil davranışlarına bakarım. Siz de öyle yapın. Öncelikle korunun ki sanırım cinsellik yok ama olabilir. Olursa korunun.

Asil dogur deseydi benim kafamda soru isareti olurdu
Kendi dogurmayacak kendi ailesine nasil soyleyecegini dusunmeyecek, dayak mi yiyecek eve mi kapatilacak bebesiyle sokaga mi atilacak bunlar onun dertleri degil sizin dertleriniz. Asıl dogur deseydi bencillik olurdu, ama tabi siz işin cok farkli bi boyutundasiniz ne manaysa
Bu kadar romantizme hic gelemiyorum kusura bakmayin

Asil dogur deseydi benim kafamda soru isareti olurdu
Kendi dogurmayacak kendi ailesine nasil soyleyecegini dusunmeyecek, dayak mi yiyecek eve mi kapatilacak bebesiyle sokaga mi atilacak bunlar onun dertleri degil sizin dertleriniz. Asıl dogur deseydi bencillik olurdu, ama tabi siz işin cok farkli bi boyutundasiniz ne manaysa
Bu kadar romantizme hic gelemiyorum kusura bakmayin
Evet çok fazla duygusal bir insanım ve bekar iken kürtaj yaptırmak bebeği aldırmak vicdanıma sığmadı o bebeği aldırmak benim için bir cinayet gibi geliyor ve kafayı yemek üzereyim neyin doğru olduğunu çözemiyorum o yüzden buradayım su an

Erkrk
Evlenince yapalım demiş ama.Şöyle anlatayım birkaç aylığına Almanya’da bulundum,evlenmeden çocuk yapan o kadar çok kadın vardı ki.Kimsede ayıplamıyor yargılamıyor.Ama burada böyle şeylere insanlar hemen damgayı yapıştırıyor acımasızca.Yengem 38 yaşında,işinde gücünde kendi hayatını kurmuş bi kadın,evlenmeden önce hamile kaldı yeğenime,kendi ailesiyle bile ne sorunlar yaşadı hiçte tutucu bi aile olmamalarına rağmen.Erkek arkadaşınızda bu durumun bu ülkede hoş karşılanmadığının farkında belkide birazda bu yüzden aldıralım demiştir.Burada bile görüyoruz üyeler konu açıyor erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım diye bazı üyeler o kadar acımasızca yorumlar yazıyor ki.Üstelik sanal bir platform.O tarz üyelerin gerçek hayattaki versiyonları belli işte.Tabi bu da hayatımızı “millet ne der” kaygısıyla şekillendireceğiz demek değil asla.
Erkek arkadaşıma karşı nasıl bir tavırda bulunacagımı şaştım kaldım

Bir cana kıymak drama peşinde olduğumu gösteriyorsa evet drama peşindeyim
O canı yapmamak için bir ton ürün var.
Sevgiliniz istemiyor belli ki o halde onları kullanacaksiniz. Trajedi yaratmayacaksiniz nasıl fikir :KK66:
Yoksa sen hamile misin evlenelim o zaman diye kafese gireceğini mi düşündün:halay:

Evet çok fazla duygusal bir insanım ve bekar iken kürtaj yaptırmak bebeği aldırmak vicdanıma sığmadı o bebeği aldırmak benim için bir cinayet gibi geliyor ve kafayı yemek üzereyim neyin doğru olduğunu çözemiyorum o yüzden buradayım su an
Ortada bebek bile yok farkinda misiniz? Siz baya yazdiniz yaşiyorsunuz olayi, kurtaj vicdanima sigmadi falan, enteresan geldi
Kurtaj sizin icin cinayettir baskasi icin degildir, tartisilir
Ortada ne hamilelik var ne hamilelik suphesi
Siz suphe falan diyorsunuz da yasadiginiz sey supheye bile mahal vermiyor
Gercekten bebek olsa ne tepki verecegini bilemezsiniz, keske oyle lafla olsa her sey

Erkrk

Erkek arkadaşıma karşı nasıl bir tavırda bulunacagımı şaştım kaldım
Soğumuşsunuz o tavrından sonra belli ki.İstediğiniz cevabı vermediği için kızmışsınız...birazda onun açısından bakmayı deneyip şartları düşünürseniz belki ona hak verirsiniz.Gebelik durumu yok değil mi?Bence siz buna dikkat edin daha çok.

Bir kızım var. Ve ikinciyi düşünmüyorduk. Plansız bir şekilde hamile kaldığımı öğrendik. Eşim çok sevindi. Ben hazır değildim 10 haftaya yaklaşırken aldıralım dedim. Eşim izin vermedi. Çok üzülürsün sonra dedi. Şu an o kadar alıştım ki ona aldırsaymışım gerçekten üzülürdüm. O anki psikolojim çok farklıydı. Merhametsiz biri değilim. Çocuk işi gerçekten çok zor. Bir erkek gözü ile bakın birde. Zaten aşırı bir maddi zorluğa girecek sevgiliniz birde hamilelik olsa hepten zor olur ve keyfini çıkaramazsınız hiçbirşeyin. Okul vs birşey demiyorum. Ona devam edilir bir şekilde. Belki olsa o da kıyamayacaktı. Bir an içinden geçeni söylemiş işte. Ve bir yıl içinde çocuk yapmayın. Hamilelik ayrı zor. Çocuk apayrı zor. Çok sabır ve maddiyat istiyor. Her dediğini yapman gerekiyor. Okula başlıyor 3 yaşında kreşe ve öğretmen sürekli birşeyler istiyor. Bu sebeple bu kadar duygusal yaklaşmayın.

Hani diyorsunuz ya bana sahip çıkmadı diye, bu hakkı ona yaşadığınız saçma sapan yarım yamalak cinsellikle siz veriyorsunuz. Her zaman söylerim cinsellik tercihtir ama arkasında durduğunuz sürece, yani siz adamla hamile kalabilecek kadar yakınlaşıyorsunuz ama sırf size göre bakire kalmak için, o zarı yırtmıyorsunuz ya; siz orada adama bu konuda hesap sorma hakkını kaybediyorsunuz; çünkü böyle saçma sapan bir cinselliği yaşama nedeniniz , ilerde ayrılırsanız, gelecekteki kocanıza kendinizi bakire göstermek, ama siz cidden. bakire olduğunuzu düşünüyormusunuz, sizde yaşadığınız cinselliğin sorumluluğunu almıyorsunuz. Bakın yaşı sizden baya büyük bir hemcinsiniz olarak söylüyorum. Böyle bir cinsellik yaşayarak anca hayatınızdaki insanın saygısını kaybedersiniz ve bence hesap sorma hakkınızda olmaz. Size bir abla olarak tavsiyem eğer yaşadığınız cinselliğin sonuçlarına katlanamayacaksanız o işlere hiç kalkışmayın. Sonra Allah korusun o dokundurmadığınız zarınız kürtaj masasında gider. Daha önce başka bir arkadaşın konusuna yazdım , kadınlar böyle yapmaya devam ettikçe bu sorun düzelmez. Erkek arkadaş konusuna gelecek olursak, hayatta hiç bir erkeğe koşulsuz güvenmemeni ve kendini onun insafına teslim etmemeni tavsiye ederim. Güzel yurdumda adamlar kaç yılık karılarını ortada bırakırken, sevgilinin seni böyle bir durumda ortada bırakması çok ütopik bir düşünce değil.

3 yıllık bir erkek arkadaşım var ve gerçekten birbirimizi seviyoruz yani ben çok seviyorum onun da sevdiğine inanıyordum aileler biliyor ama üniv öğrencisiyim okulumun bitmesini bekliyoruz resmiyet için 2 gün önce bir gebelik şüphesi oluştu kafamızda tamamen birlikte olmadık ama yüzeysel şekilde birliktelik yaşadık adetim gecikince de gebe olabilir miyim acaba dedim ve bunun üzerine öyle bir şey olursa ne yaparız diye sordum ve bana aldırırız zaten daha canlanmamıştır üzülürüm ama ileride bir daha yaparız dedi ve ben sanki 3 yıldır tanıdığım adamı yanlış tanıdığımı hissettim soğudum ne yapacağım ben bu durumda soğudum ama vazgeçemiyorum fikir verin
Öncelikle sürtünmek günah bu şekilde hamile kalamazsin ve bunu söyleyen sevgiliniz katil bence böyle bir adam baba olamaz ve baba olmayi hak etmez

3 yıllık bir erkek arkadaşım var ve gerçekten birbirimizi seviyoruz yani ben çok seviyorum onun da sevdiğine inanıyordum aileler biliyor ama üniv öğrencisiyim okulumun bitmesini bekliyoruz resmiyet için 2 gün önce bir gebelik şüphesi oluştu kafamızda tamamen birlikte olmadık ama yüzeysel şekilde birliktelik yaşadık adetim gecikince de gebe olabilir miyim acaba dedim ve bunun üzerine öyle bir şey olursa ne yaparız diye sordum ve bana aldırırız zaten daha canlanmamıştır üzülürüm ama ileride bir daha yaparız dedi ve ben sanki 3 yıldır tanıdığım adamı yanlış tanıdığımı hissettim soğudum ne yapacağım ben bu durumda soğudum ama vazgeçemiyorum fikir verin
Ah canim bi insanda kendinden olabilecek bi cana bile merhamet yoksa uzaklas ordan ve bidaha boyle islere kalkisma sen uzulursun

Back