- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi Deadlockless
Bencede. Sen pıtırcık ayucuğuna bi okut burayı.
Gece gece bal gibi konular bunlar.
Ayucuk=bal
Gece gece bal gibi konular bunlar.
Ayucuk=bal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorgulama kabul et
Ayrıntıya takılma ..
Yüzeysel olarak bakınca da yeterince komik zaten
bende okudum acaba bilmedigim hangi kelimeyle karsılasıcam daha.. merakından dolayıTamamını okudun mu sen çok sabırlısın diye tebrik edeceğim
unide okuyo sevgilim hala uni ogrencisi ikmiz de 21 yaşındayız zatenGardaş senin herif asosyalimiş.
Asosyalkene bi doktora falan gideymiş aklı başında herhangi bi uzman zaten kendisine "bi işe gir / bi baltaya sap ol / her gün yapman gereken bişey bul kendine" falan derlermiş.
Şimdi adam yola kendi kendine gelmiş, daha ne istirsen?
Sttiret, dengesiz görünmemek için iki trip daha at, devam et sonra normal.
ayn kişi mi yazıyor? konun kendisini yazanla bunu yazan aynı kişi mi gerçekten?kalbimi kıran bir konuydu ama ağlatmamıştı beni şimdi insanlara o kadar abartı geliyo ki bu durum insanlar inanmıyor bile bana meğerse ne kadar aglanacak bir şeymiş ne kadar haklıymışım meğerse
Tamamını okudun mu sen çok sabırlısın diye tebrik edeceğim
ya ben normalde de böyle konuşurum hani ben aglarken bile araya bişey sokuştururum yani oyle bi insanım sözlükçü oluverdim neyse orası problem değil adminler umarım bunu araştırıp ogrenirlerBu ne yaa sirf hitirdasma kelimesinin anlamini ogrenmek icin hepsini okudum cok komik yazmissiniz yaa dalga falan mi geciyor acaba dedim yani
En azindan sizin bebe cixxx giyiniyor artik onemli olan bu degil mi bence abartmayin sizin yaninizda rahat oldugu icin dikkat etmiyordur simdi duzelmis en azindan cixxxx olmus hep oyle kalsa daha mi iyiydi
sitede karınca kararınca yorumlarım var bilemedimki ya neyse sonraki konuyu olabildiğince seme yazarımSizi yakından tanıyan kişilerin yanında kullandığınız üslupla yazmışsınız, ama bizim sizin tarzınıza aşina olmadığımızı unutmuşsunuz.
Hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan..
fitnessçıydı ilk tanştığımızda gene bildiğin vucutçuydu sonra sporu bıraktı işte 1.5 sene fln dedim ya o zamandan bu zamana göbek yaptı tabiki bi de görmüşsündür oyle erkekler zaten iri görünüyolar göbek salınca da şişmanımsı oluyoSefkilün sismanmii :)
Hic işimiz gücümüz yok gece gece senin konunda gecen kelimeleri mi arastiracaz turk dil kurumunun boyle bi sözlüğü yoktur eminimya ben normalde de böyle konuşurum hani ben aglarken bile araya bişey sokuştururum yani oyle bi insanım sözlükçü oluverdim neyse orası problem değil adminler umarım bunu araştırıp ogrenirler