- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ohaaaa çok fena bir olay bu. Polisler bizi korumak için yok muydu yaaDaha geçen giresun’da polisler bir çiftin videosunu ifşaladı. Kızın intihar ettiğine dair söylentiler var, siz halka en açık kısımlarda seks peşindesiniz hala. Hiç mi ders almıyor bu insanlar hiç mi korkmuyor ben anlamıyorum. Kolay gelsin.
Yok canım gec bile kalmışsınbilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Eltiiiiiiiiiiğğğğş kız eltiğğğğğAhh tekrar aklıma murat övünç geldı nedenseyanıkkkkk yanıkkkkk tiktakkkk netfilikşşşşşşşşşşşşş
Ozellikle o bebelerin bilinc altina yazik yaPublic sex fantezinizi parklarda yasamayin.
Gencecik bi kizin videosu dolaniyor hala internette.
Gidin sevisin ama parklardan özellikle cocuklarin oldugu yerlerden uzak durun
Cok sagolarkadaşlar çocuk parkında yapmadık tabii ki
baya derin çalılıkları olan bir yerdi
Bence degil ya baska kafayi yasiyor vannesBu vanessa fake hesap mı yani troll falan mı kızlar
Kuzum dötüne diken, çalı, çırpı batar. Public alanda yapacaksanız bir yere çekin, aracınızda sevişin. Öpüşme sarılma tamam da cinsel organa temas boyutu her yerde olmaz.arkadaşlar çocuk parkında yapmadık tabii ki
baya derin çalılıkları olan bir yerdi
doğum günlerimiz aynıSenin için erken
Senin için erken
Ne alaka ?doğum günlerimiz aynı