- 11 Aralık 2024
- 400
- 1.051
- 28
Erkek arkadaşım iç Anadolu bölgesinden ben batı. Aile yapıları da uyuşmadığı için ailem istemiyor o çocuğu
Anladım. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım onu tamamen geride bırakırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşım iç Anadolu bölgesinden ben batı. Aile yapıları da uyuşmadığı için ailem istemiyor o çocuğu
Karşı taraf sormazsa söylemem ama kafamı karıştıran şey şu eğer sormazsa evlendikten sonra bakire olmadığımı anlarsa olay farklı yerlere gider mi anlatmam gerekiyor mu bilemiyorumBundan sonra geri vites yap o yazmadıkça sen de yazma arama. Ve belkide seninde karsına bunu yasamıs birisi cıkacak o sana anlatacak mı ki sen kendini anlatmak zorunda hissediyorsun herkesden kan da gelmiyor kesin anlasılır mı yani kestiremedim (valla bazı erkekler her seyi bilmeyi haketmiyor)
Ayrıca evlilik niyeti olmayan birisi ailenize gidip de bu durumu anlatıp kendisini ifşa etmez. Öyle bir şey olmaz merak etmeyin. Kendiniz de yazdınız toksik ilişki diye. Durumun gayet farkındasınız. Ayrılın, kimse kimseye mecbur değil.Evet haklısınız. İleride hayatıma girecek biri bunu sorduğunda yalan söyleme gibi bir lüksüm yok zaten elbette doğruyu söylemek zorundayım ama karşı taraf bu duruma karşı çıkarsa ve bu durum aileme giderse diye çekincem var
Bir zamanlar beni mutlu eden şeyler şimdi pişman etti ama vicdan azabı bile çekiyorum. 25 yaşındayım. Sevdiğim için ve ondan başkasıyla olamayacakmışım gibi düşündüğüm içinbir zamanlar sizi mutlu eden hiçbir seyden pişman olmayın, kimsenin de sizi pişman etmesine izin vermeyin. kimseye bekaret borcunuz yok (nefret ediyorum bu kelimeden) zaten bunu sorun edecek birini de hayatınıza almayın.
yasınız kaç bilmiyorum ama bundan sonradı için de ayrıldıktan sonra bile yasadıklarınızdan pişman olmayacağınız insanlarla birlikte olun. sadece sevişme anlamında demiyorum. bu kadar toksik birine neden bu kadar vakit ayırdınız?
Erkek , kadın fark etmeksizin sevdiği ile beraber olmak ister . Maalesef söylemeniz gerekli . Çünkü kandırılmak kötü bir şey … Bana da eşim söylemezse ben de müthiş kötü olurdum . Olan olmuş bundan sonra önünüze bakın lütfen . İllaki buna takılmayan insanlar vardır . Siz de takılmayacağınızı düşünüyorsanız öyle insanla evlenirsiniz. Şahsen ben kendim gibi biri ile evlenmek isterdim . Çünkü kafa yapısı aynı olan insan sizi mutsuz etmez .2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
Sanırım psikolojik destek alıcam çünkü bu durum benim psikolojimi bozdu. Sadece yaşadığım özel an değil erkek arkadaşımın bana karşı davranışları vs beni çok yordu psikolojik açıdan iyi değilimBence ilişkiyi bitir ve bir süre kimseyi alma hayatına. Kafanı dinle gerekirse psikolojik destek al kimseye muhtaç değilsin
Söyledikten sonra karşı taraf bana ne gözle bakacak düşüncesi var işteErkek , kadın fark etmeksizin sevdiği ile beraber olmak ister . Maalesef söylemeniz gerekli . Çünkü kandırılmak kötü bir şey … Bana da eşim söylemezse ben de müthiş kötü olurdum . Olan olmuş bundan sonra önünüze bakın lütfen . İllaki buna takılmayan insanlar vardır . Siz de takılmayacağınızı düşünüyorsanız öyle insanla evlenirsiniz. Şahsen ben kendim gibi biri ile evlenmek isterdim . Çünkü kafa yapısı aynı olan insan sizi mutsuz etmez .
işte bundan bir ders almayı umarak bundan sonraki seçimlerinizi ona göre yaparsınız ama su an buna takılıp kendinizi paralamanın bir anlamı yok. bir zamanlar size doğru gelmiş.. yanlış bi sey de olsa yasamışsınız.. önemli olan ders almanız ve hayatınıza bundan sonraki dönemde daha dikkatli insan secmeniz..Bir zamanlar beni mutlu eden şeyler şimdi pişman etti ama vicdan azabı bile çekiyorum. 25 yaşındayım. Sevdiğim için ve ondan başkasıyla olamayacakmışım gibi düşündüğüm için
Nerelisiniz? Artık eskisi kadar bekarete önem veren erkek kalmadı zaten. En azından benim çevremde yok. Kültüre göre de değişir tabi. Erkek kardeşimde önem vermiyor 28 yaşında evlensem o yaştaki bir kızdan da illa ki bakire olmasını bekleyemem bende o yaşa kadar bir şeyler yaşamış olacağım ama herkesle yatmış birini de istemezdim dedi. (bana demedi istemeden şahit oldumBekarete önem vermeyen birini bulmakta zor gibi geliyor ya da ben yanlış düşünüyorum. Birini hayatıma alırsam zamanla bunu anlayabilir miyim
Bi anlık gafletle yanlış kararlar alınmış dahada yanlışlar yapma iyi korun ki bide kürtaja sebep olma umarım bu olayla birbirinize dahada bağlanır ve evlenirsiniz25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var
işte bundan bir ders almayı umarak bundan sonraki seçimlerinizi ona göre yaparsınız ama su an buna takılıp kendinizi paralamanın bir anlamı yok. bir zamanlar size doğru gelmiş.. yanlış bi sey de olsa yasamışsınız.. önemli olan ders almanız ve hayatınıza bundan sonraki dönemde daha dikkatli insan secmeniz..
kimse sevişti diye kirlenmez, değersizleşmez. siz böyle hisseder ve hissettirirseniz hayatınıza girecek insan da sürekli bunu yüzünüze vurur. kimseyi bağlamaz sizin gecmisiniz.
ilerideki eşime söyledikten sonra bunu sorun etmez
Karşıdaki kişi bunu ilkten kabullense bile ileride kavga sırasında vs bir şey olduğunda illa yüzüme vurmaz mı genelde erkeklerin böyle bir yapısı varişte bundan bir ders almayı umarak bundan sonraki seçimlerinizi ona göre yaparsınız ama su an buna takılıp kendinizi paralamanın bir anlamı yok. bir zamanlar size doğru gelmiş.. yanlış bi sey de olsa yasamışsınız.. önemli olan ders almanız ve hayatınıza bundan sonraki dönemde daha dikkatli insan secmeniz..
kimse sevişti diye kirlenmez, değersizleşmez. siz böyle hisseder ve hissettirirseniz hayatınıza girecek insan da sürekli bunu yüzünüze vurur. kimseyi bağlamaz sizin gecmisiniz.
ŞuBekarete önem vermeyen birini bulmakta zor gibi geliyor ya da ben yanlış düşünüyorum. Birini hayatıma alırsam zamanla bunu anlayabilir miyim
Hatanızın neresinden dönseniz iyidir . Zaten illaki tanışınca o kişiyi anlarsınız . Nasıl gözle bakacağına ya da kestirip atacağına . İnsanları kandıramazsınız . Sonuçta büyük vebal. Sizi çok iyi anlıyorum . Sakin kafa ile güzel düşünün . O şekilde hayatınıza yön verin …Söyledikten sonra karşı taraf bana ne gözle bakacak düşüncesi var işte
Trakyalım. Umarım bende bekarete önem veren birine denk gelmem yoksa sorunlar yaşarımNerelisiniz? Artık eskisi kadar bekarete önem veren erkek kalmadı zaten. En azından benim çevremde yok. Kültüre göre de değişir tabi. Erkek kardeşimde önem vermiyor 28 yaşında evlensem o yaştaki bir kızdan da illa ki bakire olmasını bekleyemem bende o yaşa kadar bir şeyler yaşamış olacağım ama herkesle yatmış birini de istemezdim dedi. (bana demedi istemeden şahit oldum) ileride tanıştığınız kişiye de bu konudan pişmanlığınızı dile getirmeyin. yaşadım benim özelimdi diyin. bu konuda çok açıklama yapmanıza gerek yok
Zaten yalan üzerine kurulu bir hayat istemem o vicdan azabı içten içe bitirir insanı. Umarım doğru kişiyi bulurumŞu
Hatanızın neresinden dönseniz iyidir . Zaten illaki tanışınca o kişiyi anlarsınız . Nasıl gözle bakacağına ya da kestirip atacağına . İnsanları kandıramazsınız . Sonuçta büyük vebal. Sizi çok iyi anlıyorum . Sakin kafa ile güzel düşünün . O şekilde hayatınıza yön verin …
işte siz bunu sanki bir ayıp gibi karşınızdaki kişiye yansıtırsanız yüzünüze vurur. şöyle anlatayım benim ilk gece kanamam olmadı.. ne eşim de ne de ben bunun mevzusunu hiç açmadık. kaldı ki bir ilişkim de olsaydı bunu esime söylerdim. mesela kendisi bana söyledi.. açık olmak adına evet söylenmeli ama bir ayip, hata gibi değil.. ben bunu yasadım.. karsındaki insan mizacı gereği bunu kabul etmeyebilir o zaman ayrılırsınız.. ama kabul edip sonrasında bunu yüzünüze vuracak bir karakterse zaten sizin hayatınızda ne işi var? kücük de değilsiniz 25 yasındasınız. doğru insanları ayırt edebileceğinize inanıyorum. su an bu olayı mesele haline getiren sizsiniz. doğru insan bunları dert etmezKarşıdaki kişi bunu ilkten kabullense bile ileride kavga sırasında vs bir şey olduğunda illa yüzüme vurmaz mı genelde erkeklerin böyle bir yapısı var
Bunu yaşadığım kişi doğru insan olsaydı şuan bende dert etmezdim ama olan oldu yapacak bir şey yok umarım bende doğru kişiyi bulurum yorumunuz için teşekkür ederimişte siz bunu sanki bir ayıp gibi karşınızdaki kişiye yansıtırsanız yüzünüze vurur. şöyle anlatayım benim ilk gece kanamam olmadı.. ne eşim de ne de ben bunun mevzusunu hiç açmadık. kaldı ki bir ilişkim de olsaydı bunu esime söylerdim. mesela kendisi bana söyledi.. açık olmak adına evet söylenmeli ama bir ayip, hata gibi değil.. ben bunu yasadım.. karsındaki insan mizacı gereği bunu kabul etmeyebilir o zaman ayrılırsınız.. ama kabul edip sonrasında bunu yüzünüze vuracak bir karakterse zaten sizin hayatınızda ne işi var? kücük de değilsiniz 25 yasındasınız. doğru insanları ayırt edebileceğinize inanıyorum. su an bu olayı mesele haline getiren sizsiniz. doğru insan bunları dert etmez
dm yaz bana2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
Şşşt yavrum baban nereli ? Nereden bu yeni üyeliğin temeli?dm yaz bana