Sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25 yaşındayım. İlişkimiz çok iyiyken bu olayı kafama takmıyordum ama son zamanlarda kafama çok takar oldum öyle bi psikolojiye girdim

Peki sizce ilerideki eşim olacak kişiye bunu söylemeli miyim ?
Bu kişiye göre değişir. Eğer hayatınıza girecek kişi bakirse ve bunu merak edip sorarsa gerçeği söylemek gerekir. Aksi takdirde önüne gelen kızla yatıp kalkıp bakire eş istiyorum diyen erkeğin böyle bir beklenti içerisinde olma hakkı yoktur. Bekaret mevzusunu kafaya takmayacak takıntılı olmayan biriyle ilişki kırmalısınız. Kendinizi kirli , suçlu hissetmeyin. Bunda kötü bir şey yok.

Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim acaba ilk olduğu için mi böyleyim
Ben duygusal değilim ilk ilişki falan saçma geliyor. Sizce bu devirde hiç ilişki yaşamamış bekar erkek var mıdır? Yaşamış bir erkeğin yaşamamış kız istemesi iki yüzlülük. Erkeğin canı canda kadının değil mi ? O sevismek istiyor sevisiyor sizde sevismek istemissin sevismissinz. Kimi ilgilendirir? Bu sebeple sizden vazgeçen biriyle zaten ilerde evlenmeyin. Sizi gerçekten seven biri bu dert etmeyecektir.

Ayrılın o zaman çünkü devamını isterse size zulüm olur , kendınıze bunu yapmayın sevmediğiniz biriyle olmayın
Bu pişmanlığımı vicdan azabı çektiğimi ona da söyledim ben her türlü yanında olurum diyor ama ilişki çok toksik yani pekte güvenim kalmadı açıkçası. Vicdan azabı çektiğim için tövbe ediyorum sürekli

Yaptığın yanlış değil. Yaptığın kişi yanlış olmuş. Onun haricinde kendini üzeceğin hiç bir şey yok. Erkekler her haltı yiyecek ama tertemiz kalacak ama Sen kirli olacaksın. Sakın girme bu kafaya ablacım

Bekarete önem vermeyen birini bulmakta zor gibi geliyor ya da ben yanlış düşünüyorum. Birini hayatıma alırsam zamanla bunu anlayabilir miyim

Bunun için kendini güvenmediğin bir ilişkiye mecbur etme sakın. Asıl bu büyük hata olur.

Bekarete önem vermeyen birini bulmakta zor gibi geliyor ya da ben yanlış düşünüyorum. Birini hayatıma alırsam zamanla bunu anlayabilir miyim
Siz yanlış düşünüyorsunuz. Düşünce yapınızı değiştirmeniz gerek. Yorumlarda arkadaşların yazdığı gibi bakir erkek neredeyse hiç yok. Bekareti söz konusu etmeyen, bilinçli erkekler de var.

Yaptığınız yorum içimi rahatlattı :)

Karşınızdaki erkeğe eğilip bükülüp ben daha önce biriyle birlikte oldum kirliyim gibi düşünceleri yansıtırsanız karşınızdaki bunu kullanır. Siz dik duracaksınız. Kendinizi her daim koruyacaksınız. Bu benim hayatım istedim ve yaşadım bitti diyeceksiniz. Çocuk değilsiniz. Bunun kararı yalnızca sizi ilgilendirir.

Bekarete önem veren biriyle beraber olursanız söylemeniz gerekir. Siz bu pişmanlıkla diktirirsiniz gibime geliyor. Tecrübeli bi erkek seks yapan kadınla yapmayan kadın vajinasını bence anlar, kan falan hikaye. Ben erkek olsam anlardım asddgaha

Toplumda böyle maalesef erkekler her şeyi yaparlar ama kız yapınca şey damgasını yer bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum
Kaldı mı bu bakış açısı hala ya? Kendinizi suçlamayın sırf bu yüzden ileride pişman olacağınız bir evlilik yapmayın. Kimsenin sizi manipüle etmesine de izin vermeyin.

Beden sizin karar sizin kendınıze kızmayın

Tabii ki ama umarım bende bilinçli bir erkeğe denk gelirim de ileriki hayatımda sıkıntı yaşamam :)

Tabii ki ama umarım bende bilinçli bir erkeğe denk gelirim de ileriki hayatımda sıkıntı yaşamam :)
Bu sevgilinizden bence ayrılın. Kendinize güzel bir sayfa açın. İnişli çıkışlı, sevginin tükendiği ilişkiler yorucu olur. Bakirelik konusunu da düşünüp durmayın. Yaşandı bitti bu kadar.

Bunun için kendini güvenmediğin bir ilişkiye mecbur etme sakın. Asıl bu büyük hata olur

Bunun için kendini güvenmediğin bir ilişkiye mecbur etme sakın. Asıl bu büyük hata olur.
Yaşadığım kişi öyle düşünüyor işte birlikte olduk evlenmek zorundayız gibi. Beni de öyle bi psikolojinin içine sürükledi ki ondan başkası kabul etmez gibi. Hayatımdaki kişi tutucu bi aile yapısına sahip o yüzden bu tarz düşünüyor ve beni de böyle düşündürmeye zorluyor gibi

Geçmiş olsun.Olan olmuş artık bundan sonrasına bakmak lazım. Ama karşı cins ile beden olarak değil karekter ve mantık içerisinde ve sağlıklı hareket edip daha dikkatli olmanı dilerim.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…