sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
797
1.078
bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?

Penetrasyon ürkütebilir, sorumluluk almak istemiyor olabilir evet ama yüzeysel dokunuşlara bile karşı olması tuhaf geldi açıkçası. Öpüşmüyorsunuz da sanırım.. bunlar birbirinizi keşfetmeniz için gereken şeyler, hepsini evliliğe birakanlar genelde sorun yaşıyor.

tabii ki öpüşüyoruz
biraz irkildi evet beklemiyordu ama gene de hoşuna gitti onu tatmin etmeye çalışmam

Öncelikle bu sizin karariniz sorguya mahal verilecek bı durum değil herşeyden önce beden sizin bedeniniz. Ama illa soruyorsanız karşınızdaki kişi erkek ve ataerkil bı toplumda yaşıyoruz ve bekaret bı tabu. Bu topun altına girmek istememesi normal. Ama sizinle gelecek düşünen sizi ileride yanında görebilmeyi düşünen biri bile olsa yine bu tabuyu yikamayabilirdi. Ülkenin genel skalasi bu. Bir ilişkiniz olur birbirinizi tanırsınız zamana yayarsiniz ve sonrasında kendiliğinden gelişir birşeyler . Yaşamak için yaşarsanız eğer bir kaç defa görüşüp kopacaginiz biriyle kendi vücudunuzu tanımanız çok zor olacaktır. Ve yaşanması muhtemel travmalarinizda o kişi yanınızda olmayacaktır kopma durumunuzda. Özgüveniniz zedelenebilir.. Ama rayına oturan bı ilişkide sizde kendinizi güvende hisseder ve pişmanlıktan ziyade kadın olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bence hayat boyu unutmayacağınız bu kişiyi, yine hayat boyu ilerleyen zamanlarda hayatınızda olsada olmasada sevgiyle anacaginizdan emin olun.

Yapıcaksanız yapın kimseyi ilgilendirmezde park ne alaka kendinizi bukadar küçük duruma düşürmeyin.
Bana kalırsa bişeyler yasamak için erken bi kaç konunuzu biliyorum şuanda bişey yaşamayın ilerde pişman olabilirsiniz.

Off vanessa ya kvdenin haberi var mi kız oğlunun pipisini ellediginden

Vanessa kaynanan duymasın junior'un pipisini ellediğini,gitti iffeti namusu şimdi parklarda.

Bir erkeğe bu kadar siz kosarsanız çok çabuk sıkılır bak ailevi problemlerin var kafa dağıtmak için heyecan arıyorsun ama bu sefer hafif kız olarak anilcaksin

Parkta bahçede olmaz böyle şeyler ayıp denen de birşey var iyice aldınız arsızlığı ele park demek çocuk demek azıcık ince düşünce illa sevişmek istiyosaniz otele gidin istediğinizi yapın tabi sonradan pişman olurmuyum korkusu çekmiyorsanız ahlak bekçisi değiliz ama sokakta parkta sevişen insanlar görmek istemiyoruz edep yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…