- Konu Sahibi French Oje
-
Benim bu kadar cehaleti kafam almıyor ya
Sevişmeye aklın eriyor, kıyafetler varken hamile kalıp kalmayacağına aklın ermiyor
ben bu konuyu 22 yaşında genç bir kadına hiç yakıştıramadımBen 22 o 30. İstiyordum ama hic bi zaman böyle ciddilesmemistik korktum
İyi kız olmak,, :öpüşmeyi,, sevişmeyi, bilmemekten mi geçiyor.
Bal gibi sende biliyorsun üstümüzdekimkıyafetle kıyafetle hamile kalınmayacağını
Sen bunu sevgiline iyi kız için kullan
Bir gozumle kör ettim köle ettim, sende akil mi var diyen adam ilerde benimle bunu bunu yaptin ne bicim kizsin der ! Sana karsi kullanir. Yavrum ayril diyecegim ayrilmayacaksin farkindayim. İnsanlar dibine kadar yasamadan gozu acilmiyor.
Ozaman soyle soyliyeyim. Hazir olmadigin ve seni vicdanen rahatsiz eden islere kalkisma. Hele hele seni yerden yere vuran sonra saka yaptim diyen adamla hic.
Ya islaklik vardi ikimizde de girdim internette okudum evet bazilari diyor kiyafetler varsa olamaz bazisida diyor kıyafetten sizmizsa vagina icine dogru olabilir zevk suyuda sperm barindirir falan. Acik acik yazdim kusura bakmayin aciklamak icin
Ben 22 o 30. İstiyordum ama hic bi zaman böyle ciddilesmemistik korktum
Koca kadın derken?Ya ben cidden üzüldüm. 22 yaşında koca kadının insan vücudu ve üremeden bihaber olup şu soruyu sorabilmesine üzüldüm. Keşke liseli olsaydınız. Bunu aşağılamak falan anlamında yazmıyorum yanlış anlamayın ama lütfen cinsellik ve üreme hakkında bilgi edinin. Daha yeni bir üyeye yazdım, çocuğunun Almanya'da ergenlik çağında cinsel eğitim görmesini uygun bulmayan. Uygundur efendim işte bu yüzden uygundur.
Koca kadın derken?Koca kız deseydiniz anlardım, bayağı büyüttünüz kızı böyle Öbür konularda haklısınız
Ben yaş gereği ayrım yapıyorum, 25’ten öncesi benim için kızdır.Kadın bir cinsiyet, kız kadın gibi ayrımlar yapmıyorum. Kadın kadındır. :)
Neden 25 i milat alıyorsunuz? Neden 24 veya 23 değil? Bence saçmaBen yaş gereği ayrım yapıyorum, 25’ten öncesi benim için kızdır.
Ama siz herkese böyle tabir ediyorsanız okey
Ben yaş gereği ayrım yapıyorum, 25’ten öncesi benim için kızdır.
Ama siz herkese böyle tabir ediyorsanız okey
O benim düşüncem, herkes için farklı gördüğümüz gibi. 25’ten sonra bana göre(!) belli bir olgunluğa ulaşıyor insanlar genellikle (zihinsel olarak), erkek kadın farketmez.Neden 25 i milat alıyorsunuz? Neden 24 veya 23 değil? Bence saçma
Bence paniklediği için konu sahibi"Kadın"ı daha çok yetişkin bireyler için, "kız"ı da çocuklar için kullanıyorum. "Kız çocuğu" ya da "genç kız" şeklinde. Ama 22 yaşındaki birisi reşit, yetişkin bir bireydir. Sanırım koca kadın demem biraz teyze algısı yarattı ehehe. Ama bir ergenle de bir tutulacak yaşı yok, hele ki bu kadar bilgisiz olmasını hiç hoş göremiyorum. 15-16 yaşında olsa daha hoş görülebilir bir durum.
Yaa bu laf da yeni mi moda olduBir kadınla bir erkek yalnız kalırsa 3. Sü mutlaka şeytandır.
Evet koca kadın deyince birden aklımda minimum 35-40 yaşında bir kadın canlandı"Kadın"ı daha çok yetişkin bireyler için, "kız"ı da çocuklar için kullanıyorum. "Kız çocuğu" ya da "genç kız" şeklinde. Ama 22 yaşındaki birisi reşit, yetişkin bir bireydir. Sanırım koca kadın demem biraz teyze algısı yarattı ehehe. Ama bir ergenle de bir tutulacak yaşı yok, hele ki bu kadar bilgisiz olmasını hiç hoş göremiyorum. 15-16 yaşında olsa daha hoş görülebilir bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?