• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle hıtırdaşmam

Bencede. Sen pıtırcık ayucuğuna bi okut burayı.
Gece gece bal gibi konular bunlar.
Ayucuk=bal :D :D

sevgiline başlı başına cezasın zaten okuyamadım bile tamamını. Dalga geçtiğini düşünüyorum zaten sanırım facebookta kokan kocam paylaşımını gördünde geldin.

Gardaş senin herif asosyalimiş.
Asosyalkene bi doktora falan gideymiş aklı başında herhangi bi uzman zaten kendisine "bi işe gir / bi baltaya sap ol / her gün yapman gereken bişey bul kendine" falan derlermiş.
Şimdi adam yola kendi kendine gelmiş, daha ne istirsen?
Sttiret, dengesiz görünmemek için iki trip daha at, devam et sonra normal.

kalbimi kıran bir konuydu ama ağlatmamıştı beni şimdi insanlara o kadar abartı geliyo ki bu durum insanlar inanmıyor bile bana meğerse ne kadar aglanacak bir şeymiş ne kadar haklıymışım meğerse

Konu sahipler konuyu cok uzun yaziyorsunuz gazete makalisi gibi direk konuya girerseniz hidirdasmayiz :KK14::KK69:

Üslup berbat :110:

Bazen karşımızdaki kişiyi bir şey için ikna edemediğimiz durumlar olur ama aynı olayı başka bir şekilde gördüklerinde kafalarına dank eder içlerinde tetikleyici güç bulurlar, o yüzden saçma sapan ders verme çabalarına girmeyin. Geç olmuş fakat sevgiliniz istediğiniz gibi giyinmeye başlamış. Olumlu tarafından bakın. Eğer şahsınıza yönelik tehdit olarak görürseniz bir başka vakayı farklı davranırsınız zaten. Örneğin sizin giyimizi beğenmediğini ve değiştirmenizi istediğini söyleseydi de duruma göre karar verirdiniz herhalde. Kabul edeceğiniz şeyler olurdu, kabullenemeyeceğiniz şeyler olurdu. Ben onun için herşeyi yaparım kafasındaysanız henüz, yavaştan bu kadar uzun paragraf neden yazıyorum ki düşünmeye başladım şu an.

Bu ne yaa :KK70:sirf hitirdasma kelimesinin anlamini ogrenmek icin hepsini okudum cok komik yazmissiniz yaa dalga falan mi geciyor acaba dedim yani :D
En azindan sizin bebe cixxx giyiniyor artik onemli olan bu degil mi bence abartmayin sizin yaninizda rahat oldugu icin dikkat etmiyordur simdi duzelmis en azindan cixxxx olmus hep oyle kalsa daha mi iyiydi

Gardaş senin herif asosyalimiş.
Asosyalkene bi doktora falan gideymiş aklı başında herhangi bi uzman zaten kendisine "bi işe gir / bi baltaya sap ol / her gün yapman gereken bişey bul kendine" falan derlermiş.
Şimdi adam yola kendi kendine gelmiş, daha ne istirsen?
Sttiret, dengesiz görünmemek için iki trip daha at, devam et sonra normal.
unide okuyo sevgilim hala uni ogrencisi ikmiz de 21 yaşındayız zaten
duzeldi duzelmesine de insan hırslanıyo bana kendini nasıl savunmuştu nasıl nasıl bariz haksız olduğu halde bi insan kendini savununca ifrit oluyom

kalbimi kıran bir konuydu ama ağlatmamıştı beni şimdi insanlara o kadar abartı geliyo ki bu durum insanlar inanmıyor bile bana meğerse ne kadar aglanacak bir şeymiş ne kadar haklıymışım meğerse
ayn kişi mi yazıyor? konun kendisini yazanla bunu yazan aynı kişi mi gerçekten?

Sizi yakından tanıyan kişilerin yanında kullandığınız üslupla yazmışsınız, ama bizim sizin tarzınıza aşina olmadığımızı unutmuşsunuz.

Hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan.

Bu ne yaa :KK70:sirf hitirdasma kelimesinin anlamini ogrenmek icin hepsini okudum cok komik yazmissiniz yaa dalga falan mi geciyor acaba dedim yani :KK70:
En azindan sizin bebe cixxx giyiniyor artik onemli olan bu degil mi bence abartmayin sizin yaninizda rahat oldugu icin dikkat etmiyordur simdi duzelmis en azindan cixxxx olmus hep oyle kalsa daha mi iyiydi
ya ben normalde de böyle konuşurum hani ben aglarken bile araya bişey sokuştururum yani oyle bi insanım sözlükçü oluverdim neyse orası problem değil adminler umarım bunu araştırıp ogrenirler

Sizi yakından tanıyan kişilerin yanında kullandığınız üslupla yazmışsınız, ama bizim sizin tarzınıza aşina olmadığımızı unutmuşsunuz.

Hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan..
sitede karınca kararınca yorumlarım var bilemedimki ya neyse sonraki konuyu olabildiğince seme yazarım

Sefkilün sismanmii :)
fitnessçıydı ilk tanştığımızda gene bildiğin vucutçuydu sonra sporu bıraktı işte 1.5 sene fln dedim ya o zamandan bu zamana göbek yaptı tabiki bi de görmüşsündür oyle erkekler zaten iri görünüyolar göbek salınca da şişmanımsı oluyo

ya ben normalde de böyle konuşurum hani ben aglarken bile araya bişey sokuştururum yani oyle bi insanım sözlükçü oluverdim neyse orası problem değil adminler umarım bunu araştırıp ogrenirler
Hic işimiz gücümüz yok gece gece senin konunda gecen kelimeleri mi arastiracaz turk dil kurumunun boyle bi sözlüğü yoktur eminim:KK14:

Back
X