Sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence gerçekten hata yapmışsınız. Bunu olumlamaya gerek yok. Ama eğer evlendiğiniz kişi de sizin gibi olursa bence birbirinize bekaret borcunuz yok. Konuyu açmazsınız. Ama içinizde hep bunun pişmanlığını yaşarsınız, insanın doğası yanılmaz. Bu denli pişman hissetmenize rağmen bu duruma "ne var ki" lik bir durum diyemeyiz. İnsanın en özel eyleminden bahsediyoruz.

Evet haklısınız. İleride hayatıma girecek biri bunu sorduğunda yalan söyleme gibi bir lüksüm yok zaten elbette doğruyu söylemek zorundayım ama karşı taraf bu duruma karşı çıkarsa ve bu durum aileme giderse diye çekincem var

Ailenize niye gitsin ki. Gidip kızınınz bunu yapmış diye anlatacak hali yok ya

Evet inişli çıkışlı bir ilişkide olmak zor ve görüldüğü üzere psikolojimi de çok etkiliyor. Karşı tarafın rahatlığı var ama bir şeyler yaşadık zaten küssek barışsak bile yine tekrar konuşuruz kopamayız gibi düşüncelere giriyor

Yapacak bir şey yok bile isteye yapmışsınız. Başından beri olmayacağını biliyordum diyorsun zaten. Bu kadar dert edeceksen yapmasaydın

Vicdan azabı duyacağınız şeyleri yapmamalısınız. Yaptığınız şeylerden de vicdan azabı duymamalısınız çünkü geriye dönüş yok. Önünüze bakın.

Ona karşı ilişkinin yürümesi çok zorundaymış gibi hissettirme sakın, umursamaz davran yoksa burnundan getirir. Ve pişmansan eğer nasıl olsa bir defa oldu devamını da getireyim diye düşünme bırak bir defa olarak kalsın belkide bunu anlayabilecek kapasitede bir insan çıkacak karşına ilerde

Yapacak bir şey yok bile isteye yapmışsınız. Başından beri olmayacağını biliyordum diyorsun zaten. Bu kadar dert edeceksen yapmasaydın
Aşk insanın gözünü kör edermiş derler ya o hesap. Evet olmayacağını biliyordum ama çok seviyordum o zamanlar hiçbir şey düşünmeden yaşadım ama sonradan pişmanlığını yaşıyorum

Aşk insanın gözünü kör edermiş derler ya o hesap. Evet olmayacağını biliyordum ama çok seviyordum o zamanlar hiçbir şey düşünmeden yaşadım ama sonradan pişmanlığını yaşıyorum

Adam nasıl biri? Fazla mı umursamaz

Karşı tarafın rahatlığı sizin tavrınızdan dolayı muhtemelen. Siz hiç ayrılmaz gitmezsiniz diye düşünüyor olabilir. Cinsellik yaşandı diye bu toksik kişiyle ilişkiye devam etmek zorunda değilsiniz.

Bu durumu erkek arkadaşımla konuştuk pişman olduğumu biliyor vicdan azabı çektiğimi de biliyor. Onun rahatlığı oldu büyük ihtimalle zTen bir şeyler yaşadık beni bırakamaz diye düşünüyor onun için istediği gibi davranıyor

25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var
Böyle biriyle neden yattın ki. Yanlış anlama yani kınadığımdan değil, ciddi merak ediyorum.. Madem bu kadar takacaksın kafana, adamla gelecek de gormuyon. Neden yattın? Tutamadın mi kendini

Bundan sonra geri vites yap o yazmadıkça sen de yazma arama. Ve belkide seninde karsına bunu yasamıs birisi cıkacak o sana anlatacak mı ki sen kendini anlatmak zorunda hissediyorsun herkesden kan da gelmiyor kesin anlasılır mı yani kestiremedim (valla bazı erkekler her seyi bilmeyi haketmiyor)

Son zamanlarda öyle oldu. onun umursamazlığı yüzünden ben vicdan azabı çekiyorum. Onda rahatlık var yaptık zaten benden ayrılamaz diye düşünüyo

Aranızda nasıl bir kültür farkı var? Misal biri doğulu diğeri batılı mı

Böyle biriyle neden yattın ki. Yanlış anlama yani kınadığımdan değil, ciddi merak ediyorum.. Madem bu kadar takacaksın kafana, adamla gelecek de gormuyon. Neden yattın? Tutamadın mi kendini
Dediğim gibi ilişki yaşadığımız zamanlar çok seviyordum hiçbir şey düşünmeden yaşadım o zamanlar da bana karşı çok iyiydi son zamanlarda böyle toksik ilişkimiz oldu. İlk zamanlar bu durumu asla kafaya takmıyordum ama bana karşı umursamaz davrandıkça ben bu olayı kafama takar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…