• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle hıtırdaşmam

konu hıtırdaşma ne demek sanıldığından içeriği de değiştireyim

biz çok kullanırız hıtırdaşma kelimesini meğersem uyduruktan bir kelimeymiş hıtırdaşma kavga etme ters düşme olarak kullanılır. böylesi daha kolay bazılarınız için

Banlanacaksın birazdan :)

Ya ben konuyu neden goremiyorum derdi hidirdasmakmiymis anlamini okuyup ogrendm sagolsn aciklamis ta onceki icerik neydi alintilayan yokmu cok merak ettim :D

Banlanacaksın birazdan :)
bana hıtırdaşma yazdığım için konuyu anlatırken sevgilmn söylediklerine zivzivziv bestek sami dediğim için konuma cevap verilmeyip bi insanın konuşması kişiliğinin bi parçasıdır ona iğrenç denilip abuk subuk yorumlar yapılan bir forumda banlanmak koymaz açıkçası benim forumdaki mesajlarıma bir bakıyorum da herkese ne kadar guzel konuşmuşum konuyla ilgili konuşmuşum kimseyi rencide etmemeye çalışmışım yazık o yuzden

bana hıtırdaşma yazdığım için konuyu anlatırken sevgilmn söylediklerine zivzivziv bestek sami dediğim için konuma cevap verilmeyip bi insanın konuşması kişiliğinin bi parçasıdır ona iğrenç denilip abuk subuk yorumlar yapılan bir forumda banlanmak koymaz açıkçası benim forumdaki mesajlarıma bir bakıyorum da herkese ne kadar guzel konuşmuşum konuyla ilgili konuşmuşum kimseyi rencide etmemeye dikkat ederek yazık o yuzden

Ya ben konuyu neden goremiyorum derdi hidirdasmakmiymis anlamini okuyup ogrendm sagolsn aciklamis ta onceki icerik neydi alintilayan yokmu cok merak ettim :KK70:
2esofman 2 tişörtten baska kıyafeti olmayan sevgili kız uyarsada almamış kızı rezil etmiş ama işe girince kıyafet almış snrada hıtır hıtır hıtır işte:)))

Ya ben konuyu neden goremiyorum derdi hidirdasmakmiymis anlamini okuyup ogrendm sagolsn aciklamis ta onceki icerik neydi alintilayan yokmu cok merak ettim :KK70:
içeriği merak etmene gerek yokki 10 kişiden biri içeriğe yorum yaptı gerisi geçirdikleri iğrenç haftanın stresini attı ee bi konuya 10kişinin 9 u başka şeyler yazarsa konuda başka bir şey oluyo o zaman böylesi daha mantıklı oldu

2esofman 2 tişörtten baska kıyafeti olmayan sevgili kız uyarsada almamış kızı rezil etmiş ama işe girince kıyafet almış snrada hıtır hıtır hıtır işte:)))
yok yok konumuz o değil konumuz benim yazım yav görende konuda küfür ettiğimi filan sanar allah akıl fikir versin bi insana kalp kırma korkusu versin kalp kırma rencide etme bi insanı uzme korkusu versin insanlara allah

yok yok konumuz o değil konumuz benim yazım yav görende konuda küfür ettiğimi filan sanar allah akıl fikir versin bi insana kalp kırma korkusu versin kalp kırma rencide etme bi insanı uzme korkusu versin insanlara allah
amin:) de bnde özet aldım okurken bunaltıcıydı cidden basta okuyamadım sorna cok tepkı görünce okudum devamını. Ayrıca bak isteyince gayet iyi yazıyormuşsun;)

içeriği merak etmene gerek yokki 10 kişiden biri içeriğe yorum yaptı gerisi geçirdikleri iğrenç haftanın stresini attı ee bi konuya 10kişinin 9 u başka şeyler yazarsa konuda başka bir şey oluyo o zaman böylesi daha mantıklı oldu
Hayatım sen öyle cümleler kurmussunki inaki konunu hic anlayamadik direk geyik muhabbetine gectik arkadaş ortaminda kullandigin kelimeleri anlamakta zorluk cektik yani seni kırma gibi bir niyetimiz niye olsun

Bu konuya yorum yazan tum arkadaslara soyluyorum ; sizin bu yaptiginiz cok ayip ya!!! Size yapilsa hosunuza gider mi nicin alintilamiyosunuz??? konu gitmis. Okuyamadim konuyu yav cok merak ettim simdi.

Bu konuya yorum yazan tum arkadaslara soyluyorum ; sizin bu yaptiginiz cok ayip ya!!! Size yapilsa hosunuza gider mi nicin alintilamiyosunuz??? konu gitmis. Okuyamadim konuyu yav cok merak ettim simdi.

:KK33:

şimdii ilk baş bir kaç bilgi verem sonra konuya girem

sevgilimle 2 seneye yakın bi birlikteliğimiz var o da bilg oyunu oynamayı çok sever ben de bizim 1 buçuk seneye yakın vaktimiz asosyal olarak geçti asosyal olarak yaptıklarımızı sıralayım

1-10 gune bir falan dışarı çıktık ben de gezmeyi sevmem onda bir problem yook
2-1 kere tatile gittik
3-genelde evde oyun oynayıp muhabbet ettik

1. konu vardı ya benim sefkılim her dışarı çıktığımızda aynı kıyafeti giydi 1buçuk seneye yakın 2 eşofman 2 tshirt yıkadı yıkadı giydi bi kaç kere 40 yılın başı bi yere gidek dedim onda da pantolonum yok dedi ya la sonra güüüüm diye patladım giysinin kavgasını yaptık bunun kavgasını (kot pantolonunu 1 sene sonra aldı yıldonumumuzde :KK70: )

gene dışarı çıkmalarımızdan biriydi x in sevgilisi cixx giyinmişşş y nin sevgilisi cixx giyinmiş sap olan sefkılimin ev arkadaşı cixxx giyinmiş benim hödük bi geldi gene aynı giysiler neden çunku benim bebe kendine giysi almıyo arkadaş

şimdi sanarsınızki benim bebemin parası yok. oyle olsa hiç bunu sorun eder miyim oyle cadaloz empatiden yoksun biri değilim tabikii onun moneysel durumunu şöyle anlatayım bi oha çekin .ben çunku; bu bebe böyle yapınca oha çekiyom. anası babası doktoor villada oturuyolla en lux apartta kalıyoo bi kulaklık klavye beğeniyo en iyisini alıyo bilgisayarı full en yeni çıkan işlemciyle fanla zart zurtla ekran kartıyla dolduruyoo yani böyle bi insanın 2 çift eşofmanı var (biriye yatıyo sadece oburuyle dışarı çıkıyo) 2 tshirtu var (aynı şekilde biriyle yatıyo) yani benim ayucuğum aynı donla ve tshirtle çıkıyo dışarı benim ayucuk diyince tanıyan herkesin gözünde siyah yeşil tshirt gri eşofman canlanır

ben bunu duzgunce soyledim .......bi kulaktan girdi öbüründen çıktı belki girmemiştir bilmiyom iki........üç oldu en son bu cix giyinmişler var ya o gun böyle suratım astııım astıııım bana diyoki var da ben mi giymiyom sanarsın fakire alamadın diye laf ettim layn bana oyle dicene iki parça giysi al sen de cixxx giyinsene nıye oyle giyinmesini istiyom benle buluştugu için hani ben de olacam ya özenmek filan hani ben susleniyom ya ayucuk için en azndan bi pantolon çeksin altına diye düşünüyom bana diyoki ben boyle rahatımmmmm neyse ogunler geçtiiii............

sonra benim sefkılim fitnessta hoca olarak işe başladı kendine çeki duzen vermeye başladı yeni yeni giysiler filan işte bugun muhabbet ediyoruz dediki hep aynı giysiler giyiyorum giysi almam gerek bak bak bak.....

o an böyle kafamda şimşekler neyim çaktı beynim benden habersiz olayı buldu çıkardı ............ BİR BAŞLADIM TATATATA

ben: laynnnnnnnn ben sana dedim de benim için altına bi pontul ustune cizel cizel tshirtler giyindin mi yooooooooooh giyinmediin bunun kavgasına bile etttik püüüüüü

o: cress haklısın o zamanlar asosyaldim evden dışarı az çıkıyoduk şimdi hergun işe gidiyorum 500 kişi var

ben : sen bana zamanında bunun kavgasını yaptırıp da benim sınırlarımı zorlayıp da çeşit çeşit kıyafet mi alacan şim hıı

o: hayatım canımın içi haklısın ozur dilerim ama iş konusu olmadan once pantolon aldım tshirt aldım o konuda artık bi sorunumuz olmasın diye (zivv zivv zivv zivv bestek sami)

şimdi ben bu adamı napayım ben seneler öncesnden bunu dediğim zaman kendindeki bu anormal durumu adeta profesyonel bir avukat gibi savunup kavga etmemize benm sinir krizlerine girmeme sebep olmuştu ( bu adam benim dediğimi neden anlamıyor diye sinirlerim bozulmuştu) şimdi de böyle diyor sen benle dalga mı geçiyon ya

böyle şakalı filan yazdımda benim kalbim kırıldı bana özenmedi böyle şimdi 500 kişi için giysiler alıcak kendine ben de gittim dedimki eskiden sen tek tip inatla giyenen şimdi ben oyle olsun istiyorum sadece benle dışarıda çeşit çeşit giyersin kendine bi don bi tshirt belirle işe sadece onla gidersin yoook olmaz diyosan ayrılalım dedim saçmalama dedi yok sen saçmalarken iyiydi benimki mi battı şimdi dedim o dediğin 2 hafta filan olur cress sonra başka bişey giymem lazım dedi yok dedim o zaman beni kaybetmeyi göze alıyon 500 kişi için...500 kişi seni mutlu edecek mi hadi bakalım dedim rest çektim

çektiğim reste bak nasıl mantıksız di mi aynı onun 1 sene aynı giysilerle benimle buluşması gibi bunu savunup sonra da çeşit çeşit giyinmesinin gerekli olduğunu söylemesi gibi

sizden şimdi istediğim bu rest çok saçma daha mantıklı bişiler yapmam lazım kendimi hem daha iyi ifade etmem için hem daha iyi bi ders vermek için işte size tam olarak bunu soracaktım

Back
X