sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum

Aile evinde odanın kapısını kilitleyip “çık dışarı napıyorsun içeride” naraları eşliğinde yaptığın mastürbasyon kesmiyor olabilir evet haklısın ama abazalığını çok da çaktırma. Ürkütme ceylanı.
Attığım video bunlar değil mi?

bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Vanessa sana inanamıyorum. Ben seni sevgiline giderken elindeki kek pasta böreklerle tanımıştım 🙄soruna gelince biz seni şu saatten sonra tutabilirmiyiz sence?

Sanırım bu olay akşam karanlıkken olmuş. Tamam yaşayın ama bu kişiyle değil. Eski konuları okudum, kimseye güvenmeyin. Konularınızı hatırladım. Sonradan üzülürsünüz. Ayrıca illa cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz. Bir gün içinizden geldiği anda anlık gelişsin.

Abartmayın siz de isterseniz. Geyik yapacağım diye ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım. Kendini öldürmesi daha iyi olurdu yani? Şaka bile olsa şakanın da nereye gittiğini biraz düşünün bence.
Kendini öldürmesin tabi onu kimse istemez. Ama eğer Vanessa Fake değil gerçek bir kişilikse inanın sonu hiçte iyi değil geçmiş konularını okuyorum şuan tanımadığı adamın evine gidiyor, iki haftalık sevgilisi ile öpüşüyor, biri dur demezse Allah korusun zaten hiç güzel şeyler beklemiyor. Dalga olsun diye değil gerçekten üzülüyorum ailesine kendine

Bence erken ama sizin kararınız sonuçta ama bunu dışarlarda yapmayın lütfen ve korunun. İlişki için sadece istemek olmaz güven saygı sevgi varsa yap sonra pişman olma, belki ayrılırsınız ama arkandan konuşur mu konuşmaz mı bunları düşün öyle yaşa.

Kendini öldürmesin tabi onu kimse istemez. Ama eğer Vanessa Fake değil gerçek bir kişilikse inanın sonu hiçte iyi değil geçmiş konularını okuyorum şuan tanımadığı adamın evine gidiyor, iki haftalık sevgilisi ile öpüşüyor, biri dur demezse Allah korusun zaten hiç güzel şeyler beklemiyor. Dalga olsun diye değil gerçekten üzülüyorum ailesine kendine
Her ne olursa olsun, ister fake, isterse dünyanın en berbat şeyini yapmış olsun, kimseye keşke kendini öldürseydin bunu yapacağına denilmez. Denilmemeli.

sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Vanessa naber bebeyim?Ne zamandır aklımdaydın. Kaynvalden nasıl?

sizce erken mi henüz?
İki gün sonra sırf bunu yaşadığınız adam tarafından bunu yaşadığınız için çirkin ithamlara maruz kalarak terk edilebilirsiniz benden söylemesi. Adam bu kadar tedbirli ise onun için önemli bir konudur ve cinselliği evlilik öncesinde yaşayan bir kadınla birlikte olmak istemeyebilir.

X