sevgilimle hıtırdaşmam

Banlanacaksın birazdan :)

Ya ben konuyu neden goremiyorum derdi hidirdasmakmiymis anlamini okuyup ogrendm sagolsn aciklamis ta onceki icerik neydi alintilayan yokmu cok merak ettim

Banlanacaksın birazdan :)
bana hıtırdaşma yazdığım için konuyu anlatırken sevgilmn söylediklerine zivzivziv bestek sami dediğim için konuma cevap verilmeyip bi insanın konuşması kişiliğinin bi parçasıdır ona iğrenç denilip abuk subuk yorumlar yapılan bir forumda banlanmak koymaz açıkçası benim forumdaki mesajlarıma bir bakıyorum da herkese ne kadar guzel konuşmuşum konuyla ilgili konuşmuşum kimseyi rencide etmemeye çalışmışım yazık o yuzden

Ya ben konuyu neden goremiyorum derdi hidirdasmakmiymis anlamini okuyup ogrendm sagolsn aciklamis ta onceki icerik neydi alintilayan yokmu cok merak ettim
2esofman 2 tişörtten baska kıyafeti olmayan sevgili kız uyarsada almamış kızı rezil etmiş ama işe girince kıyafet almış snrada hıtır hıtır hıtır işte:)))

içeriği merak etmene gerek yokki 10 kişiden biri içeriğe yorum yaptı gerisi geçirdikleri iğrenç haftanın stresini attı ee bi konuya 10kişinin 9 u başka şeyler yazarsa konuda başka bir şey oluyo o zaman böylesi daha mantıklı oldu

2esofman 2 tişörtten baska kıyafeti olmayan sevgili kız uyarsada almamış kızı rezil etmiş ama işe girince kıyafet almış snrada hıtır hıtır hıtır işte:)))
yok yok konumuz o değil konumuz benim yazım yav görende konuda küfür ettiğimi filan sanar allah akıl fikir versin bi insana kalp kırma korkusu versin kalp kırma rencide etme bi insanı uzme korkusu versin insanlara allah

yok yok konumuz o değil konumuz benim yazım yav görende konuda küfür ettiğimi filan sanar allah akıl fikir versin bi insana kalp kırma korkusu versin kalp kırma rencide etme bi insanı uzme korkusu versin insanlara allah
amin:) de bnde özet aldım okurken bunaltıcıydı cidden basta okuyamadım sorna cok tepkı görünce okudum devamını. Ayrıca bak isteyince gayet iyi yazıyormuşsun

Hayatım sen öyle cümleler kurmussunki inaki konunu hic anlayamadik direk geyik muhabbetine gectik arkadaş ortaminda kullandigin kelimeleri anlamakta zorluk cektik yani seni kırma gibi bir niyetimiz niye olsun

Bu konuya yorum yazan tum arkadaslara soyluyorum ; sizin bu yaptiginiz cok ayip ya!!! Size yapilsa hosunuza gider mi nicin alintilamiyosunuz??? konu gitmis. Okuyamadim konuyu yav cok merak ettim simdi.

Bu konuya yorum yazan tum arkadaslara soyluyorum ; sizin bu yaptiginiz cok ayip ya!!! Size yapilsa hosunuza gider mi nicin alintilamiyosunuz??? konu gitmis. Okuyamadim konuyu yav cok merak ettim simdi.

Konu actin ama usendin galiba yazmaya.. hitirdasmanin ne anlama geldigini aciklamak icinmi konu actin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…