-
- Konu Sahibi VanessaRinki
İstenebilir orada bir şey yok da vanessa bu bir dediği diğerini tutmuyor.Bende aynısını düşünüyorum bir kız bu kadar rahat olamaz ve cinselik durup dururken istencek birşey değil...
Ben sevgilimle 2 yıl sonra yaşamıştımİstenebilir orada bir şey yok da vanessa bu bir dediği diğerini tutmuyor.
Ortada bir sevgili bile olmayabilir vanessanın hayal dünyasını okuyor olmamız daha büyük ihtimal.
Guven ve tanıyınca zaman ile önce kesfetilir bizim öyle oldu mesela aileler birbirini tanıyor ilişkimiz 3 yılındayız 1 senedir cinselik hayatımız var...Peki hangi durumlarda istenir cinsellik
Aklıma şey geldi yaO değil de evden çıkamayan buluşmaya gidemeyen kızın geldiği son durum
Ayy bu nasıl sahne cinsellikten soğudumAklıma şey geldi ya
Ben de güvenmeden arada bir bağ oluşmadan yaşayamam da yaşayanlar var tabi normal.Ben sevgilimle 2 yıl sonra yaşamıştımbukadar çabuk erken olması şaşırtıyor beni tanımadan etmeden ve aileler ilişkimizi biliyor bizim tabi cinseligi bilmiyorda sevgili olduğumuzu biliyorlar
Vanessa bu arada ilkin beğenmedim atmamıştım, ama çocuk parkı detayını görünce değiştirip beğenmedim attım yivrum haberin olsunbilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Kesinlikle sonra vay anam bela oldu yok şöyle oldu yok beni kullandı yok böyle böyle der dururlar saplantılı oldu yok tanımadan etmeden oluyorlar birlikte sorun...Ben de güvenmeden arada bir bağ oluşmadan yaşayamam da yaşayanlar var tabi normal.
Senin yanına çakmakla yaklaşmamak lazım Vanessabilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Ajjajjajaj dogum gunu diye de adama saldirmasinKutlamak istersek diye herhalde
Ay bu nasıl bir sahneAklıma şey geldi ya
Kızım aklın başında mı, kaç gündür çıkıyorsunuz da cinsellik yaşamak istiyorsun, başına ne gelecekse özentilikten gelecek senin. Sevgilim yok diye dünyayı dar ettin kendine, şimdi seksi takmışsın kafaya, adama tecavüz etme, edeceksen de korun bir zahmet sonra hamileyim diye ağlama.bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sizce erken mi henüz?
Sevgili olduğunuzdan adamın haberi var mı?hayır bir de prezervatif almış
neden aldın diyorum kendim için diyor
bir de benim sağım solum belli olmazmış