• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ne yapacağım?

Sevgiliniz aşırı mantıklı birisiymiş. Farkında mısınız bilmem ama ailelerinizin bilmesi bu durumu şıp diye kabullenecekleri anlamını taşımıyor. Ve sevgiliniz gerçekten çok mantıklı tekrar söylüyorum. Çocuğun arkasında durmama gibi bir durum söz konusu değil. He size ne yaparsan yap beni bağlamaz deseydi ben bile size destek olmaya çalışırdım öyle bir durumda. Ama ALDIRIRIZ demiş ben yanındayım demiş daha ne desin? Seviyorsanız şayet o sizden soğumadan cevap verin bence.
Evet dayanamadım ve bir adım attım şu an konuşuyoruz orta yol bulmaya çalışıyoruz

Yarım yamalak cinsellik ile hamile kalamazsınız. Gerçekten cinsellik yaşamamanızın sebebi yüksek ihtimalle sizin istememeniz. Sebebi belki dini inanç, ruhen kendini hazır hissetmeme, karşındaki adamdan emin olamama, bekaretin bozulmasını istememe vs vs bir sürü sebep olabilir. Gerçekten hiç cinsellik yaşamadığınız bunu istemediğiniz bir adamla sırf bebek karnınızda diye apar topar evlenseniz mutlu mu olacaksınız? Ya sonrası? Nikah kıyıldı hadi artık sevişebilirsiniz.
Siz fazla duygusal bakıyorsunuz oysa mantıksal bakıyor. Evlilik başka sevgililik başka çocuk bambaşka. Evlenince bir yıl içinde çocuk yapalım lafına takılmayın farazi bir cümle o. Hemen yarın evlenmiyorsunuz ya. Evlilik büyük sorumluluktur, çocuk ondan da büyük. Duygusal baktığınız için mantığınızı devre dışı bırakmışsınız şu an ama biraz oturup düşünseniz bence sevgilinize hak verirsiniz.

Erkek arkadaşına söyle önce korunmayı öğrensin
Büyük büyük laflar edene kadar önce gerçekten büyüsün ve ona göre hareket etsin.
Sende bayağı dram yaratmak için çabalamassın, bebek nasıl oluşuyor bilmiyormusunuz ikinizde. Ne gerek var böyle atraksyonlara. Heyecanmı ariyorsunuz.

Anladığm kadarıyla bakiresin.yuzeysel ilişki yaşayarak bekaretini korumussun.iyi de çocuğu sürtünerek aldırmazsın.o zaman bekaretini nasıl korumayı düşünüyorsun (uz sevgilin ve sen)

Herkes erkeğe vermiş veriştirmiş ama siz öğrencisiniz mantıklı konuşmuş.Yalnız evlilik öncesi ilişkilerde çok iyi bir koruma şart kadının da erkeğin de.Erkek arkadaşınız buna önem vermiyorsa o zaman yol verin gitsin.

Bir cana kıymak drama peşinde olduğumu gösteriyorsa evet drama peşindeyim
Hem anne - baba hem de aile olmaya henüz hazır olmayan; maddi ve manevi birikimi yetersiz, tecrübesiz, bi çocuğa yetebilecek kapasiteye ulaşması için daha 40 fırın ekmek yemesi gereken, dogru düzgün sevişemeyip sürtüştüğüne göre tutucu bi gelenekle yetişmiş iki insanın evlilik dışı gebelikle paçaları tutuşup apar topar evlenerek çocuk sahibi olması 1 değil 3 cana kıymak olduğundan erkek arkadaşınız mantıklı davranmış. Siz ise ergenlik seviyesinde hayalperest ve romantik bi tutum sergiliyosunuz.

Tabi bu adam hayatta önümüze çıkacak güçlüklerde benim yanımda yürümez kanaatine kapılmanıza sebep olan başka olaylar varsa ve üstüne bu eklendiyse bilemiyorum, onu ayrı degerlendirmek lazım.

Kişisel tavsiyem eğitimize odaklanmanız yönünde ki hayattaki ilk önceliginiz kim bana sahip çıkacak olmasın, kendi kendine sahip çıkabileceginiz bi yarınınız olsun. Zira kendiniz dısında kimseyi tam olarak tanıyamazsınız , kimse size tanıdıgınız haliyle kalacagını da garanti edemez.

nerden baksan yanlış yaptıklarınız bana göre ama bu kadar hafife alınacak bir mesele değil ki seviyorsa sevdiği biriyle olan bir çocuk bu sorumluluğu alamıyorsa niye sevişiyorsunuz ki evlenmek ayrıca çok kolay düğüne gerek yok sadece nikay kıyacaksınız bu kadar basit evlenmelisiniz.

Back