- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Deadlockless
ya işte ..ayn kişi mi yazıyor? konun kendisini yazanla bunu yazan aynı kişi mi gerçekten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya işte ..ayn kişi mi yazıyor? konun kendisini yazanla bunu yazan aynı kişi mi gerçekten?
burada bi tek hitirdaşmanın anlamını bilsen gerisi kolay o da kavga etmek işte annem filan çok kullanır benn deHic işimiz gücümüz yok gece gece senin konunda gecen kelimeleri mi arastiracaz turk dil kurumunun boyle bi sözlüğü yoktur eminim
şimdi baktım şöyle bi Allah var
bende okudum acaba bilmedigim hangi kelimeyle karsılasıcam daha.. merakından dolayı
yani biliyorum ama yazmıyorum diyorsun ferrarim var ama bisiklet kullanıyorum gibiya işte ..
Gız biz ne bilek senin anneyin kullandigi hidirdasmayi valla ilk defa duydugum bir kelimeburada bi tek hitirdaşmanın anlamını bilsen gerisi kolay o da kavga etmek işte annem filan çok kullanır benn de
Cozmeye calisiyorum tek tekGız biz ne bilek senin anneyin kullandigi hidirdasmayi valla ilk defa duydugum bir kelime
ben bilirsiniz sandım ki çok kullanıyoruz akrabalar filanGız biz ne bilek senin anneyin kullandigi hidirdasmayi valla ilk defa duydugum bir kelime
aynen hata etmişim demekki konu dışında sorum dışında herkes başka bi şeye takılmışyani biliyorum ama yazmıyorum diyorsun ferrarim var ama bisiklet kullanıyorum gibi
bu yorumu da göstereyim iyice anlasınŞu konuya inanma yüzdem temmuz da istanbul'a kar yağma olasılığı ile aynı.
google bile bilmiyor ne olduğunu.arattım bulamadıCozmeye calisiyorum tek tek
Yok bacı duymadim turk dil kurumuda ayni fikirdedir eminimben bilirsiniz sandım ki çok kullanıyoruz akrabalar filan
bebesi var onun sevişmez senleBen seni pek şirin buldum. Sevişek mi?
tamam bu mantıklı tavsiyenizi vakit kaybetmeden uygalayacağımArkadaslara katiliyorum yazis tarziniz hic hosuma gitmedi acilen degstrmelisiniz belkide sefkilinizin hergun ayni kiyafetleri gyme sebebi sizsiniz