Böyle bir şey yaptığım için elimde değil vicdan azabı çekiyorum hem toplum görüşü olarak hem dini açıdan, zaten tövbe ediyorum ve bu olayı kimseye anlatamadığım için psikolojik açıdan sıkıntıya girdimKimseye gecmisini anlatmak zorunda degilsin.
Erkeklerin cogu bakire degil, her pisligi yapip evlenecegi insanin gecmisinin olmamasini bekleyemezler.
Senin bakireligine önem veren biriyle zaten evlenme, cok daha önemli seyler var bu hayatta.
Neden vicdan azabi cekiyorsun? kime karsi?
Dini acidan düsünüyorsan, tövbe et ve kimseye bahsetme bundan, kimseyi ilgilendirmez.
Öffffff bir şey yaptın arkasın da dur şu an iletse evleneceğin erkek kimle ne yapıyor haberin var mı o kanıtlıcayabillecek mi2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
Anladim, güvendiginiz bir arkadasiniz olsa onunla paylasin icinizi rahatlasin diyecegim ama bilemiyorum,Böyle bir şey yaptığım için elimde değil vicdan azabı çekiyorum hem toplum görüşü olarak hem dini açıdan, zaten tövbe ediyorum ve bu olayı kimseye anlatamadığım için psikolojik açıdan sıkıntıya girdim
Sormazsa önemsemiyor demektir evlendikten sonrada sormaz. Sonuçta her kadın kanamıyor, normal doğumda zarı yırtılan kadınlar var. İlişki gidişatında bu konu olursa yalan söyleme ezilip büzülme, tercih ettin yaşadın bitti gitti.Karşı tarafta bunu sormazsa yine de söylemeyeyim mi yani ya evlendikten sonra sorun olursa
Bu ilişkiyi yaşadığımız zamanlar aramız çok iyiydi o yüzden hiçbir şeyi önemsemedim düşünmedim ama son zamanlarda bu tarz sıkıntılar oldu o yüzden kafama takmaya başladım. İleride evleneceğim kişi sormazsa söylemem zaten dediğiniz gibi sormazsa önemsemiyor demektirSormazsa önemsemiyor demektir evlendikten sonrada sormaz. Sonuçta her kadın kanamıyor, normal doğumda zarı yırtılan kadınlar var. İlişki gidişatında bu konu olursa yalan söyleme ezilip büzülme, tercih ettin yaşadın bitti gitti.
Sırf ilişki yaşadın diye nasılsa bekaret sorunu yok diyip cinsellik için yaklaşan erkeklere dikkat et.
Mesela bu sevgilinle anlaşamadığın halde neden işi bu kadar ileri götürdün? Belli ki sonuçlarına katlanamıyosun
Evinde banyo yok mi kalk yıkan mis gibi yağlarını deodorantini sür dustan sonra kahveni iç oh misEvet çok vicdan azabı çekiyorum asla böyle bir şey yapmam dediğim şeyi yaptım ve kendimi kirli hissediyorum
Pekı neden böyle bı insanla beraber oldunuz??25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var
Ayrilacaginiz adamla neden yattiniz? İşin evlilik kısmında değilim de, tartışmalar yaşadığınız bir adama kendinizi neden teslim ettiniz?25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var
Gelecekteki kocanın da bakir olmayacağına göre bu sen hariç kimseyi ilgilendirmez. Çıkın artık şu kafa yapısından.2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
Öyleyse ayrıl sende.Birlikte olduğum zaman çok seviyordum ve o zamanlar kafama takmıyordum bu şeyi ama ilişki toksik olunca sevgim bitmeye başladı
Evet devam ediyorum ama onunla her konuştuğumda bu konu tekrardan aklıma geliyor. Bende öyle bir algı yarattı ki “biz zaten evlenmek zorundayız” gibi. Hiç mutlu değilimBiriyle tanışınca suçunu itiraf eder gibi direkt ben bakire değilim deme tabiki. Kendini karşındaki insana karşı suçlu da hissetme. Ama birbirinizi tanıma asamasinda illaki eski ilişkilerden laf açılır o zaman söylersin.
Peki şuan sevgilinle devam ediyor musun görüşmeye?
Öyle ama erkekler öyle düşünmüyor. Ben istediğim her şeyi yaparım ama evleneceğim kişinin bakire olması gerekiyor kafasındalarOff sanki evlenecegin kisi bakir olacak
Sürekli tövbe ediyorum zaten ama içim hiç rahatlamıyorVakti geldiğinde evleneceğin kişiye durumu anlatırsın. Tövbe etmeye devam et ve lütfen aynı hataya tekrar düşme. Bu sayfada zina normal görülüyor ama sen inançlı birisin o yüzden yorumları buna göre oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?