- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bdv 'den cinselliğe terfi etmişsin canımsu tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sizin düşünceniz mi yoksa elinizde bir veri var mı. Varsa paylaşır mısınız. Bu gibi araştırmaları bulmak zor.bunlar birbirinizi keşfetmeniz için gereken şeyler, hepsini evliliğe birakanlar genelde sorun yaşıyor.
En güzel yorumParkta bahçede yapma da nerde ne yapıyorsan yap.
Nedense hesabın fake olduğunu düşünüyorum cinselik öyle durup dururken yasakanilabilecek veya istenecek bir durum değil...bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
İqlarınız aynı değildir inşallah.doğum günlerimiz aynı
Çocuğu ayak üstü taciz etmiş Valla şaşırdım ya ne kadar korkularından ölselerde buna hayır diyen bir erkeği duymak gözlerimi yaşartıyorbilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Yoktur öyle biri vanessanın hayal alemini dinliyoruzÇocuğu ayak üstü taciz etmiş Valla şaşırdım ya ne kadar korkularından ölselerde buna hayır diyen bir erkeği duymak gözlerimi yaşartıyor
O değil de evden çıkamayan buluşmaya gidemeyen kızın geldiği son durum
Bende aynısını düşünüyorum bir kız bu kadar rahat olamaz ve cinselik durup dururken istencek birşey değil...Konularınıza denk gelip okuyorum ama ilk defa yorum yazıyorum.
Bizimle fena halde kafaya buluyorsunuz.
ohooo ne Kizlar varBende aynısını düşünüyorum bir kız bu kadar rahat olamaz ve cinselik durup dururken istencek birşey değil...
Ormana yada sinemaya gitseydiniz.sinema hele ki salon büyükse ve izleyici yoksaaaarkadaşlar çocuk parkında yapmadık tabii ki
baya derin çalılıkları olan bir yerdi
Peki hangi durumlarda istenir cinsellikBende aynısını düşünüyorum bir kız bu kadar rahat olamaz ve cinselik durup dururken istencek birşey değil...
Ve seni aldatma ihtimali aklına gelmedi öyle mi?hayır bir de prezervatif almış
neden aldın diyorum kendim için diyor
bir de benim sağım solum belli olmazmış
Peki.doğum günlerimiz aynı
Kutlamak istersek diye herhaldeNe alaka ?