Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Sizin canınız tartışma istiyor belli ki ama gerek yok. Bir de düşük cümleler kurmamaya çalışın lütfen.

Bilmem, belki de sevgilisiyle yakınlaşmasının eleştirilmesinden çekindi, bu yüzden de kendini daha büyük göstermek istedi.
Eleştirenlerin 20 veya 22 olmasının umurlarında olacağını sanmıyorum. Aynı yaş kategorisi sonuçta. Eleştirenler isterse 30 olsun evlilik öncesi diye eleştiriyorlar. Neyse

Bir de burda kiza 30 yasinda adamsa seni aldatiyor baskasiyla beraber olmustur diyorsunuz ki zaten oyledir katiliyorum ama 30 yas oncesi olsa sanki durum farkli olur.Evlenmeden once birlikte olmayanlarin esleri de birileriyle birlikte olmustur.Sevgililikte birlikte olanlarinda erkek arkadaslari oncesinde olmustur.Bence aldatma iki kisinin arasinda cinsellik basladiginda o kisi baskasiyla olursa olur.Evlendikten sonra baslarsa cinsellik, kisinin oncesine bakmak sacma geliyor bana.

Son düzenleme:

Evet biraz takintiliyim ben psikologa gittim daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…