Sevgilimle ne yapacağım?

Ona birdaha sorsana belki şaka da yapmış olabilir

Öğrenci olduğunuz için öyle demesi normal değil mi? Adam doğurursun tabi diplomayı falan boşver dese de mezun olmadan nasıl çocuğu doğuracağım derdiniz.

Hamile olduğunuzu öğrenince sizden ayrılmaya kalkmış gibi davranmışsınız. Adam şuan doğurmak için doğru zaman değil demiş,gayet mantıklı.

Vallahi bilemiyom ya benim fikrim o yöndeydi ama yinede her dine saygı duyarim ben sadece böyle bir şey diyen erkekten bir şey anlamiyorum
Dini karıştırmasanız daha iyi olurdu. Herkesin günahı boynuna zaten inansa da. Konu bu değil zaten bunu sorsa neyse.. günah mı ben ne yaptım dememiş. Adam sonra yaparız demiş evli değiller. O anda belki sadece aklından geçeni dışına vurmuş. Farklı planları vardır hayat zor zaten. Benim fikrim bu yönde. Ben ikinciye hamile kaldım eşime ben bile aldıralım dedim. Çünkü planlarım dahilinde değildi. Psikolojik olarak çökmüştüm.

evet bazı arkadaşların dediği gibi adam mantıklı konuşmuş(kendince bir mantık tabi) ,hayatında mantıklı birini istiyorsan devam et, vicdan ve merhamet sahibi istiyorsan yolun açık olsun

Yaslar kac?canim sen cok kucuksun galiba erkekler cocuk baba diyene kadar baba oldugunun farkinda degil. Kaldi ki embiryodan falan bahsediyoruz. Ayrica benim bir cocugum var bugun hamile kalsam bile babasi aldiralim diyebilir cunku cocuk buyutmek sadece ekonomik degil para hallolur da Digerleri daha zor. Surtunmeyi falan birakin ikiniz de ona bile hazir degilsiniz

O mesleğini eline almış yetişkin bir insan su an o yüzden bekledim işte evlenelim demesini
Sırf hamile kalındı diye evlenilmemeli bence. İnsan kendisini hazır hissettiği zaman evlenmeli,kendisini hazır hissettiği zaman çocuk sahibi olmalı. O da bir insan,hazır olmayabilir. Ve isteği gayet mantıklı. Ha,ben demiyorum ki zırt pırt gidin kürtaj olun. 21. Yüzyıldayız, envai çeşit doğum kontrol yöntemi var.

Can alma can verme meselesi hakkında ise çok tartışma var. Devletimiz 10 haftaya kadar(tecavüzse süre daha da uzuyor) kürtaja izin veriyor. 10. Haftadan sonra kalp atmaya başlar. Bazı ülkelerde ise 5 ay,çünkü bilinç gelişmeye başlıyor diyolar.
Kürtaj cinayet midir? Birey kalbi atmaya başladığı zaman mı birey bilinci olduğu zaman mı birey? Bunlar biraz felsefi

yıl 2020 nerdeyse sütrünme ile gebe kalacağınızı düşünüyorsunuz öyle mi?
gebelik falan yok geçin o işleri
eğer varsa da ya eksik anlatıyorsunuz ya da cidden ben bişey bilmiyorum

Adam doğru olanı söylemiş ne demesi gerekirdi sahip çıkarım doğur bilmem ne neden türk filmi tadında yaşıyorsunuz hayatı ? Üniversite öğrencisiniz farz ediyorum bir hamilelik yaşadınız neyle bakacaksınız çocuğa ? Henüz evli bile değilsiniz nasıl açıklayacaksınız her şeyi geçtim ben evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşı olmayan biri olarak bile baktığımda soğumanız saçma geliyor korunmaktan bir haber daha gençlik çağında iki insan bebek birden biten okul sevgilin gerçekten mantıklı bir adam kendinize dert aramayın bence aldırmak kelimesi eğer sizi irite ettiyse öyle işinizi şansa bırakmayın korunun

İlerde dediği bikaç ay sonra mı acaba. Millet o ladar deniyo hamile kalamıyor. Szin sürtünmeyle kalmanız çooookkk düşük bi ihtimalhatta ihtimal bile değil iht.
Bu şekilde ilişki yaşıyorsanız daha verimli korunma yöntemlerini seçin. Böylelikle hamile miyim kürtaj mı yapayım gibi sorular sormaz sınız kendinize

Öncelikle hamile değilsin korkma
Ama adamın tavrı çok itici
İlişki yaşayıp hamile de kalabilirsin
Arkanda durmayacak erkek modeli
Bilmiyorum canım ya erkek arkadasın da öğrenci heralde
Yinede aldırırız demesi kırıcı tabi

Tamam özür dilerim herkesten ya iyi kide bir yorum yapmişım geri aliyom sözlerimi

Bakin evet bende kalkıp bu yaşta evlenme meraklısı değilim bu yaşta anne olmakta çok büyük bir sorumluluk evet hamile değildim çok saçma bir düşünceydi çok zor bir ihtimaldi ama bir an endişeye kapıldık ve bu ihtimali göz önünde bulundurduk olursa ne yaparım diye düşündüm çok zor şeyler beni bekliyor olacaktı ailemin gözünden akrabalarim insanların gözünden düşecektim dini hükmünü de göz önünde bulundurdum evet bende düşündüm bunların hepsini ama yine de direk şak diye aldırmak geçmedi benim aklımdan belki bi yolunu buluruz dedim ama o direk aldırmamız lazım diyince incindim kırıldım fazla duygusal dersiniz romantizme düşkün kendi kendine hallenmiş dersiniz saygı duyarım ama benim duygularım mantığıma daha yenik düştü bu durumda neyse çok teşekkür ederim hepinizin yorumları için az çok nasıl ilerleyeceğim cevabını aldım sizlerden inşallah hepimizim hakkında hayırlısı olur

Sevgiliniz aşırı mantıklı birisiymiş. Farkında mısınız bilmem ama ailelerinizin bilmesi bu durumu şıp diye kabullenecekleri anlamını taşımıyor. Ve sevgiliniz gerçekten çok mantıklı tekrar söylüyorum. Çocuğun arkasında durmama gibi bir durum söz konusu değil. He size ne yaparsan yap beni bağlamaz deseydi ben bile size destek olmaya çalışırdım öyle bir durumda. Ama ALDIRIRIZ demiş ben yanındayım demiş daha ne desin? Seviyorsanız şayet o sizden soğumadan cevap verin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…