• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

bu konu size ait, bence size bu şekilde davranan biriyle zaten ciddilesmeyin...

"Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm"
Oha bu o muydu

Galiba 22 yaşına yeni girmiş. Bir konuda yaşıtız 20 yazmış. Sanırım 20,21,22 arada pek bir fark olmadığı için yaşıtız demiş.
Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşındaki insan yaşıtım değildir. Kendime 22 de demem, çünkü neden deyim. Profiline yengeç burcu yazmış, 22 yaşına yeni girmiş olamaz. Bu konuda yaşım 22 deyince, önceki konularından yaşını 20 hatırladığımdan baktım insan pazar günü boş olmasın:KK53:

Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşındaki insan yaşıtım değildir. Kendime 22 de demem, çünkü neden deyim. Profiline yengeç burcu yazmış, 22 yaşına yeni girmiş olamaz. Bu konuda yaşım 22 deyince, önceki konularından yaşını 20 hatırladığımdan baktım insan pazar günü boş olmasın:KK53:
Olmadığınız yaşı tabii ki söylemeyeceksiniz, fakat 20 veya 22 yaş aslında yaşıtınız sayılıyor. 20 veya 22 yaşındasınız demiyorum ama :KK54:
Konu sahibi yaşını sene olarak söylüyor anladığım kadarıyla, bunu ben mesela asla yapmam çünkü senenin sonunda doğdum.

Olmadığınız yaşı tabii ki söylemeyeceksiniz, fakat 20 veya 22 yaş aslında yaşıtınız sayılıyor. 20 veya 22 yaşındasınız demiyorum ama :KK54:
Konu sahibi yaşını sene olarak söylüyor anladığım kadarıyla, bunu ben mesela asla yapmam çünkü senenin sonunda doğdum.
İşte konularında yaşı 1 ay içinde 20, 21, 22 olmuş. Neyse Mune ilgilenir:KK17:

:deli: doktor bu ne?

bi hikaye duymustun. kari koca baya cocuk icin ugrasiyorlar yillarca. sonra en sonunda doktora gidiyorlar. doktor kadini kontroll ederken bakire oldugunu görüyor ve soruyo. siz bebegi nasil yapiyorsunuz diye. adam: göbek deliginden bebegi yerlestirmeye calisiyoruz doktor bey diyor :bicak::duduk::kızgın::kusmuk:

feyk olduğunu zannetmiyorum, büyük göstermek istemiş kendini sadece :)
İyi de 20’den 22’ye değişince bir fark görmüyorum. Hem mantıklı olan, kıyafetlerle hamile kalınmayacağını bilmemesi için daha küçük göstermeli aslında kendisini. Ne elde edebilir ki 20 değil de 22 olarak?

Kizlar bu günlerde dert üstüne dert olay üstüne olay yasiyorum o yüzden konu aciyorum sürekli basinizi sisirdiysem affola. Simdiden yazacak herkese tesekkür ederim

Bugün bulustuk sevgilimle gezdik falan sonra arabaya bindik oyalandik o sirada biraz fazla yakinlastik. Üstüme cikana kadar... bende kendimi kaybettim biraz sürtüsme oldu. Sonra ben dayanamiyorum dedi bende hemen kalktim onuda kaldirdim. O sirada beynim durdu aglamakli oldum. Rengim solmus sevgilim dedi ne oldu anlat. Hissettiklerimi anlattim. Üstümüz giyinikti ama resmen hamile kalirim diye korktum cünkü biraz islaklik vardi ikimizde de. Bide beni kötü bilecek diye korktum anlattim bunlari. Dedi sakin öyle seyler düsünme ne cocugu ben o kadar düsüncesiz miyim sen bunlari nasil bilmezsin iyi misin rengin soldu falan eve gidene kadar konustu benle. Birbirimizi sadece biraz sevdik o kadar baska bir sey yok korkma benide kötü yapiyorsun senin hakkinda nasil kötü düsünebilirim sen benim herseyimsin dedi. Eve gidene kadar konusamadim bayilacak gibi hissettim kendimi. Cekti kenara arabayi iki saat konustu benle. Ama cok korktum kizlar kötü oldum ilk defa böyle bir sey yasadim hissettim bariz... o an hamile kalacagimi bile düsündüm beynim durdu ciddi ciddi hala da korkmuyor degilim elbiselerimiz üstümüzdeydi hamilelik durumu olamaz dimi ? Bundan sonra daha cok dikkat etmem gerekir mi böyle konulara sizce ? Mesaj atti bana eve geldikten sonra. Sınırımı astigim icin özür dilerim askim dedi. Bende benim hatam o an ki tepkim sana degildi kendime kizdim dedim. Hayir benim hatam böyle düsünme falan diye konustu yine baya. Neyse aradan saatler gecti suan daha rahatim saglikli düsünüyorum beynime format atilmis gibi hissediyorum yemin ederim. Kendimi bu düsüncelerden nasil kurtarabilirim ? Garip hissediyorum... hamilelik olamaz dimi o an ciddi ciddi bunu düsündüm simdide sacma sapan seyler geliyor aklima
Ama sevgilin ince ruhlu çocukmuş. Bir de bu şekilde hamile kalmasın korkma. Senin ki buluttan nem kapmak gibi bir şey olmuş.

İyi de 20’den 22’ye değişince bir fark görmüyorum. Hem mantıklı olan, kıyafetlerle hamile kalınmayacağını bilmemesi için daha küçük göstermeli aslında kendisini. Ne elde edebilir ki 20 değil de 22 olarak?
Bilmem, belki de sevgilisiyle yakınlaşmasının eleştirilmesinden çekindi, bu yüzden de kendini daha büyük göstermek istedi.

Bir fake muhabbeti dönmüş,umarım öyledir.
Değilse eğer bir genç kizin bu şekilde hamile kalacağını dusunmesi,ufacık bir yakinlasmanin aklını dururacak kadar onu uzmesi,uzerinde toplum baskısını bu raddede hissetmesi çok üzücü,çok aci.

Ya sen sevgilim bana bunları söylüyor yok seni köle ettim bakışımla, yok Ablam daha güzel yemek yapıyor, senin yemekler b.k benziyor, benim Ablam seni döver falan filan diyen kişi değil miydin??? Bi de bu adamla ‘ arabada’ yakınlaştın ve hamile miyim diye soruyorsun? Canım önce ilişkini gözden geçir ben kiminle beraberim de.

Gercekten şu zamanda gençlerin bu bilgisizligi karşısında dumur oluyorum. Nasıl bu kadar cahil olabiliyorsunuz cinsellik konusunda hayret ediyorum.

Üstüne cıktı sürtünme bilmem ne bu kadar detayı biz niye biliyoruz şimdi anlamadım
Pişman olacaksan niye yapıosun be kardesim bide üstüne hamile kalma şüphesi biraz okuyun araştırın öyle yaşayın bari .

Yok kesin dalga geçiyorsunuz siz insanlarla hadi 20 yaşında olmasan 15 yaşında bile olsanız böyle hamike kalınmayacağını bilir insan bilmemesi imkansız burda aktif üyelik kullanacak kadar bilgi ve internet kullanımına sahipseniz çoçuğunda nasıl yapıldığını bilirsiniz arabada yakınlaşmak rahatsız edip kötü hissetmiş olurusunuz bunu anlarımda hamilemiyim sormak nedemek gerçekten aklım almıyor bence siz bizim aklımızla dalga geçmeyin zaten mümkünse sevişmeyin üremeyinde

Kizlar bu günlerde dert üstüne dert olay üstüne olay yasiyorum o yüzden konu aciyorum sürekli basinizi sisirdiysem affola. Simdiden yazacak herkese tesekkür ederim

Bugün bulustuk sevgilimle gezdik falan sonra arabaya bindik oyalandik o sirada biraz fazla yakinlastik. Üstüme cikana kadar... bende kendimi kaybettim biraz sürtüsme oldu. Sonra ben dayanamiyorum dedi bende hemen kalktim onuda kaldirdim. O sirada beynim durdu aglamakli oldum. Rengim solmus sevgilim dedi ne oldu anlat. Hissettiklerimi anlattim. Üstümüz giyinikti ama resmen hamile kalirim diye korktum cünkü biraz islaklik vardi ikimizde de. Bide beni kötü bilecek diye korktum anlattim bunlari. Dedi sakin öyle seyler düsünme ne cocugu ben o kadar düsüncesiz miyim sen bunlari nasil bilmezsin iyi misin rengin soldu falan eve gidene kadar konustu benle. Birbirimizi sadece biraz sevdik o kadar baska bir sey yok korkma benide kötü yapiyorsun senin hakkinda nasil kötü düsünebilirim sen benim herseyimsin dedi. Eve gidene kadar konusamadim bayilacak gibi hissettim kendimi. Cekti kenara arabayi iki saat konustu benle. Ama cok korktum kizlar kötü oldum ilk defa böyle bir sey yasadim hissettim bariz... o an hamile kalacagimi bile düsündüm beynim durdu ciddi ciddi hala da korkmuyor degilim elbiselerimiz üstümüzdeydi hamilelik durumu olamaz dimi ? Bundan sonra daha cok dikkat etmem gerekir mi böyle konulara sizce ? Mesaj atti bana eve geldikten sonra. Sınırımı astigim icin özür dilerim askim dedi. Bende benim hatam o an ki tepkim sana degildi kendime kizdim dedim. Hayir benim hatam böyle düsünme falan diye konustu yine baya. Neyse aradan saatler gecti suan daha rahatim saglikli düsünüyorum beynime format atilmis gibi hissediyorum yemin ederim. Kendimi bu düsüncelerden nasil kurtarabilirim ? Garip hissediyorum... hamilelik olamaz dimi o an ciddi ciddi bunu düsündüm simdide sacma sapan seyler geliyor aklima

Bu erkeklerde istediklerini alana kadar hep kendilerini suclarlar niyeyse hepsi ince dusunceli olur hic kiyamazlar amannn bir koruyuculuk bir mubafazakarlik iclerinde sonra alacagini alinca hepsinin icinden dusuncesiz bir hayvan cikiyor ne incelikten eseeerr ne nezaket?!!??

Anlatabildim heralde o ayiyi gormek istemiyorsan cok yakinlasma derim ;)

Back