sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum

İstenebilir orada bir şey yok da vanessa bu bir dediği diğerini tutmuyor.
Ortada bir sevgili bile olmayabilir vanessanın hayal dünyasını okuyor olmamız daha büyük ihtimal.
Ben sevgilimle 2 yıl sonra yaşamıştım bukadar çabuk erken olması şaşırtıyor beni tanımadan etmeden ve aileler ilişkimizi biliyor bizim tabi cinseligi bilmiyorda sevgili olduğumuzu biliyorlar

Ben sevgilimle 2 yıl sonra yaşamıştım bukadar çabuk erken olması şaşırtıyor beni tanımadan etmeden ve aileler ilişkimizi biliyor bizim tabi cinseligi bilmiyorda sevgili olduğumuzu biliyorlar
Ben de güvenmeden arada bir bağ oluşmadan yaşayamam da yaşayanlar var tabi normal.

Vanessa bu arada ilkin beğenmedim atmamıştım, ama çocuk parkı detayını görünce değiştirip beğenmedim attım yivrum haberin olsun

Senin yanına çakmakla yaklaşmamak lazım Vanessa

Kızım aklın başında mı, kaç gündür çıkıyorsunuz da cinsellik yaşamak istiyorsun, başına ne gelecekse özentilikten gelecek senin. Sevgilim yok diye dünyayı dar ettin kendine, şimdi seksi takmışsın kafaya, adama tecavüz etme, edeceksen de korun bir zahmet sonra hamileyim diye ağlama.

Her şeyin bir vakti ve yolu var ya bi akışına bırak hayatı

Irz düşmanına adın çıkacak zorla güzellik olmaz. Park nedir ya tövbe Ya Rabbi
Allah akıl fikir versin

sen ne ara sevgili yaptin parklarda bulusmaya basladin ben bunu nasi kacirdim
sendeki şu libidonun onda biri bende olsa keşke yahu
adamin elini goguslerine mi koydun gercekten

Canım yüksek bir ihtimal erkek arkadaşın senin onun "üzerine kalma" düşüncesinden korkuyor ve bekaret muhabbetinin sorumluluğunu almak istemiyor. Yani bazen erkekler bu tarz şeylerden korkuyor. İstenmeyen evliliğin ya da sorumlulugun içerisine girmek istemiyor. Ona sorumluluk almak zorunda olmadığını bunu yaşadınız diye illa evleneceksiniz diye bir şey beklemediğini git gel kafasına sok bak nasıl yanaşıyor sana hahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…