Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Benim bu kadar cehaleti kafam almıyor ya
Sevişmeye aklın eriyor, kıyafetler varken hamile kalıp kalmayacağına aklın ermiyor

Ya islaklik vardi ikimizde de girdim internette okudum evet bazilari diyor kiyafetler varsa olamaz bazisida diyor kıyafetten sizmizsa vagina icine dogru olabilir zevk suyuda sperm barindirir falan. Acik acik yazdim kusura bakmayin aciklamak icin

Ben 22 o 30. İstiyordum ama hic bi zaman böyle ciddilesmemistik korktum
ben bu konuyu 22 yaşında genç bir kadına hiç yakıştıramadım
önce biraz kadın-erkek üreme sistemi anatomisi, üreme fizyolojisi hakkında temel şeyleri araştırın, öğrenin
sonra da yakınlaşmayı isteyip istemediğinize karar verip hayatınızı verdiğiniz karara göre yaşayın
olur mu?

İyi kız olmak,, :öpüşmeyi,, sevişmeyi, bilmemekten mi geçiyor.
Bal gibi sende biliyorsun üstümüzdekimkıyafetle kıyafetle hamile kalınmayacağını
Sen bunu sevgiline iyi kız için kullan

Kesinlikle böyle düsünen biri degilim normalde cinsellik yasayanlarada saygim var normal geliyor ama ilk defa böyle bir sey yasadigim icin heralde kafa gitti bende

Bir gozumle kör ettim köle ettim, sende akil mi var diyen adam ilerde benimle bunu bunu yaptin ne bicim kizsin der ! Sana karsi kullanir. Yavrum ayril diyecegim ayrilmayacaksin farkindayim. İnsanlar dibine kadar yasamadan gozu acilmiyor.

Ozaman soyle soyliyeyim. Hazir olmadigin ve seni vicdanen rahatsiz eden islere kalkisma. Hele hele seni yerden yere vuran sonra saka yaptim diyen adamla hic.

Eger bunu ilerde bana karsi kullanirsa bir daha yüzüne bakmam iste o zaman

Vicdanen rahatsız olacagınız ,pişman olacagınız seyler yapmayın.
Bir anlık işte bu işler o an ki duyguyla hareket edersiniz ama sonrası ömür boyu pişmanlık barındırır.
Siz hazır değilsiniz bunu sezdim
Hamilelik öyle çamasırlardan olmaz rahat edin

Ya islaklik vardi ikimizde de girdim internette okudum evet bazilari diyor kiyafetler varsa olamaz bazisida diyor kıyafetten sizmizsa vagina icine dogru olabilir zevk suyuda sperm barindirir falan. Acik acik yazdim kusura bakmayin aciklamak icin

Ay o kadar kıyafetten sızıp da tutunacak bebeğin adını david copperfield koyarsın artık

Ben 22 o 30. İstiyordum ama hic bi zaman böyle ciddilesmemistik korktum

Ya ben cidden üzüldüm. 22 yaşında koca kadının insan vücudu ve üremeden bihaber olup şu soruyu sorabilmesine üzüldüm. Keşke liseli olsaydınız. Bunu aşağılamak falan anlamında yazmıyorum yanlış anlamayın ama lütfen cinsellik ve üreme hakkında bilgi edinin. Daha yeni bir üyeye yazdım, çocuğunun Almanya'da ergenlik çağında cinsel eğitim görmesini uygun bulmayan. Uygundur efendim işte bu yüzden uygundur.

Siz her gün konu açıyorsunuz dimi :))İlk kez bir konunuzu okudum. Daha sperm geçiren elbise icad edilmedi canım.Korkma birşey olmaz.

Koca kadın derken? Koca kız deseydiniz anlardım, bayağı büyüttünüz kızı böyle Öbür konularda haklısınız

Ben yaş gereği ayrım yapıyorum, 25’ten öncesi benim için kızdır.
Ama siz herkese böyle tabir ediyorsanız okey

"Kadın"ı daha çok yetişkin bireyler için, "kız"ı da çocuklar için kullanıyorum. "Kız çocuğu" ya da "genç kız" şeklinde. Ama 22 yaşındaki birisi reşit, yetişkin bir bireydir. Sanırım koca kadın demem biraz teyze algısı yarattı ehehe. Ama bir ergenle de bir tutulacak yaşı yok, hele ki bu kadar bilgisiz olmasını hiç hoş göremiyorum. 15-16 yaşında olsa daha hoş görülebilir bir durum.

Bence paniklediği için konu sahibi

Bir kadınla bir erkek yalnız kalırsa 3. Sü mutlaka şeytandır.
Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....

Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki

Evet koca kadın deyince birden aklımda minimum 35-40 yaşında bir kadın canlandı
22 yaş da hala ergenlik yaşıymış (bilimsel olarak). Ama haklısınız o yaşta kesinikle insanların daha bilgili olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…