• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ne yapacağım?

Bir cana kıymak drama peşinde olduğumu gösteriyorsa evet drama peşindeyim
Cana kıymaya mahal vermeden seviş o zaman.
Ne kadar meraklısınız ya zırt diye hamile kalıp bütün dengenizi alt üst etmeye.
Yüzeyselde sevişmemi olurmuş ya ayak üstü sevişilmiyosa neyin yüzeyseli. Ne emmeye ne gömmeye derler ya.
Ben bu gece banlanıcam ya.

Bir kızım var. Ve ikinciyi düşünmüyorduk. Plansız bir şekilde hamile kaldığımı öğrendik. Eşim çok sevindi. Ben hazır değildim 10 haftaya yaklaşırken aldıralım dedim. Eşim izin vermedi. Çok üzülürsün sonra dedi. Şu an o kadar alıştım ki ona aldırsaymışım gerçekten üzülürdüm. O anki psikolojim çok farklıydı. Merhametsiz biri değilim. Çocuk işi gerçekten çok zor. Bir erkek gözü ile bakın birde. Zaten aşırı bir maddi zorluğa girecek sevgiliniz birde hamilelik olsa hepten zor olur ve keyfini çıkaramazsınız hiçbirşeyin. Okul vs birşey demiyorum. Ona devam edilir bir şekilde. Belki olsa o da kıyamayacaktı. Bir an içinden geçeni söylemiş işte. Ve bir yıl içinde çocuk yapmayın. Hamilelik ayrı zor. Çocuk apayrı zor. Çok sabır ve maddiyat istiyor. Her dediğini yapman gerekiyor. Okula başlıyor 3 yaşında kreşe ve öğretmen sürekli birşeyler istiyor. Bu sebeple bu kadar duygusal yaklaşmayın.
Anlıyorum çok teşekkür ederim bu şekilde güzelce izah ettiğiniz

Saygıdeğer arkadaşlarım hepinizin olumlu olumsuz düşüncelerine çok teşekkür ederim çok aşırı duygusal bir yapım var 'ben erkek olsam böyle yapardım' düşüncesine kapılarak kızdım ve kırıldım elimde olmadan ondan da benim düşüncemi bekledim ama ondan beklediğim düşünce gelmeyince ister istemez kendinden uzaklaştırdı bu evet ona çok aşığım çok seviyorum ama yine de içimde ki o duygusal yan yine ortaya çıkıyor bebek aldırmak basit bir iş değil evet o boku yedim ve çok yanlış bir şeydi farkındayım ama bunun karşılığı direk aldıralım aldırırsın olmamalı bana göre gerçekten çok üzgünüm ve nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum

Diyelim ki hamile kaldın şu an. Senin çözümün ne olurdu öğrenci halinle cidden merak ettim🤔
Korunun korunun bi paket prezervatif alıverin. Sürtüşmeye girmiyorum bile🤦‍♀️
Onun elinde bâki bir işi var şu an evlense evlenecek bir yaşta okulum var ama bu okulu doldurabilirim çok büyük sorumluluk gerektirecek ve ailelere bile açıklanması zor bir durum ama bundan 1 ya da 2 sene sonra zaten evlenmeyi düşünüyoruz bir yolunu bulabilirdik bence

Saygıdeğer arkadaşlarım hepinizin olumlu olumsuz düşüncelerine çok teşekkür ederim çok aşırı duygusal bir yapım var 'ben erkek olsam böyle yapardım' düşüncesine kapılarak kızdım ve kırıldım elimde olmadan ondan da benim düşüncemi bekledim ama ondan beklediğim düşünce gelmeyince ister istemez kendinden uzaklaştırdı bu evet ona çok aşığım çok seviyorum ama yine de içimde ki o duygusal yan yine ortaya çıkıyor bebek aldırmak basit bir iş değil evet o boku yedim ve çok yanlış bir şeydi farkındayım ama bunun karşılığı direk aldıralım aldırırsın olmamalı bana göre gerçekten çok üzgünüm ve nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum
Bebek yokki ortada. Var mı? Hani yok. Trajedi yaratma kendine.

Sizin canınız hemen evlenmek çekmiş bence, bebek fikrine hemen ısınmışsınız. Normal bir insan önce, anne olma fikrine hazır mıyım falan diye sorgular. :işsiz:
Bekar iken kürtaj olmak mantığı bana cazip gelmedi sadece okul okumayıp evlen benimle dediği olmuştu sevgilimin ama okulu seçmiştim merak etmeyin evlenme meraklısı olsam şimdiye 2 çocuğum olurdu

ben suphelenip söylediğinizi dusunmedim acikcasi. Gercekten adetiniz gecikmis olabilir ama bence tepkisini merak ettiniz.
Kendimden yola cikip insanlari genellemek istemiyorum ama her kadin böyle bir zarf atmistir hayatinda bir kere de olsa :)
Almissiniz iste cevabinizi. Nasil bir cevap bekliyordunuz ki? Coluk cocuk hayatinizdaki kisi. Sorumluluk alabilecek birisi degil. Daha kendi oglan çocuğu... bu duydugunuz cevap kulaginizin icinde bir yerlerde dursun bence. Onunla ilgili bir konuda kendi hayatınızdan fedakarlik yapmanız gerekirse - sirf onun icin bir hayalinizden vazgecmeniz falan gerekirse kulaginizdan cikarip hatirlar durursunuz cumlesini.

Back