Sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir şey yaptığım için elimde değil vicdan azabı çekiyorum hem toplum görüşü olarak hem dini açıdan, zaten tövbe ediyorum ve bu olayı kimseye anlatamadığım için psikolojik açıdan sıkıntıya girdim

Öffffff bir şey yaptın arkasın da dur şu an iletse evleneceğin erkek kimle ne yapıyor haberin var mı o kanıtlıcayabillecek mi

Bu kafadan çıkmadan evlenmeyin sakın.
Burda o kadar konu gördüm ki, yok eşim geçmişimi yüzüme vurdu yok beraberlik yaşadım söylemeye korktum yok beni kabul etti falan fişman..
Dik duracak, sen kimsin ben seni kabul ediyor muyum kıvamına gelip yaşadığınız her şeyin sadece sizi ilgilendirdiğini anlayana kadar bekar kalacaksınız.
Defolu hissedip beni öyle kabul etti amaaa bahanesine sığınıp ilk hırto ile yola çıkmayacaksınız.
He karşıdaki deneyim yaşamamıstır öyle birini arar siz de belirtir yolunuza bakarsınız o ayrı
Cinsel sağlık açısından dikkatli olun

Anladim, güvendiginiz bir arkadasiniz olsa onunla paylasin icinizi rahatlasin diyecegim ama bilemiyorum,
belkide en dogrusu piskolojik destek almaniz, iliskide yiprandiginiz icin de.

Millet ne derse desin, toplumu dusunme, kim kimin iyiligini istiyorki bu zamanda.
Sütten cikmis ak kasik olsan bile millet konusur, sen bosver onlari.

Karşı tarafta bunu sormazsa yine de söylemeyeyim mi yani ya evlendikten sonra sorun olursa
Sormazsa önemsemiyor demektir evlendikten sonrada sormaz. Sonuçta her kadın kanamıyor, normal doğumda zarı yırtılan kadınlar var. İlişki gidişatında bu konu olursa yalan söyleme ezilip büzülme, tercih ettin yaşadın bitti gitti.
Sırf ilişki yaşadın diye nasılsa bekaret sorunu yok diyip cinsellik için yaklaşan erkeklere dikkat et.
Mesela bu sevgilinle anlaşamadığın halde neden işi bu kadar ileri götürdün? Belli ki sonuçlarına katlanamıyosun

Sorun etmeyecek biriyle evlenirsen sıkıntı yaşamazsın o tarz kişilere başta söylemenin bir anlamı da olmuyor zaten
Ama söylesem mi diye kara kara düşündüğün biriyle birlikte olursan bil ki o iş yaş.

Bu ilişkiyi yaşadığımız zamanlar aramız çok iyiydi o yüzden hiçbir şeyi önemsemedim düşünmedim ama son zamanlarda bu tarz sıkıntılar oldu o yüzden kafama takmaya başladım. İleride evleneceğim kişi sormazsa söylemem zaten dediğiniz gibi sormazsa önemsemiyor demektir

Biriyle tanışınca suçunu itiraf eder gibi direkt ben bakire değilim deme tabiki. Kendini karşındaki insana karşı suçlu da hissetme. Ama birbirinizi tanıma asamasinda illaki eski ilişkilerden laf açılır o zaman söylersin.
Peki şuan sevgilinle devam ediyor musun görüşmeye?

Merhaba konu sahibi, öncelikle bekaret konusundan bir sıyrıl. Olmuş bitmiş gitmiş. Erkekler evlenene kadar onlarca kadınla birlikte oluyor da sadece niye biz kadınlar bekaret için hesap veriyoruz açıklama yapıyoruz ki? Ne münasebet? Evlenene kadar her haltı yiyip evlenirken sözde (!) temiz aile kızı arayan, bekaret derdinde koşan adamdan bozma insanlarla ciddi bir yola girmemeni tavsiye ederim. Seni seven adam buna takılmaz.
Bu farklılık yaşadığın toksik ilişkiden de kopmanı tavsiye ederim. Kim ne derse desin o farklılıklar illa sorun oluyor.

Vakti geldiğinde evleneceğin kişiye durumu anlatırsın. Tövbe etmeye devam et ve lütfen aynı hataya tekrar düşme. Bu sayfada zina normal görülüyor ama sen inançlı birisin o yüzden yorumları buna göre oku

25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var
Ayrilacaginiz adamla neden yattiniz? İşin evlilik kısmında değilim de, tartışmalar yaşadığınız bir adama kendinizi neden teslim ettiniz?

Gelecekteki kocanın da bakir olmayacağına göre bu sen hariç kimseyi ilgilendirmez. Çıkın artık şu kafa yapısından.

Evet devam ediyorum ama onunla her konuştuğumda bu konu tekrardan aklıma geliyor. Bende öyle bir algı yarattı ki “biz zaten evlenmek zorundayız” gibi. Hiç mutlu değilim

Sürekli tövbe ediyorum zaten ama içim hiç rahatlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…