- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Keşke etseydi bu kızın sonu hiç iyi değilOfff vanessa adım adım anneliğe gidiyor durum
Yok sevgilim yok...be ara oldu
Kv istemiyor oldu...ne ara kv
Hani sen intihar ediyordun
Ayyyyyy nicke dikkat etmemisim ayyyyyyy alemwmwleöelwmwöwlwlwlwlwlwlHayatim Vanessa'dan bahsediyoruz. Adam korkmuştur iyice sarakalır diye.
Attığım video bunlar değil mi?Aile evinde odanın kapısını kilitleyip “çık dışarı napıyorsun içeride” naraları eşliğinde yaptığın mastürbasyon kesmiyor olabilir evet haklısın ama abazalığını çok da çaktırma. Ürkütme ceylanı.
Abartmayın siz de isterseniz. Geyik yapacağım diye ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım. Kendini öldürmesi daha iyi olurdu yani? Şaka bile olsa şakanın da nereye gittiğini biraz düşünün bence.Keşke etseydi bu kızın sonu hiç iyi değil
Vanessa sana inanamıyorum. Ben seni sevgiline giderken elindeki kek pasta böreklerle tanımıştımbilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Kendini öldürmesin tabi onu kimse istemez. Ama eğer Vanessa Fake değil gerçek bir kişilikse inanın sonu hiçte iyi değil geçmiş konularını okuyorum şuan tanımadığı adamın evine gidiyor, iki haftalık sevgilisi ile öpüşüyor, biri dur demezse Allah korusun zaten hiç güzel şeyler beklemiyor. Dalga olsun diye değil gerçekten üzülüyorum ailesine kendineAbartmayın siz de isterseniz. Geyik yapacağım diye ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım. Kendini öldürmesi daha iyi olurdu yani? Şaka bile olsa şakanın da nereye gittiğini biraz düşünün bence.
Her ne olursa olsun, ister fake, isterse dünyanın en berbat şeyini yapmış olsun, kimseye keşke kendini öldürseydin bunu yapacağına denilmez. Denilmemeli.Kendini öldürmesin tabi onu kimse istemez. Ama eğer Vanessa Fake değil gerçek bir kişilikse inanın sonu hiçte iyi değil geçmiş konularını okuyorum şuan tanımadığı adamın evine gidiyor, iki haftalık sevgilisi ile öpüşüyor, biri dur demezse Allah korusun zaten hiç güzel şeyler beklemiyor. Dalga olsun diye değil gerçekten üzülüyorum ailesine kendine
Vanessa naber bebeyim?Ne zamandır aklımdaydın. Kaynvalden nasıl?bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
İki gün sonra sırf bunu yaşadığınız adam tarafından bunu yaşadığınız için çirkin ithamlara maruz kalarak terk edilebilirsiniz benden söylemesi. Adam bu kadar tedbirli ise onun için önemli bir konudur ve cinselliği evlilik öncesinde yaşayan bir kadınla birlikte olmak istemeyebilir.bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sizce erken mi henüz?
Mükemmel önerilerine bir yenisini eklemişsin tebriklerKeşke etseydi bu kızın sonu hiç iyi değil