• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin isteksizliği, hamile kalamama

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum hakketen, insanlar bu kadar kolay nasıl hamile kalabiliyor? Ben 7 aydır deniyorum olmuyor mesela. Belkide birkaç yıl olmayacak, ne bileyim. Ama görümcem ilk ay denemesinde hamile kaldı. 36 yaşında. Sigara ve içki bağımlısı. Tüm hamileliği boyunca da içti, çekti. Üstelik birde normal doğumla sapasağlam çocuk doğurdu, şimdi 2 yaşında zımba gibi.
Benim sigara ve alkölle alakam yok. Kokusunu bile sevmiyorum. Ama çocuğumda hastalık çıktı, yarım kaldı gebelik. Şimdi de olmuyor. Takviyeler almama rağmen. O takviye bile almıyordu.

İnsan sinir oluyor dimi? Hayat böyle adaletsiz işte, napacaz?
☺☺☺ çok tatlısınız Rabbim gönlünüze göre versin 8. Ayda kavuşursunu z bebişe inşallah 🌸

Yasim geçiyor diyen çocuğa çok odaklanmışsınız akisina bırakın olaylari
Aynen öyle yaa, insan bir panik oluyor ama baktığımda ne kadar gereksiz kaygılar. Yaşın, hangi yılda doğmanın ve doğurmanın ne farkı var ki? Yeter ki birlikte sağlıklı ve mutlu hayat yaşayalım, ha 5 yıl tez ölecem ha 5 yıl geç... esas hayatın nasıl geçtiği önemli...

Bizim ülkede boşanmak tabu resmen farkındayım ancak aynı şeyleri istemeyen, kısacası aynı frekansta olmayan insanların evliliğe devam etmesi hatta çocuk yapmak için bu kadar uğraşması bana anormal geliyor yanlış anlamayın ama bir durun yani.

Aynen öyle yaa, insan bir panik oluyor ama baktığımda ne kadar gereksiz kaygılar. Yaşın, hangi yılda doğmanın ve doğurmanın ne farkı var ki? Yeter ki birlikte sağlıklı ve mutlu hayat yaşayalım, ha 5 yıl tez ölecem ha 5 yıl geç... esas hayatın nasıl geçtiği önemli...
Aynen akışına bırakın günümüzde eğitim çalışma süreleri arttığı için ergenlik , evlilik yaşı arttı . Bir psikolog bilim insanları 30 yaşa artık ergenlik diyor demişti . Akışına bırakın

Bizim ülkede boşanmak tabu resmen farkındayım ancak aynı şeyleri istemeyen, kısacası aynı frekansta olmayan insanların evliliğe devam etmesi hatta çocuk yapmak için bu kadar uğraşması bana anormal geliyor yanlış anlamayın ama bir durun yani.
Aynı fikirdeyim canım

Back
X